BrikkeFruene har vært på tur, denne gangen til Brikkeparadis

BrikkeFruene har vært på tur, denne gangen til Brikkeparadis

Brikkeparadis? Ikke hørt om, vel nå er det ikke så veldig lenge siden Roger Nilsen åpnet butikken sin på Kambosenteret, kun noen få minutter på utsiden av Moss. BrikkeFruene tok turen innom 20. februar 2023. Det var en hyggelig kar som møtte oss og som ivrig viste fram butikken sin 😊

Med første øyekast kan det se ut som det er litt glissent med LEGO sett, men som ny oppstartet butikk er det ikke lett å fylle butikken til randen av varer med en gang. Slike ting tar litt tid, men når vi gikk rundt var det masse flotte sett. Både av nye og gamle sett. Siden vi var der har han fått inn mange av de nye settene som kom ut 1. mars.

På spørsmålet «hva er du mest stolt over å ha i butikken nå?», kom svarer kjapt 10194 Emerald Night fra 2009. Den er i en meget pen eske, litt slitasje i et par hjørner. Men det må vi nesten forvente av et sett som er 14 år gammelt. Ellers har Roger hatt inne flere av de store eldre Star Wars settene. Så er du på utkikk etter spesielle sett bør du helt klart følge med på hva Brikkeparadis har.

Priser

Priser er bestandig spennende å se på når en kommer til fysiske butikker. Så dette så vi selvsagt på når vi var innom Brikkeparadis. Her ble vi positivt overrasket, mange av settene ligger til under veiledende priser som er hos LEGO. For eksempel ligger 21318 Trehytte på 2699.- hos lego.com, mens hos Brikkeparadis var den til 1990.- Mindre sett lå også noen kroner under prisene til lego.com.

Eldre sett som ikke er i salg hos LEGO lengre er selvsagt dyrere, men det er helt normalt.

Brukt LEGO

I en del av butikken finner du brukt LEGO, både i deler og hele sett. På et bord ligger løs LEGO som du kan plukke de klossene du ønsker for kr 49.- pr hg. Vi måtte selvsagt rote igjennom her å se hva vi fant. Her var det en god blanding av små og store deler, med eller uten trykk på.

Her blir det ofte fylt på slik at det vil være noe nytt fra gang til gang du er innom. Roger fortalte at han hadde faste kunder innom for å gå over dette bordet, for å finne deler til sine byggeprosjekter.

I en egen boks ligger det togskinner som du kan få kjøpt enkeltvis, så om du trenger kun en type kan du få kjøpt det her. En stor fordel enn å måtte kjøpe «60205 Skinner og svinger» som inneholder flere forskjellige typer skinner som du kanskje ikke trenger.

På veggen er det brukte LEGO sett, noen komplette, mens andre mangler et par deler. Men disse er godt merket. Har du LEGO klosser liggende som du ikke bruker? Eller har du sett du ikke får plass til eller er lei? Da kan du bytte inn dette hos Brikkeparadis. Du kan bytte inn i annen LEGO eller få gavekort.

GWP sett

Som VIP medlem hos LEGO.com får du med GWP (gift with purchase) sett når du handler for en vis sum. Disse settene er veldig populære, flere av disse settene fant vi i hyllene til Brikkeparadis 😃 Et av de ble med oss hjem etter at bildene ble tatt, hihi.

CMF

Av CMF (Collectible Minifigures) serier finner vi 71021 Serie 18 Fest, 71030 Looney Tunes™ og 71037 Serie 24. Som alle andre steder blir de mest populære minifigurene klemt ut av kunder og kjøpt først. Og det kunne Roger bekrefte at ble gjort hos han også.

I tillegg til disse minifigurene var det en egen monter og vegg med mange minifigurer som du kan få kjøpt enkeltvis. 5005255 Jurassic World Minifigure Collection og 5005254-1 – Harry Potter Minifigure Collection fra 2018 er også å finne i butikken.

Bricklink

Bor du langt unna Brikkeparadis? Fortvil ikke Brikkeparadis er også å finne på Bricklink, både med deler og sett. Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med Brikkeparadis å hør om de har det inne. Som med de andre LEGO butikkene vi har i Norge tar det tid å legge inn alt på Bricklink, så alle butikkene oppfordrer kunder til å ta kontakt om det er noe du er på utkikk etter som du ikke finner på deres nettsider eller Bricklink butikker.

Bor du i nærheten, så kan du bestille på Bricklink eller i nettbutikken, for så å hente i butikken. Slik at du slipper frakt kostnadene, eller om du ikke kan vente på at Posten kommer 😊

Arrangementer 

Det er ikke satt noen dato enda, men Roger planlegger konkurranser og utstillinger i fremtiden. Kanskje vi kan ha noen felles bygge kvelder der etter hvert også?

Hvis det er noe vi skulle ønske oss i fremtiden, er om det hadde vært en liten prate- og bygge-krok med bord og stoler. Hva er vel ikke mer koselig enn å bygge sammen med andre? Dele erfaringer og ellers dele litt sladder som måtte være. Det ligger en kafe på samme senter, så hva med å kjøpe med seg kaffe der, for så å bygge LEGO hos Brikkeparadis?

Hvor finner du Brikkeparadis?

Adressen er Kambosenteret, Skredderveien 2, 1537 Moss. Fra E6 ved Mosseporten tar det ca 7 minutter å kjøre. Kommer du fra Oslo tar du av ved Son, fra E6 ved Son til Kambosenteret er det ca 9 minutter å kjøre.

Nettbutikk: https://brikkeparadis.no/
Bricklink butikk: https://store.bricklink.com/Brikkeparadis
Brick Owl butikk: https://brikkeparadis.brickowl.com/
Instagram: https://www.instagram.com/brikkeparadis/
Facebook: https://www.facebook.com/brikkeparadis/

Fremkommelighet

Da butikken ligger i et senter er det enkelt å komme til butikken med for eksempel rullestol. Parkering rett på utsiden. Inni butikken er reolene satt slik at det er enkelt å komme rundt i butikken med en rullestol, rullator eller barnevogn.

[democracy id=»51″]

Bilder fra Brikkeparadis 20. februar 2023

 

 

Nye sett

Siden vi var innom Brikkeparadis har det kommet inn flere sett av de som kom ut 1. mars. Her er noen bilder de har delt på Facebook som vi har fått lov å dele med dere.

 

 

 

BrikkeFruene gleder seg til å se utvikling av butikken og arrangement fra Brikkeparadis 😊 Det er ikke siste gang vi kommer innom 😊

Og ja det ble med et par sett hjem 😂

Spør om lov til å ta bilder

Når vi tar bilder i butikker vi er innom, spør vi bestandig om lov om å få ta bilder. Så langt har det ikke vært noe problem, men vi passer på at kunder eller ansatte ikke kommer med på bilder.

Vi har ikke fått noen form for betaling for å skrive disse innleggene. Så vi skriver våre meninger.

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder