CF Bricks

Hvordan ser det ut i butikken til CF Bricks? Bør du ta turen?

Sist onsdag (25.08.21) gikk turen til CF Bricks i Oslo. Dette er vår første tur i denne butikken, og som «bønder» i byen måtte vi bruke GPS for å finne fram. Dama i GPSen geleidet oss rett til riktig sted. Var mange reserverte parkeringsplasser der, men til slutt fant vi noen fra EasyPark som vi kunne bruke.

På utsiden av bygget var det bare å ringe på ringeklokken for å få kontakt med CF Bricks slik at han får åpnet døra, så bar det rett opp i 4 etasje. Det var trapper på utsiden, men heis inne. Elektrisk rullestol blir vanskelig her, men manuell rullestol bør gå greit med litt hjelp opp trappene.

Vel inn ble vi møt av hyller på hyller med LEGO, hadde vi kommet til himmelen? Vel som store LEGO entusiaster var det i alle fall ikke langt unna himmelen. Det er ikke mange ukene siden CF Bricks hadde flyttet inn i disse lokalene. Her har han mye større plass enn fra tidligere lokalen. Derfor var det mulighet for å vise fram nesten alle eskene med LEGO. Slik at vi som kunder lett ser hva som står i hyllene. Det var selvfølgelig egne avdelinger for de enkelte temaene. Han har både de siste temaene inne, men også temaer som ikke er i normal salg lengre, slik som f.eks The Lone Ranger fra 2013.

Hvis det er noe jeg skulle ønske CF Bricks hadde i butikken var en liten prate- og bygge-krok med stoler og bord. Hva er vel ikke mer koselig enn å bygge sammen med andre? Men utifra størrelsen på butikken skjønner jeg at det er det ikke plass til.

Edit: Har fått melding av CF Bricks etter at dette innlegget ble lagt ut og stoler og bord kommer på plass om ikke alt for lenge 🙂

Vi brukte i underkant av 2 timer i butikken, å jeg mistenker at vi ikke fikk med oss alt da. Så her er det mye å se på, spennende med eldre sett vi ikke hadde sett tidligere. Vi fant også sett som vi normalt ikke ser i lekebutikker i Norge, men som er mer normalt i LEGO store butikkene.

Foto: CF Bricks. Inngang til butikken

Foto: CF Bricks Ringeklokke

CF Bricks skriver dette på sin Facebook side:

CF Bricks er en liten legobutikk i Oslo og selger sett og løse klosser. Hovedprioritet er å skaffe/selge legosett du ikke finner i andre lekebutikker.

Dette stemmer helt i forhold til det som var i butikken den dagen vi besøkte den. Her fant vi nye og gamle sett. Utvalget i butikken kan variere stort med tanke på hva han kan få tak i av eldre sett og hvor fort de blir solgt. Nedenfor er en del bilder vi tok den dagen vi var der. Så når du drar innom er det ikke sikkert du finner settene som er på bildene.

Les også: Verdens største LEGO butikk? Og har vi norske LEGO butikker?

Hvordan finne fram?

Adressen er Strømsveien 223, 0668 Oslo. Vi fulgte GPSen da vi ikke er kjent i området. Det fungerte helt fin for oss.

Åpningstider

Foreløpig er butikken sporadisk åpen, så følg med på Facebook sidene til CF Bricks. Ellers har han Bricklink butikk med over en 1/2 million brikker, her finner du enkelt brikker og hele sett.

Hva handlet vi?

Det ble det litt ymse på oss. Hovedsakelig sett som vi ikke finner i vanlige lekebutikker lengre. Kona til BrikkeFrue er glad i Ninjago og BrikkeFrue selv er opptatt av Space. Har skrevet med årstall på når de forskjellige settene ble utgitt.

Fornøyde BrikkeFruer etter turen 🙂 

2017
31066 Space Shuttle Explorer
40308 Lester
5005233 Hamleys Royal Guard
5004915 Master Wu Key Chain

2018
30530 WU-CRU Target Training
40310 Botanical Accessories
60202 People Pack – Outdoor Adventures

2019
30365 Space Satellite
40342 Minifigure Pack
40344 Summer Celebration Minifigure Set

2020
30370 Deep Sea Diver
40373 Fairground Minifigure Accessory Set
40374 Golden Zane Minifigure Accessory Set

Diverse
3742 Plant og 3741 Plant, Flower Stem – Utgitt mellom 1976-2017
4186 Baseplate 48×48 – Utgitt mellom 2003-2018
Ca 350 gram med ymse brikker plukket fra selvplukk kassa
Ymse klistremerker
Og en Indiana Jones t-skjorte som ble utgitt i 2009 🙂

Siden vi bor på Østlandet vil neste LEGO tur enten gå til Brikkebutikken på Kongsvinger, Klossehuset i Lier eller Ebrix og Klossbutiken i Örebro i Sverige.

[democracy id=»17″]

Dette innlegget er på ingen måte sponset av CF Bricks!

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder