71039 LEGO® Minifigures Marvel-serie 2

CMF – 71039 LEGO® Minifigures Marvel-serie 2

Det er 2 år siden vi fikk serie 1 av Marvel minifigurene. Nå får vi 12 nye minifigurer fra Marvel universet, disse kommer ut 1. september. Denne gangen får vi figurene: Mr. Knight, Hawkeye, Goliath, Storm, Wolverine, Echo, Agatha Harkness, The Werewolf, Kate Bishop, Beast, She-Hulk og Moon Knight.

Fra og med 71039 LEGO® Minifigures Marvel-serie 2 kommer CMF i esker istedenfor poser. Så nå er det dessverre slutt på å klemme på posene for å finne din favoritt. I sosiale medier har det vært mye sinne på grunn av dette. Noen har fått tak i disse allerede og har veid hver enkel eske. Men hvem har med seg vekt på butikken? Noen mener på at det er forskjell på norn av nummerne på eskene, slik at vi kan se forskjell på de på den måten. Men det er ikke 100% bekrefta om dette stemmer enda.

The Brick Fan skriver dette på sin nettside:

As you can see above, each character has their unique run of serial numbers which aren’t too close to the other ones even if some have the same top numbers. If my theory is correct, the variance could be from a few hundred to a few thousand but they won’t run into the other characters. I can’t verify this since mine came from a full box and all the numbers are so close. This could all be debunked if the number are way out there once the set is live and everything is all mixed up.

 

Agatha Harkness – 729S3:7000-8000
Moon Knight – 330S3:3000
Mr Knight – 629S3:3700-4100
Werewolf by Night – 330S3:5000
She-Hulk – 130S3:700-800
Hawkeye – 330S3:15000-16000
Kate Bishop – 526S3:2600-3800
Goliath – 126S3:2600-2700
Echo – 230S3:6000
Beast – 629S3:10000-14000
Storm – 629S3:18000-19000
Wolverine – 330S3:11000

Når vår eske kommer i hus vil jeg gå over disse nummerne og se om det kan stemme med vår eske. Oppdaterer da dette innlegge med det jeg finner ut.

 

Norsk navn: LEGO® Minifigures Marvel-serie 2
Engelsk navn: LEGO® Minifigures Marvel Series 2
Sett nr: 71039
Blir gitt ut: 1. september 2023
Alder: 5+
Tema: Collectible Minifigures (CMF)
Antall deler: Forskjellige i hver eske
Antall minifigurer: 1 pr liten eske, 36 pr stor eske
lego.com eksklusive?: Nei

Prisene er:
Norge: 49,90 kr
Sverige: 50,00 kr
Danmark: 30,00 kr.
Euro: 3,99 €
Storbritannia: £3.49
USA: $4.99
Canada: 5.99 CAD
Australia: $5.99 (Kommer 1. oktober)

 

The Brothers Brick

The Brothers Brick har fått tilgang til 71039 LEGO® Minifigures Marvel-serie 2 direkte fra LEGO. De har skrevet om hver enkelt av minifigurene. Den teksten er oversatt og lagt med her på den enkelte.

Bildene nedenfor er fra Rebrickable.

 

71039 Agatha Harkness

Den skurkaktige heksen som snart skal sette hovedrollen i sin egen serie, kommer iført antrekket sitt fra den siste kampen i seriefinalen av WandaVision, inkludert en kappe og et trykket kjolestykke i stedet for vanlige minifigur bein. Tilbehøret hennes inkluderer to lilla magiske eksplosjoner (perfekte for å kvadre mot Scarlet Witch fra den første bølgen) og en kopi av Darkhold, aka The Book of Sins.

Boken inneholder trykk på forsiden og inkluderer en «interiørside» på 1×2 fliser som viser at Wanda Maximoff får kraft.
Agatha inkluderer også et dobbeltsidig hode med vennlig smil og rampete blunk.

71039 Moon Knight

I det som kan være en første for de forskjellige CMF-linjene, er våre to neste figurer faktisk den samme fyren. Marc Spector, også kjent som den mystiske Moon Knight, er pakket inn i superdressen sin i mumiestil, noe som gjør ham til en av de mer imponerende trykte figurene i rekken. Armene, bena, ryggen og til og med det splitter nye hettestykket hans er alle trykt med svarte, grå og forskjellige gullaksenter.

Kombiner det med de to støpte bena hans, og du har en av de mest detaljerte figurene i rekken. Og snur du hodet rundt, får du en umaskert Marc Spector med glødende øyne.
Moon Knights tilbehør inkluderer en rund flis med skarabébilletrykk og et nytt halvmånebladvåpen.

 

71039 Mr. Knight

Mr. Knight, aka Steven Grant, aka også Moon Knight/Marc Spector, er ikke på langt nær så detaljert som hans alter ego. Men det som er der gjør jobben. Hans tredelte dress er godt realisert og bena har i det minste et lite trykk å bære gjennom jakke- og buksedetaljer. Fordi det ikke er noen hette eller hår som skjuler den andre siden, har han bare det enkle ansiktstrykket.
Der Mr. Knight virkelig skinner, er tilbehøret hans, som inkluderer metalliske knipler og en fisketank med gullfisken hans Gus trykt på den (Det er mange dyrevenner i denne serien.)

71039 The Werewolf

Jeg tror ikke det er noen debatt om at noen av Marvels sterkeste Disney+-utflukter har vært de sesongbaserte ferietilbudene, en trend som startet med Werewolf by Night. Dessverre viser varulven, også kjent som Jack Russell (Jepp, som hunden … skjønner det?) seg å være en av de svakere figurene i rekken, etter min mening. Jeg mener, det er ingenting iboende galt med ham. Det er rikelig med trykk på alle stykkene hans, doble støpte ben og et helt nytt hårstykke med skulpturerte spisse ører. Men noe med ham imponerer meg rett og slett ikke.

Kanskje er det at de to uttrykkene hans – smilende og tullende – nesten er for søte for den torturerte helten. Eller kanskje det er at han bare kommer med det ene tilbehøret – en rund flis med blodsteinstrykk. Eller kanskje det er at han ikke er i et gråtonefargeskjema som matcher spesialens svart-hvite filmmotiv.

71039 She-Hulk

Jeg har ingen innvendinger mot supermakt advokat Jennifer Walters, alias She-Hulk, alias Breaker of Walls (fjerde og ellers). Superheltantrekket hennes av den anerkjente designeren Luke Jacobson er gjenskapt her i omfattende detalj, og krever doble støpte armer og ben og detaljerte flerfargetrykk på tvers av alle delene hennes. Hodet hennes har to uttrykk, men det er bare stort glis og lite glis. Jeg skulle gjerne sett et sint eller i det minste et irritert uttrykk. (Ok, så jeg hadde en innvending. Men LEGO overstyrte.)
Tilbehøret hennes inkluderer en 1×2 telefonbrikke som viser at hun blir oppringt fra Wong, the Sorcerer Supreme, og en 2×3 flis trykket med dekselet til Emil Blonskys saksmappe.

71039 Hawkeye

Clint Barton, aka den originale Hawkeye, kommer kledd i et stort sett svart antrekk med noen få lavendel-aksenter. Mens bena hans bare er standard svarte ben, er armene hans dobbeltstøpte med trykk som gjør at de ser mest lavendelaktige ut. Han er selvfølgelig bevæpnet med en svart kogger og samme bue som Kate, men denne gangen i svart. Dessverre er pilen tippet med en tradisjonell spiss. En eksplosiv enhet eller en Pym-partikkelbeholder ville vært et fint tillegg, med tanke på showets fokus på lurepiler. Men det tradisjonelle poenget gir LEGO mer allsidighet når det gjelder å bruke brikken. Dessuten kommer han, som Kate, med både sunne og bandasjerte uttrykk.
Det andre tilbehøret hans er uglen som hekket i juletreet til Rockefeller Center fra showet. Et søtt tilbehør for en så barsk karakter.

71039 Kate Bishop

Kate Bishop, alias den andre Hawkeye, alias Clint Bartons største fan, kommer iført sine superheltduker og bærer bue og kogger-kombinasjonen du forventer av en bueskytingsekspert. Antrekket hennes er dekket med pent detaljert trykk, blant annet på en arm og foran og på sidene av begge bena. Hodet hennes har både glade/friske og sinte/bandasjerte uttrykk. Koggeret hennes er standardstykket du sannsynligvis har vært borti før, men jeg tror den brune sløyfen hennes er et nytt stykke. Det er ikke den sammensatte sløyfen som tidligere Marvel Hawkeyes har kommet med, men den har en større mengde skulpturerte detaljer enn den klassiske LEGO-sløyfen.
Også inkludert er trykt 2×2 pizzaboksflis for «Hit the Spot Pizza» og den alltid søte scenen som stjeler sidemannen, Lucky the Pizza Dog.

71039 Goliath

Goliath er en raritet i denne linjen, siden jeg tror denne versjonen av karakteren ikke har dukket opp på skjermen ennå. Goliath, aka Bill Foster, ble spilt av Laurence Fishburne i Ant-Man and the Wasp, men jeg kan ikke huske at han dukket opp i superdressen sin. I stedet mistenker jeg at denne minifiguren er en tidlig titt på utseendet hans i Hva hvis…? Sesong 2. Uansett hvor dette designet kommer fra, er det en av de beste i rekken. Goliath er dekket av interessant teknisk detaljutskrift som jeg mistenker at mange LEGO Space-fans vil ønske å få og ta i bruk. Under hjelmen hans er et hode med smilende og sinte uttrykk, og han har et hårstykke å ha på seg når han går uten hjelm.
Hans andre store tilbehør er en liten Ant-Man. Eller kanskje det er en vanlig størrelse Ant-Man og Goliat er i sin gigantiske form?

71039 Echo

Den siste figuren i rekken er, som Goliat, en karakter som vises i et kostyme som jeg ikke tror vi har sett på skjermen ennå. Maya Lopez, alias Echo, debuterte i Hawkeye-serien, men kommer til oss nå i en uniform som jeg mistenker vil gjøre sin første opptreden i Echos soloshow. For det meste støpt i mørkerødt og svart, er dette nye kostymet trykt med mange detaljer som ser ut til å hedre hennes arv. Den omfattende utskriften inkluderer til og med flettene i hestehalen på hårstykket hennes. Hun er bevæpnet med et slags klubbvåpen, og har smilende og sinte ansikter.
Begge Echos armer er dobbelttrykt, men bare ett ben er det. Årsaken til forskjellen er at Echos høyre ben er en helt ny protesedel, som er flott å se.

71039 Beast

Hank McCoy, alias Beast, er et av de fem grunnleggende medlemmene av X-Men, og bare den tredje av de originale fem som blir udødeliggjort i minifigurform. Beasts overkropp og ben er trykt med mye lodne tekstur, og han har et splitter nytt dobbeltstøpt hårstykke som har skulpturerte spisse ører. Og selv om Beast kan se dyrisk ut, er han faktisk lagets geni, så bortsett fra hans sinte snerrende uttrykk, har den andre siden av hodet et smil og briller.
I tråd med det geniale temaet inkluderer tilbehøret hans et mikroskop (som sannsynligvis er den mest forseggjorte konstruksjonen i rekken) og et krus med X-merke for å nippe til varm te mens han gjør de komplekse ligningene.

71039 Storm

Et av Diseny+-prosjektene jeg personlig er mest begeistret for er X-Men ’97, en oppfølgerserie til det animerte showet som gikk fra 1992-1996. Og mine absolutte favorittminifigurer i denne serien er de tre som kommer fra det showet. Starter med Storm, også kjent som Ororo Munroe, den værkontrollerende mutanten og noen ganger leder av X-Men. Storm dukker opp i hennes Jim Lee-designede hvite kostyme. Bortsett fra X-symbolene og de gule stripene, krever ikke dette utseendet mye utskrift, men i likhet med Mr. Knight inneholder bena noen små linjer. Kostymet toppes perfekt med spisse skulderputer og Storms varemerkekappe designet for å la henne ri på vindstrømmene som er under hennes kontroll.

Storm har vært kjent for å rocke en mohawk tidligere, men jeg tror ikke jeg har sett den sammen med den hvite drakten, og jeg må si at jeg er en fan. Den eneste ulempen er at mohawken ikke dekker bakhodet tilstrekkelig til å skjule et annet uttrykk, så hun har det eneste hodet med absolutt ingen baksidetrykk i serien. Hun kommer også med to gigantiske lyn for å kaste på skurker.

71039 Wolverine

Det er et lite kjent faktum at loven i California sier at du ikke kan gi ut noe X-Men-produkt uten å inkludere Wolverine, aka Logan, aka James Howlett. Og LEGO har gått helt ut med deres mest nøyaktige representasjon til dags dato. Wolverines maske er den samme formen som tidligere utgivelser, denne gangen dobbeltstøpt i svart og gult, i stedet for den svarte og lysoransje. Hver detalj av hans klassiske utseende er gjenskapt her, fra de spisse sidene av støvlene til det grusomme armhåret.

Wolverine kommer med et dobbeltsidig hode, med et umaskert utseende som skal pares med det medfølgende håret, og en side med googles for å pares med masken.
Selvfølgelig har han også et sett med adamantium-klør for hver hånd, og han kommer også med et skadet Sentinel-robothode, trykt på en 2 x 2 x 1 2/3 rund kuppeltopp. Dette betyr at du kan bytte dette hodet til Sentinel-bygget fra sett 76022.

 

LEGO skriver dette om 71039 LEGO® Minifigures Marvel-serie 2

Marvel-fans og barn fra fem år kan skape spennende actionscenarioer med dette fantastiske settet med LEGO® Marvel Minifigures figurer (71039). Denne etterlengtede oppfølgeren til serie 1 inkluderer ikoniske figurer fra noen av Marvel Studios’ mest populære Disney+-serier, og figurene kan samles på, stilles ut og brukes i spennende rollelek.

 

Åpne esken, og få en overraskelse!
Små byggere kan glede seg til å se hvilke Marvel-figurer som gjemmer seg i den forseglede overraskelsesesken. Serien består av 12 unike figurer: Agatha Harkness, Kate Bishop, Hawkeye, Moon Knight, Mr. Knight, She-Hulk, The Werewolf, Goliath, Storm, Beast, Wolverine og Echo.

 

De beste gavene til Marvel-fans
Alle de 12 detaljerte LEGO Minifigures Marvel-figurene inkluderer minst ett autentisk tilbehør. Med disse settene kan du virkelig overraske LEGO fans og samtidig gi dem utallige lekemuligheter.

 

  • Overraskende figurer – barn kan dykke ned i Marvel Studios’ spennende verden med figurene i LEGO® Minifigures Marvel-serie 2 (71039). Hver overraskelseseske inneholder en hemmelig minifigur
  • Samlerfigurer av Marvel-helter – Marvel-fans kan utvide samlingen sin med 1 av 12 karakterer fra ikoniske Disney+-serier i hver eske
  • Utrolig detaljert tilbehør – hver figur leveres med minst ett autentisk tilbehør og et samlerhefte
  • Actionfylt rollelek – barn fra fem år kan gjenskape berømte scener eller finne på egne eventyr med de svært detaljerte Marvel-minifigurene
  • Gave til Marvel-fans – disse robuste LEGO® minifigurene kan gis i overraskelse til barn fra fem år og voksne som vil utvide samlingen sin
  • Høy kvalitet – i mer enn seks tiår har LEGO® byggedeler vært laget på en måte som gjør at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre
  • I trygge hender – LEGO® byggedeler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder