10327 Dune Atreides Royal Ornithopter

10327 Dune Atreides Royal Ornithopter

Februar 2024 kommer 10327 Dune Atreides Royal Ornithopter, dette flyet er fra filmen Dune som kom ut i 2021 og film nummer to kommer i 2024. Dette bygget kommer med masse detaljer som det ofte gjør i ICONS sett. Vingene er bevegelige og frontrutene kan åpnes. Det er plass til 2 av minifigurene foran i cockpit.

Både vingene og frontrutene er nye klosser for settet, det er mulig det er flere nye også. Men det er de som blir nevnt av designerne for dette settet, lengere ned i dette innlegget finner du designer intervjuet. Ser nå at videoen med designerne er gjort privat. Tipper at den ble slippet litt for tidlig og at den kommer tilbake litt senere.

Det følger med 8 minifigurer, de er karakterene Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho og Baron Harkonnen i sin lange kappe fra filmene.

10327 Dune Atreides Royal Ornithopter er et ICONS sett og derfor beregnet på voksne. Det er en del Technic klosser i dette settet for å få til de funksjoner som er ønskelig.

Norsk navn: Dune Atreides Royal Ornithopter
Engelsk navn: Dune Atreides Royal Ornithopter
Sett nr: 10327 
Blir gitt ut: 1. februar 2024, kan forhåndsbestilles nå
Alder: 18+
Tema: ICONS
Antall deler: 1369
Antall minifigurer: 8
lego.com eksklusive?: Nei
Størrelse
Høyde: 23 cm (9″)
Bredde: 79 cm (31″)
Lengde: 57 cm (22″)

Pris pr del i Norske kr: 1,31.-

Prisene er:
Norge: 1799,90 kr
Sverige: 1850,00 kr
Danmark: 1300,00 kr.
Euro: 164,99 €
Storbritannia: £149.99
USA: $164.99
Canada: 214.99 CAD
Australia: $249.99 (Kan ikke forhåndsbestille den nå)

LEGO sine bilder

 

LEGO skriver dette om 10327 Dune Atreides Royal Ornithopter

Her ser du en episk gaveidé for fans av filmen Dune: byggesettet LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327) for voksne. Overrask en kjær filmentusiast, eller unn deg en velfortjent pause med denne utrolig detaljerte kopien av det legendariske luftfartøyet til adelsfamilien Atreides.

 

Denne kvalitetsmodellen har nedfellbare vinger som går opp og ned, og landingsunderstell som kan trekkes opp, og en cockpit som kan åpnes. Settet inkluderer dessuten åtte ikoniske karakterer fra filmen: Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho og Baron Harkonnen i sin lange kappe.

 

Oppdag en avslappende oase med den inspirerende serien med LEGO byggesett for voksne. LEGO Builder appen inneholder en digital versjon av de trykte byggeinstruksjonene som følger med settet.

  • Dune-inspirert byggesett for voksne – LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter er et byggeprosjekt for samlere og fans av Dune-filmen fra 2021
  • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en LEGO® kopi av fartøyet Dune Atreides Royal Ornithopter med nedfellbare vinger som går opp og ned, og landingsunderstell som kan trekkes opp, samt åtte minifigurer fra filmen
  • Minifigurer basert på filmkarakterer – Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho og Baron Harkonnen i sin lange kappe
  • Filmsett som kan stilles ut – denne LEGO® kopien kan vises fram i fly- eller landingsmodus og inkluderer åtte minifigurer som kan brukes for å gjenskape episke filmscener
  • Gaveidé med filmtema – gi byggesettet LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter i gave til Dune-fans og filmentusiaster
  • Med digitale byggeinstruksjoner – LEGO® Builder appen inneholder en digital versjon av byggeinstruksjonene som følger med LEGO Icons byggesettet
  • Engasjerende LEGO® prosjekter for voksne – dette LEGO Icons byggesettet er med i en serie med avanserte modeller laget spesielt for voksne
  • Størrelse – modellen består av 1369 deler, og med vingene foldet ut er den 23 cm høy, 57 cm lang og 79 cm bred

 

 

LEGO sin pressemelding om 10327 Dune Atreides Royal Ornithopter

Forbered deg på å sveve over Arakkis i den nye LEGO® Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter

Billund – 24. oktober 2023: LEGO Group har i dag annonsert sin første byggeopplevelse fra Dune-universet, fra Legendary Entertainment basert på Denis Villeneuves filmatisering av Frank Herberts mesterverk, med LEGO® Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter, som gir en av de mest ikoniske flyene fra det krydderfylte sci-fi-eposet til livet i LEGO-klossform.

 

Som en del av den nye byggeopplevelsen på 1 369 deler, vil fans av Dune™ kunne gjenskape den dynamiske øyenstikkerinspirerte designen til en Ornithopter som aldri før, med funksjonelle blader på flyet som kan klaffe og trekke seg tilbake med en 180-graders rotasjon .

 

LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter er 23 cm høy, 57 cm lang og 79 cm bred og har et sammenleggbart landingsutstyr – og settet kommer også med åtte helt nye LEGO Minifigurer av nøkkelkarakterer fra Dune™, inkludert Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho og Baron Harkonnen i sin lange kappe.

 

LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter skaper et fantastisk leketøy eller utstillings bygg for fans av Frank Herberts originale Dune-romaner eller Denis Villeneuves nylige hitfilmserie, med Dune: Part Two™ som kommer på kino fra 15. mars 2024.

 

«Som fans over hele verden, ble vi fullstendig betatt av den episke Dune da den ble utgitt – så vår retur til Arakkis in Dune: Part Two var den perfekte muligheten til å bringe dette ikoniske håndverket til live i LEGO-klossform,» sa Michael Psiaki, Designmester i LEGO Group. «Byggere kan nå gjenskape dette imponerende skipet med utrolige detaljer, enten for å vise frem eller gjenskape favorittscenene deres fra den episke Dune-sagaen hjemme.»

 

«Å gjøre et elsket Dune-ikon til et LEGO-mesterverk har alltid vært vår drøm. Den unike og kreative utformingen av dette produktet er perfekt på linje med både Dune- og LEGO-ånden, og vi gleder oss til at fans i alle aldre kan nyte opplevelsen,» sa Amber Sheppo, visepresident for forbrukerprodukter og partnerskap, Legendary Entertainment

 

LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 24. oktober, og på salg fra 1. februar 2024, med settet tilgjengelig for kjøp i butikker og online for 164,99 USD / EUR og 149,99 GBP.

 

LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter er en del av LEGO Sets for Adults-serien, som gir voksne oppslukende byggeopplevelser som lar dem flekse kreativiteten, samt å lage mesterverk de stolt kan vise frem i hjemmet når de er ferdige.

 

Filmene Dune

Dune er en film i 2 deler etter boken Dune fra 1965 skrevet av Frank Herbert. Den første filmen kom i 2021 og nummer 2 kommer i mars 2024.
Wikipedia skriver dette om handlingen i filmene:

Historien er lagt til en fjern fremtid, hvor en adelig familie blir involvert i en konflikt om kontroll over galaksens mest verdifulle eiendeler.

Samtidig blir familiens arving, og fremtidige overhode, plaget av visjoner om en mørk og farlig fremtid.

Kilder: LEGO GroupLEGO

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder