LEGO CON 2022

LEGO CON 2022 er lørdag 18. juni, skal du se på?

LEGO® CON er et digitalt arrangement for LEGO familier og fans. Det er LIVE sending med masse underholdning. LEGO gir deg siste nytt først og presenterer nye sett, spennende nyheter og tar deg med bak kulissene hos LEGO konsernet. Møt venner og spesielle gjester og bli kjent med andre i et actionfylt arrangement.

LEGO CON 2022 er LIVE på YouTube og spillplattformen STEAM. Har du ikke mulighet til å se direkte kan du se det i sin helhet på YouTube i etterkant.

LEGO CON 2022 showet er lørdag 18. juni 2022, klokken 17.00 i London, 12.00 i New York og 09.00 i Los Angeles skriver LEGO på sine sider. Så skal du få med deg dette direkte blir det klokken 18:00 i Norge og Skandinavia. Skulle du befinne deg et annet sted i verden under dette arrangementet kan du se på Every Time Zone hvilken tid på døgnet dette foregår. Showet varer i ca i 2 timer.

Det blir i år som i fjor vist frem nye LEGO sett i showet. Disse settene kan kjøpes i fysiske butikker eller på nettet på LEGO.com så snart de er offisielt lansert. Det går rykter om at det vil dukke opp noen ekstra godbiter underveis i showet som du får tilgang til som VIP.

Selve showet blir strømmet direkte fra LEGO House i Billund i Danmark.

Nysgjerrig på fjorårets LEGO CON? Her kan du lese om den.

[democracy id=»29″]

Det er i år 90 år siden Ole Kirk Kristiansen laget den kjente leke anden i tre. Så vi er spente på hvordan LEGO vil markere dette under LEGO CON 2022.

Vi vet om settet 11021 90 år med lek som allerede har kommet, der vi kan bygge 15 miniatyr kopier av ikoniske LEGO sett.

40501 The Wooden Duck ble gitt ut i 2020, og du fikk kun kjøpt den i LEGO House i Billund i Danmark. Det ligger noen eksemplarer til salg på Bricklink, men de er ikke billige 😉

Ønsker du å vite mer om LEGO sin historie anbefaler vi deg å lese LEGO historie.

Men nå tilbake til LEGO CON 2022 med hva vi faktisk vet skal skje.

LEGO skriver følgende på sine nettsider om LEGO CON 2022:

Her finner du alt om LEGO CON 2022
LEGO® CON er tilbake i 2022 med nok et show, og vi er superspente! Det er bare å benke seg i godstolen, uansett om du gikk glipp av fjorårets LEGO CON eller elsket showet.

GJØR DEG KLAR til nok et spektakulært show, hvor vi gir deg siste nytt fra LEGO® klosseuniverset, inkludert offisielle presentasjoner av nye sett, superkule gjester og spennende kunngjøringer. Og det beste av alt er at LEGO CON passer for ALLE. Showet er laget for barn, familier, tenåringer, voksne fans, bestevennen din – ja, til og med hunden din – altså alle som fans av den fantastiske LEGO klossen.

Lyst til å få med deg opplevelsen? Her er alt du trenger å vite om LEGO CON 2022 …

 

Showet vises over hele verden!
LEGO® CON er et virtuelt arrangement som du kan strømme gratis på nettet – akkurat som i fjor.

Eneste FORSKJELLEN er at i år vil showet bli sendt på YouTube, *start konfettikanoner* lørdag 18. juni 2022.

Vårt mål er å gjøre LEGO CON lett tilgjengelig for fans over hele verden, og derfor er årets sending global. Du kan logge deg på uansett hvor på planeten du befinner deg, fra Adelaide til Zanzibar.

Showet begynner klokken 17.00 i London, 12.00 i New York og 09.00 i Los Angeles, og det varer i rundt to timer.

Det handler om gode vibber, KJEMPEKUL underholdning og en heftig spilleliste.

 

Dette kan du forvente:
Sett av datoen – årets LEGO® CON blir enda større og bedre!

Det er MASSE kule ting å se fram til, inkludert en eksklusiv LEGO Masters® livesending, en magisk omvisning hos Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter™, siste nytt fra LEGO Games, eksklusivt innhold fra LEGO Friends, intervjuer med våre dyktige LEGO designere, en masterclass fra Pixar™ Animation Studios og myyyye mer.

Hva da, spør du kanskje? Vel … Du kan glede deg til en global presentasjon av et SPLITTER NYTT partnerskap for LEGO konsernet. Vi lover at det er verdt å vente på.

I tillegg vil vi kickstarte feiringen av vårt 90-årsjubileum! (Det stemmer – du har aldri sett en sprekere nittiåring!)

For første gang skal vi også ha en LEGO CON nyhetstjeneste som gir deg siste nytt fra LEGO House .

Vi ønsker ikke å avsløre for mye ennå. Besøk den offisielle LEGO CON nettsiden jevnlig for mer informasjon. Her kommer vi til å legge ut teasere og kunngjøringer fram til showet …

 

Enda flere eksklusive produktpresentasjoner enn i fjor!
Gjør deg klar for nye sett fra noen av favoritt-franchisene dine.

Opplev alt fra LEGO® Super Mario ™, LEGO Star Wars™, LEGO DOTS, LEGO Marvel, LEGO Minecraft® OG splitter nye minifigurer (pluss mye mer). LEGO CON 2022 byr på flere offisielle produktavdukinger enn noensinne.

Som sist vil også årets show bli strømmet live fra LEGO House i Billund i Danmark, klossens offisielle fødested.

I løpet av showet tar vi deg med bak kulissene i LEGO House, og du får også mange muligheter til å delta, slik at det føles som om du er i studioet sammen med oss.

Vil du ha enda flere frynsegoder, melder du deg inn i LEGO VIP, hvor belønninger og tidlig tilgang til nye sett bare er noe av det som skjer i forkant av LEGO CON!

 

Hva ble presentert på LEGO® CON 2021?
Hvis du så på LEGO® CON 2021, husker du sikkert at vi sende et actionfylt show.

Gikk du glipp av showet i 2021? Du kan se alt det kule som skjedde i fjorårets show på vår blogg!

Enten du ser på med familien din, vennene dine eller alene i pyjamasen med takeaway-middag (drømmen), kan du glede deg til et show som er fylt til randen med underholdning, 18. juni 2022.

Vi gleder oss til å se deg.

I pressemeldingen til LEGO kommer de med følgende informasjon:

Den første LEGO CON-opplevelsen ble lansert i 2021, og i år bringer vi all moroa tilbake med helt nytt innhold og mange flere avsløringer!

Publikum kan forvente alt fra imponerende produktavsløringer, til live-demoer med designere og spennende byggeutfordringer som alle kan være med på. Og fortalte vi deg at det er 90-årsjubileum i år? Sørg for å stille inn for ekstra spesielle jubileumsoverraskelser som vi ønsker å feire med deg!

De som blir med vil bli begeistret over å høre mer om et helt nytt tema som kommer til LEGO-porteføljen (trommerulle, vær så snill…) og at mange fans favoritttemaer vil bli fremhevet med nye avsløringer og innhold fra LEGO Brickheadz, LEGO Friends, LEGO® Marvel®, LEGO® Minecraft®, LEGO minifigurer, LEGO Ninjago®, LEGO® Star Wars ™, LEGO® Super Mario™ og mer!

Og moroa stopper ikke der! En titt bak kulissene og nedlasting av mange andre favorittserier vil være en del av arrangementet, inkludert:

  • En magisk byggeomvisning i Warner Bros. Studios London – The making of Harry Potter™ med en spesiell gjest fra filmene
  • Spesialgjest Agnes Larsson fra Mojang Studios og et samarbeidsbygg med en LEGO-bygger og Minecraft-skaper
  • En kreativ mesterklasse fra Pixar Animation Studios med Lightyear-regissør Angus Maclane
  • En spesiell LIVE LEGO Masters byggeutfordring med spesielle gjesteverter og deltakere

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder