21226 Kunstprosjekt
1. november kommer 21226 Kunstprosjekt – lag ting sammen. Med første øyekast så det ikke så spennende ut, inntil jeg oppdaget classic space minifiguren 😀

Det var ikke store bildet av classic space minifiguren på de offisielle bildene LEGO har lagt ut. Men ved å se nøye på bildene oppdaget jeg at det var mulig å bygge den hvite classic space minifiguren, den hadde navnet Jenny i LEGO Movie filmene. Da ble med et dette settet veldig interessant for min del som er stor fan av classic space, men også annen LEGO space.

Her har jeg klippet ut Jenny fra original bildene til LEGO, slik at de ble større så også dere fikk se.

Hvit space figur kom første gang i 1979 og var i med i mange sett fram til 1984. Men den har også vært med i andre sett siden da, da med annen hjelm. I 2019 dukket Jenny opp i LEGO Movie, hun fikk en litt annen space logo. Så ho skiller seg litt fra de tidligere hvite space figurene.

Navn: Kunstprosjekt – lag ting sammen (Art Project – Create Together)
Sett nr: 21226
Blir gitt ut: 1. november 2021
Alder: 7+
Tema: LEGO ART
Antall brikker: 4138
Høyde: 40cm (15.7″)
Bredde: 40cm (15.7″)
Antall minifigurer: 0

Prisene er:
Norge: 1599,00 kr
Sverige: 1499,00 kr
Danmark: 1099,00 kr.
Storbritannia: £114.99
USA: $119.99
Canada: 149.99 CAD
EU: 119,99 €
Australia: $179.99

LEGO skriver følgene om 21226 Kunstprosjekt:

Ser du etter et sosialt og kreativt hobbyprosjekt med en vri? Da bør du velge LEGO® Art: Kunstprosjekt – lag ting sammen (21226)! Samle venner og familie, gå gjennom veiledningen og skap personlige og kreative kunstverk til å henge på veggen.

 

Kreativt samvær
Dette settet innbyr til kreativt samvær med familie og venner. Det inneholder en enkel, byggbar palett med fargematchende fliser samt fire temaer med ni bildealternativer hver: mat, mønstre, ikoner og interesser. Velg bildene dere vil lage, og sett dem deretter sammen til ett kunstverk. Dere kan også samarbeide om å lage et større bilde av en ikonisk LEGO minifigur.

 

Noe for alle
Ta en pause fra hverdagen, og fokuser på en gøyal, enkel og kreativ aktivitet, hvor du bygger et kunstverk som vil ta seg flott ut på veggen. La bildevalget gjenspeile personligheten til venner eller familiemedlemmer, eller bygg om til noe helt annet. Uansett hva du velger å gjøre, er dette settet en perfekt høytidsgave til venner og slektninger som liker hobbysett.

 

  • Samle troppene til den mest kreative aktiviteten noensinne med det slående settet LEGO® Art: Kunstprosjekt – lag ting sammen (21226), som byr på mange gøyale bilder dere kan bygge og henge opp.
  • Kunst er gøyalt med dette unike LEGO® settet som inkluderer over 4000 deler, ni veggplater, en byggbar fargepalett for sortering av fliser, to unike opphengselementer og et fliseverktøy.
  • Settet inspirerer til gøyale, sosiale og kreative aktiviteter sammen med hobbyinteresserte familiemedlemmer og venner. Settet kan bygges og bygges om i det uendelige og byr på mange fargerike bilder.
  • En flott og inspirerende gave til gutter, jenter og hobbyinteresserte fra sju år og oppover. Samarbeid for å bygge og vise fram en personlig kollasj av bilder, eller lag ett kunstverk av LEGO® minifiguren mot en stjernebestrødd bakgrunn.
  • Det ombyggbare kunstverket er 40 x 40 cm i ferdigbygd tilstand, og det byr på en gøyal og utfordrende aktivitet for venner eller familier som elsker å bygge hobbysett sammen.
  • Dette settet har en unik «Wow!»-faktor når det pakkes opp, mens hovedmanualen og de ni individuelle settene med byggeinstruksjoner utgjør et kreativt veikart som veileder dere gjennom byggeprosessen.
  • LEGO® Art settene er perfekte samlermodeller for hobbysett-fans og kan henges på veggen eller plasseres på en hylle. De byr på en engasjerende byggeopplevelse som lar deg oppdage nye måter å uttrykke deg kreativt på.
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at dette byggbare kunstverket oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

 

Kilder: LEGO, Rebrickable

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder