21330 Ideas Home Alone

Det går i lengre tid gått rykter om at 21330 Ideas Home Alone skal komme, i dag bekreftet LEGO at den kommer ut 1. november. 

Hvem har vel ikke sett Alene hjemme filmene? Den første kom i 1990 og det er 5 filmer totalt. LEGO settet 21330 Ideas Home Alone tar for seg første filmen med veldig masse detaljer fra filmen. Alt fra små detaljer som after-shave lotion fra «The Scream» baderomsscene og Buzz’s kjæledyr tarantella i huset til trehytta og bilen på utsiden. Dette er det største IDEAS settet så langt med 3955 brikker, neste på listen er 21323 Grand Piano med 3662 brikker. Minifigurene som er med i settet er Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv og «Old Man» Marley.

Hjemme alene filmen er en typisk julefilm og det er selvsagt LEGO settet også. Så settet er delt oppi 24 poser, så du har mulighet til å bruke settet som en julekalender. Første pose er fra førsten av filmen, neste pose litt lengre ut i filmen, slik går posene framover i samme takt som filmen. Hvor kult er ikke det?

Huset er av typen modul bygg, men har også en ekstra funksjon så det er mulighet å åpne veggene foran.

Rebrickable har laget denne oversikten over brikkene.

Brikkene
Settet inneholder 3955 brikker og 124 reservebrikker, i 46 farger og 45 delkategorier, med totalt 761 unike brikker / fargekombinasjoner.

Hovedfarger er:
Hvit: 151 unike brikker, 1038 totalt.
Svart: 103 unike brikker, 587 totalt.
Rødbrun: 74 unike brikker, 827 totalt.
Tan: 62 unike brikker, 213 totalt.

Hovedkategorier er:
Plates: 133 unike brikker, 827 totalt.
Plates Special: 84 unike brikker, 264 totalt.
Bricks: 75 unike brikker, 611 totalt.
Tiles: 74 unike brikker, 365 totalt.

Navn: LEGO® Ideas Home Alone
Sett nr: 21330
Blir gitt ut: 1. november 2021
Alder: 18+
Tema: IDEAS
Antall brikker: 3955
Høyde: 27cm (10.7″)
Bredde: 34cm (13.7″)
Lengde: 37cm (14.5″)
Antall minifigurer: 5
Designer:  Alex Storozhuk

Prisene er:
Norge: 2799,00 kr
Sverige: 2799,00 kr
Danmark: 1999,00 kr.
Storbritannia: £229.99
USA: $249.99
Canada: 349.99 CAD
EU: 249,99 €
Australia: $399.99

Dette skriver LEGO på sine nettsider om 21330 Ideas Home Alone:

Med settet LEGO® Ideas Home Alone (21330) kan du gjenoppleve den klassiske julekomedien med en flott leke- og utstillingsmodell. McCallister-huset er stappfullt av ikoniske detaljer og gøyale funksjoner som du kan gjenskape lattervekkende filmscener med. Settet har alt du trenger for å arrangere Kevins falske julefest, en fyrkjele i kjelleren med LEGO lyskloss, dropp-funksjon med strykejern, malingspann med svingfunksjon, hyller som kan klappe sammen, taubane fra loftet til trehytta og mer. Hver etasje i huset kan tas av, og vegger og tak kan åpnes for å gi enkel tilgang.

 

Topp julegave
Settet inkluderer LEGO minifigurer av Kevin McCallister, mamma Kate McCallister, skurkene Harry og Marv og naboen «Old Man» Marley samt kassebilen til Harry og Marv med brekkjern og politihatt. Dette er det største LEGO Ideas settet så langt, med hele 3957 deler. Klossene er delt inn i poser som følger handlingen i filmen, og dermed kan du gjenoppleve historien mens du bygger i julen.Med leke- og utstillingssettet LEGO® Ideas Home Alone (21330) kan du gjenskape scener fra hele familiens favorittjulefilm. Settet inkluderer byggbare modeller av McCallister-huset, en trehytte og skurkenes kassebil.

 

  • Dette klossebygde filmsettet er perfekt som gøyal julegave til millenials som digger Home Alone-filmene. Settet inkluderer fem LEGO® minifigurer: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv og «Old Man» Marley.

 

  • Vegger og tak kan åpnes for å gi enkel tilgang, og huset har mange gøyale funksjoner, inkludert malingspann med svingfunksjon, en fyrkjele i kjelleren som kan lyse, og en spak som får Kevin til å skli ned trappa på kjelken sin.

 

  • Alle rom i huset samt kassebilen inneholder detaljer som vekker minner om lattervekkende filmscener (for ikke å glemme taubanen som Kevin bruker for å stikke av til trehytta si!).

 

  • Få en gøyal juleaktivitet for hele familien med dette byggesettet av et hus som er 27 cm høyt, 34 cm bredt og 37 cm dypt, og som er flott som utstillingsmodell.

 

  • Klossene i settet er fordelt i 24 poser, og byggerekkefølgen følger filmens handling. Et LR41-batteri følger med til LEGO® lysklossen som lyser opp fyrkjelen.

 

  • Settet består av 3957 deler og inkluderer et illustrert hefte om Home Alone-filmen, settets fandesigner og LEGO® designere samt trinnvise instruksjoner som gjør byggeprosessen gledesfylt og engasjerende.

 

  • Byggesettet for voksne samlere er med i en serie med spennende LEGO® Ideas sett, som alle er laget av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.

 

  • LEGO® komponenter har oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.

 

  • LEGO® byggeklosser og -deler testes grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

 

 

Foto og kilder: LEGO

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder