AI genererte LEGO sett bilder

AI genererte LEGO sett bilder

Før ble det sagt at et bilde lyver ikke. Vel den tid er over… I den siste tiden har det dukket opp mange AI bilder av LEGO sett i sosiale medier. Mange av disse bildene er godt laget og kan lett lure folk til å tro at disse settene eksisterer. Så her skal vi se på noe tips for å avsløre disse bildene.

Hvordan kan vi se at bildet er AI generert?

Det er ikke lett i mange tilfeller, men på disse LEGO bildene jeg har sett så langt er det noen ting vi kan se det på.

På de bildene hvor det er en eske har jeg lagt merke til at AI sliter med tekst. Som på dette bildet, blir teksten veldig uleselig. Dette har jeg sett på alle bildene som jeg har sett og lagt med i dette innlegget.

Når det gjelder bilder av LEGO bygg blir det litt vanskeligere, spesielt om bildene er små. Av det jeg har sett på disse bildene ser studsene/knottene ut som de er smeltet.

Minifigurene har ofte feil proporsjoner i forhold til de hva ekte minifigurer har. Noen av de er hendene på de mer firkantede enn runde.

 

Hva er AI?

AI står for Artificial Intelligence eller Kunstig intelligens (KI) på norsk. Dette er datasystemer som kan lære av egne erfaringer og kan løse komplekse problemer.

AI bilde generering er en teknologi som lar datamaskiner generere bilder som ligner på de som er laget av mennesker. Dette gjelder alt fra abstrakt og animasjon til fotografier av natur og mennesker. Det er i grunn ingen begrensinger på hva AI bilde generering kan lage.
Alt AI trenger er en beskrivende setning fra deg. Hvor mer nøyaktig du kan forklare i en setning, jo bedre blir resultatet.
Det finnes masse slike AI bilde generering nettsider og program i dag. Noen er gratis og andre koster.

Wikipedia kan du lese mer om AI.

Bilder fra sosiale medier

Her er noen av disse AI bildene som har dukket opp på Facebook den siste tiden. Dette er langt i fra alle, og det vil stadig komme flere.

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder