PKH 2022

Helgen 21.-24. april ble det tiende PKH avholdt. Dessverre hadde ikke BrikkeFruene mulighet til å delta på PKH 2022. 

Joakim Hamstad har delt masse bilder på Flickr som vi har fått lov til å dele litt av. Han har delt over 500 bilder på Flickr så anbefaler deg å gå innom å se på de. Han har også delt bilder fra tidligere år, 2021, 2019, 2017 og 2016.

Vi har tidligere skrevet om programmet som var på PKH – På Kloss Hold 2022.

PKH – På Kloss Hold arrangeres av foreningen Brikkelauget en gang i året i Trondheim.

På Kloss Hold skriver dette på sine nettsider om hva dette arrangementet er:

Hva er På Kloss Hold (PKH 2022)?
På Kloss Hold er det største AFOL-arrangementet i Norge og i år har vi 10 års jubileum!
I år arrangeres arrangementet over fire dager og vi har vanligvis rundt 100 AFOL-ere fra 12 land som deltar. Publikum kan besøke utstillingen lørdag og søndag, og vi forventer 5-6000 besøkende i løpet av de to dagene.

 

PKH handler om å vise mangfoldet i LEGO-hobbyen vår til besøkende, møte gamle og nye venner og bli inspirert. Det ideelle norske rLUG Brikkelauget er arrangør av dette arrangementet, men det er åpent for alle medlemmer av enhver rLUG over hele verden. Pengene som samles inn av dette arrangementet går tilbake til arrangementet og Brikkelauget. Vi bruker penger på en gavepose og mat til deltakerne, vår måte å si “takk” for at du tok med deg LEGO og hjelper oss med å gjøre dette til en fantastisk begivenhet. Vi har også flere konkurranser – beste MOC, beste utstilling, etc., med noen fine LEGO-premier.

 

Under arrangementet har vi også noen presentasjoner, workshops og intervjuer med både norske og internasjonale foredragsholdere og gjester. Og lørdag kveld er det AFOL-middag: Mat, auksjon, konkurranse, priser, quiz, moro og latter. Men det er én ting de fleste deltakere elsker mer enn noe annet med PKH: De andre deltakerne, som får arrangementet til å føles som det gjør. Den er lavmælt og vennlig, så hvis du går rundt og snakker med andre deltakere, er jeg ganske sikker på at du får noen nye LEGO-venner.

 

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder