71033 The Muppets

I lengre tid har det vært rykter om at den nye CMF serien blir av The Muppet Show med sett nummer 71033. Søndag 17. april bekreftet LEGO dette på sine Facebook sider.

LEGO har så lang lagt ut CMF serien på sine nettsider i USA, så regner med at det ikke går lange tiden før de ligger på de norske også. 71033 The Muppets kommer ut 1. mai, men vi har sett på Facebook at det er mulig å kjøpe de i enkelte butikker i utlandet, hovedsakelig i USA.

The Muppet show gikk på norske Tver på -70 og -80 tallet, savner du den? Hele serien ligger på Disney+, pluss flere av filmene.

Karakterene fra The Muppet show er:
1. Rowlf the Dog
2. Dr. Bunsen Honeydew
3. Beaker
4. Gonzo the Great
5. Kermit the Frog
6. Miss Piggy
7. Fozzie Bear
8. Animal
9. Waldorf
10. Statler
11. Swedish Chef
12. Janice

 

Når vi vet mer informasjon om 71033 The Muppets blir dette innlegget oppdartert.

Vi har også laget en full oversikt over alle LEGO Collectible Minifigure, serie 1 til 22 + spesial seriene.

LEGO skriver dette om 71033 The Muppets på sine siden i USA:

Gled et barn eller en Muppets-fan med disse ikoniske LEGO® Minifigures Muppets-veskene (71033) for alderen 5+. Denne unike serien har et flott utvalg av eksklusive Disneys The Muppets-karakterer som kan samles og vises eller for å ta uavhengig eller gruppespill i uventede nye retninger.

Enestående samling av moro
Barn og voksne fans kan si «Hei!» til et spesielt begrenset opplag av fantasifulle karakterer, inkludert Animal, Beaker, Dr. Bunsen Honeydew, Fozzie Bear, Gonzo, Janice, Kermit the Frog, Miss Piggy, Rowlf the Dog, Statler, The Swedish Chef og Waldorf.

Overraskelse!
Hver fint utformede, svært detaljerte LEGO-minifigur kommer i en forseglet «mystisk» pose med ett eller flere tilbehør og en samlerbrosjyre, en flott liten gave som vil sette et smil på ansiktet til enhver.

  • Uventede karakterer – Oppmuntre til uendelig lek med disse kule LEGO® Minifigures Muppets (71033)-veskene. En nostalgisk overraskelse for barn og fans i alle aldre
  • Samlermoro i en pose – 1 av 12 byggbare Disneys Muppets-karakterer å oppdage, pluss ett eller flere tilbehør og en samlerhefte. Et morsomt tillegg til enhver samling
  • For barn i alle aldre – LEGO® Minifigures-figurer appellerer til alle barn eller fans fra 5 år og oppover, inspirerer fantasien og hjelper til med å bygge kreativitet og selvtillit gjennom individuell lek eller med venner
  • En «bare fordi» godbit – Disse høykvalitets minifigurene og tilbehøret i begrenset opplag kan gis som en uventet gave når som helst
  • Kompromissløs kvalitet – Helt siden 1958 har LEGO® komponenter møtt strenge industristandarder for å sikre at de kobles konsekvent sammen
  • Sikkerhet først – LEGO®-komponenter slippes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge globale sikkerhetsstandarder

 

Rowlf the Dog

Antall deler: 7

Identifisering i posen: Han er den eneste med en minifigur-hårpynt, så føl for det. Det er også hans musikalske ark som faktisk er forsiden av det nye bok elementet. Det skal føles som en flis med møne langs den ene siden.

Han og den svenske kokken er de eneste karakterene med en minifigurhodeplagg. Rowlf kommer også med et 1×2 T-Shape bueelement.

Dr. Bunsen Honeydew

Antall deler: 4

Identifisering i posen: Hans unike tilbehør er Erlenmeyer-kolben som skal føles konisk i pakken. Det formstøpte hodet hans skal føles rundt og glatt, som en drue.

Han har også mellomlange ben så hvis du kan bekrefte ham med det.

Beaker

Antall deler: 5

Identifisering i posen: Walkie-talkie-tilbehøret er unikt for ham, så kjenn etter den lange antennen. Han kommer også med en 1×2 flis som festes foran på walkie-talkie. Det formstøpte hodet skal føles langt og sylindrisk.

Gonzo the Great

Antall deler: 4

Identifisering i posen: Kyllingfiguren vil føles som en rund kloss med to nupper i hver ende. Det formstøpte hodet hans er ganske gjenkjennelig på den krokete nesen, så føl etter det. Han har også mellomlange ben.

Kermit the Frog

Antall deler: 5

Identifisering i posen: Banjotilbehøret gjør sin debut her og skal føles som en 2×2 rund flis med en stang festet til. Kermit kommer også med en 1×2 makaronitrykt regnbueflis.

Miss Piggy

Antall deler: 4

Identifisering i posen: Det eneste identifiserbare tilbehøret er hennes 2×3 trykte flis. Det formstøpte hodet hennes er den eneste karakteren som har to spisse ører som stikker ut, så føl etter det for å bekrefte.

Fozzie Bear

Antall deler: 8

Identifisering i posen: Hans unike tilbehør er bananelementet som skal føles som et buet rør med koniske ender. Han har også et kloss bygget mikrofonstativ som består av en lett identifiserbar 4L bar, 2×2 omvendt tallerken, en klips og mikrofonen.

Animal

Antall deler: 13

Identifisering i posen: Animal er den eneste med trommestikker som faktisk er tryllestavene fra LEGO Harry Potter. Han har også et kloss bygget trommesett som består av en 2×2 rund kloss, 2×2 rund flis, 2×2 parabol og en 2×2 rund plate og en 3L bar.

Waldorf

Antall deler: 6

Identifisering i posen: Han er den eneste karakteren med en 2×2 trykt flis, men Miss Piggy har en 2×3 flis, så ta deg tid til å kjenne etter det riktige elementet. Karakteren hans kommer også med en tekopp og tallerkenelement. Han har også middels lange ben.

Statler

Antall deler: 6

Identifisering i posen: Den bærbare datamaskinen er faktisk det nåværende bokelementet som kommer i tre deler. Bokomslaget, 1×2-flisen og bunnen av boken. Så bakdekselet burde føles som en flat flis med hevede kanter.

Swedish Chef

Antall deler: 7

Identifisering i posen: Det formstøpte hodet hans er det mest identifiserbare med kokke lua. Hvis du trenger ytterligere bekreftelse, føl etter matlagings tilbehøret med to visper, samt minifigurhodet og blad elementet for det snakkende eplet.

Janice

Antall deler: 4

Identifisering i posen: Hennes unike tilbehør er bassgitaren som skal føles flat i den ene enden med en lang stamme som stikker ut i den andre. Ikke å forvirre for Kermits banjo, så pass på det.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Hver dag kommer det ut et innlegg med Dagens minifigur, du finner full oversikt over de her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook og Instagram

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

    

 

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

God jul og husk å ta vare på hverandre ❤️
Nå har vi begynt på desember, mange gruer seg til jul av forskjellige årsaker. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange sliter psykisk og/eller fysisk. Hva kan vi gjøre for å hjelpe?

Har du ikke økonomi til å vippse?
Det er mange i den båten, så ikke føl deg presset til å måtte vippse noen. Men det finnes andre ting vi kan gjøre. Du kan hjelpe en nabo med å hente posten, gå ut med søpla? Mange eldre, syke og funksjonshemmede sliter med slike ting, spesielt på vinteren med snø og is. Når tok du sist en kaffe med noen du vet er ensomme? Når tok du en telefon til en venn eller familie medlem å spurte hvordan det går?

Har du noen kroner å avse?
Da kan du donere til et veldedig formål som står deg nær.

Eller du kan gi til Fairy Bricks, de samler inn penger til å kjøpe LEGO sett som de gir til barn på sykehusene. Tidligere år har det blitt delt ut mange hundre LEGO sett på rundt 20 sykehus i Norge.

Hjelpetelefoner/chat:
Kirkens SOS Norge: Telefon 22 40 00 40 (døgnåpen)
Kirkens SOS Norge Chat: https://www.kirkens-sos.no/ (døgnåpen)

Mental Helse Hjelpetelefonen: 116 123 (døgnåpen)
Mental Helse Chat: https://www.sidetmedord.no/ (døgnåpen)

Røde Kors, Kors på halsen Telefon 800 333 21 Mandag til fredag kl 14-22. Her kan alle opp til 18 år ta kontakt.

Alarmtelefon for barn og unge: Telefon Alarmtelefonen på 116 111 (døgnåpen)
Alarmtelefon for barn og unge Chat: https://www.116111.no/ (døgnåpen)

Oversikt over flere hjelpetelefoner/chat her: https://psykiskhelse.no/trenger-du-hjelp/hjelpetelefoner-og-nettsteder/

Ved øyeblikkelig hjelp: 113

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder