De 8 DREAMZzz-karakterene

De 8 DREAMZzz-karakterene

LEGO kommer ut med DREAMZzz LEGO sett i august og tegnefilmer allerede nå i mai. Hvilke er hovedkarakterene i den nye serien? Foreløpig vet vi ikke så veldig mye om DREAMZzz-karakterene, men dette vet vi så langt.

Mateo – Den kunstneriske

«Folkens, vi burde virkelig tenke gjennom dette først …»
Mateo er en av de mest kunstneriske barn du noensinne vil møte … men altfor usikker til å vise fram det han lager! Livet hans forandrer seg når han oppdager han en timeglassportal inn i drømmeverdenen.
Han er: Kreativ, Usikker, Ettertenksom

Izzie – Den fryktløse

«Sjekk de tennene! Jeg får så lyst til å klemme ham!»
Izzy er modig og morsom og kaster ikke bort tiden på å tenke gjennom ting! Og hvorfor skal hun det når hun kan ta sin magefølelse og forkjærlighet for anime til hjelp?
Hun er: Fryktløs, Impulsiv, Omsorgsfull

Zoey – Den mystiske

«Ser jeg ut som en som hjelper andre?»
Zoey jobber alene … Det er i hvert fall det hun forteller folk. I drømmeverdenen samarbeider hun imidlertid med Zian for å bekjempe den fryktinngytende mareritthæren. Men hun er DEFINITIVT IKKE EN DEL AV LAGET. Bare så det er sagt!
Hun er: Mystisk, Smart, Sarkastisk

Cooper – Den målrettede

«Kan den ikke gå raskere? Det får vi nå se på …»
Teknologi-glade Cooper streber etter perfeksjon og tar seg gjerne god tid. Han og Mateo var bestevenner i oppveksten, men de gled fra hverandre da Coop ble mer populær. Kan drømmeverdenen føre dem sammen igjen?
Han er: Målrettet, Grundig, Teknisk anlagt

Herr. Oz – Den erfarne

«Hm, høyst forunderlig …»
Finnes det noen med flere jern i ilden enn Herr Oz, vil vi gjerne møte dem! På dagtid er han barnas engasjerte naturfaglærer – om natten er han New Yorks siste drømmejeger. Når er det han sover egentlig?!
Han er: Erfaren, Vitenskapelig, Snill

Logan – Den (litt for) selvsikre…

«Det der klarer jeg med bind for øynene!»
Logan er populær, glad i å konkurrere og modig (iblant uten å mene det!). Han er også Coopers nye bestevenn. Men om du studerer han nøye, vil du oppdage at han er den mest lettskremte av alle i gruppen …
Han er: Selvsikker, Populær, Sporty

Marerittkongen – Den ondeste av den alle

«Du glemmer aldri et mareritt …»
Grimrikets fryktelige hersker har som mål å utvide marerittimperiet sitt ved å ødelegge alle drømmerikene og skapningene som eksisterer der. Han er med andre ord en tvers gjennom råtten person! Stryk minus, liksom. 0 av 10.
Han er: Ond, Slu, Grusom

Nattjegeren – Den truende

«Mine beste soldater gjennomsøker riket i dette øyeblikk.»
Marerittkongens nestkommanderende. Nattjegeren er en erfaren jeger som jakter på drømmevesener med forheksede skyggepiler. Gulp!
Han er: Truende, Besluttsom, Mektig

LEGO skriver dette om DREAMZzz

Hva er LEGO® DREAMZzz™?
LEGO® DREAMZzz™ er nykommeren i LEGO serien, som består av et fantasibasert TV-program og revolusjonerende, nye sett.

I denne serien blir en gruppe helt vanlige barn blir ført til den ekstremt uvanlige, magiske drømmeverdenen – et sted hvor alt du noen gang har drømt, er ekte! Det er dels søvntrening for barn, dels kamp mellom det gode og det onde, dels videregående-drama … Virkelig noe for enhver smak, altså!

Settene er ulikt alt annet vi har laget. Byggeinstruksjonene ligner på tegneserier og baserer seg på historier. De hjelper barn med å ta et dypdykk i verdenen, før de i det hele tatt har fullført den første modellen! Og når de ER ferdige med å bygge, sitter de igjen med et sett som er en vakker – men sprø – blanding av logikk fra den virkelige verden og drømmeverdenen, som ser helt annerledes ut enn noe sett de noensinne har bygget!

 

Hva er LEGO DREAMZzz serien?
LEGO DREAMZzz lanseres i 2023 og er et tema basert på fantasi og drømmer, med egen TV-serie og revolusjonerende sett. Serien handler om en gruppe barn som oppdager at drømmeverdenen er ekte (og helt fantastisk). Snart legger de i vei for å beskytte drømmerne mot mareritt …

 

Hvor kan jeg se LEGO® DREAMZzz™?
Du kan se LEGO® DREAMZzz™ serien på Netflix, Amazon Prime, YouTube eller her på LEGO.com.

 

Hva handler LEGO® DREAMZzz™ om?
LEGO® DREAMZzz™ handler om en gruppe vanlige barn, som bor i Brooklyn. En dag oppdager de drømmeverdenen – et sted hvor alt du noensinne har drømt om eksisterer, og hvor kreativiteten din kan trylle frem alt du forestiller deg. I drømmeverdenen får barna i oppgave å redde helt uskyldige drømmere fra den onde Marerittkongen …

 

Har LEGO® DREAMZzz™ en aldersgrense?
LEGO® DREAMZzz™ sett passer for barn i alderen seks år og oppover.

 

Kan barn se på LEGO® DREAMZzz™?
Klart det! I arbeidet med serien har vi faktisk jobbet med over 23 000 barn, for å sikre at ting passer dem helt perfekt. (Og ja – det gjør dette til serien vi har gjort flest undersøkelser til noen sinne …)

To tredjedeler av barna fortalte oss at de følte at drømmer er en viktig måte for dem å være kreative på. Det er derfor drømmer og kreativitet står i sentrum for det nye LEGO® DREAMZzz™ temaet!

Vi ordner til og med opp i mildt skumle konsepter, slik som mareritt, på en positiv måte. Dermed får vi serien til å nesten føles som en slags søvntrening for barna, som hjelper dem med å vinne over frykten de måtte ha. Og ikke nok med det: Når barna i serien lærer at kreativ mestring i den magiske drømmeverdenen krever et klart og rolig sinn – og en god slump konsentrasjon – blir seerne inspirert til å strebe etter det samme! Tenk på det som mindfulness for barn …

 

Hvor mange episoder er det i sesong én av LEGO® DREAMZzz™?
Det kommer ti innledende episoder i sesong én av TV-serien LEGO® DREAMZzz™.

 

Finnes det LEGO sett for LEGO® DREAMZzz™?
Klart det! Flust av sett er hentet fra TV-serien – fra Mrs. Castillos skilpaddevan, til det skremmende Burmonsteret Grimkeeper Men vær forberedt – dette er ulikt noen andre LEGO® sett du har sett … Alt er tro mot sammensurium-logikken til drømmeverdenen: delvis basert på virkeligheten, delvis basert på magisk fantasi. Vi har til og med revolusjonert byggeinstruksjonene, og gjort dem til en historieledet utfordring med barnet i fokus.

Kilder: LEGO,

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder