I❤️Fairy Bricks innsamling.

I❤️Fairy Bricks innsamling.

Svein Tore Bidne Bøe har tatt initiativet til en pengeinnsamling til Fairy Bricks. Hva er Fairy Bricks lurer du kanskje på nå? Enkelt forklart, de samler inn penger for å kjøpe LEGO til å gi til sykehus barn. De skriver dette på sine nettsider:

Fairy Bricks har ett veldig enkelt mål. Å gi LEGO til barn på sykehus. Når vi forteller folk at de ofte tar en pause før de svarer, og forventer at vi skal si noe annet, men det er det virkelig. Vårt veldedige formål er veldig enkelt og greit, og som veldedighet handler vi på en veldig lik måte.

 

Fra en ydmyk begynnelse og en enkelt sykehusdonasjon i 2012, har vi nå som mål å levere LEGO til over 200 sykehus i hele Storbritannia og 26 andre land per år.

 

Lek er en viktig del av restitusjonsprosessen når barn er på sykehus. Det gir komfort, distraksjon og brukes til og med som et pedagogisk verktøy av lekespesialister for å hjelpe barn med prosedyrer de må tåle. LEGO selv som produkt er perfekt for dette. Det er en gjenstand mange barn allerede er kjent med og kan gi en umiddelbar flukt i en svært vanskelig tid. Så når i morgen kommer, kan det etter sin natur bygges opp igjen for å hjelpe det samme barnet med noe annet eller flytte til et annet barn for å starte prosessen på nytt.

I 2022 ble det delt ut LEGO til hele 17 sykehus i Norge. Kan vi bidra til dette i år også?

 

Svein Tore Bidne Bøe har lagt ut denne teksten med bilder i Facebook gruppa LEGO-auksjoner; -kjøpe eller selge:

Auksjon HBO kr 0

 

To objekter samlet!

 

1. Vi prøver igjen! Godt brukt LEGO brandet ZIP-lock pose (en del av dere kjenner kanskje denne igjen fra tidligere) med en del limegrønne 1×1 round plates, type brukt. Kan legges i tolerante og uttrykksfulle mønstre om man ønsker det, se bilde. 💚💚💚
2. Med på kjøpet får du Vidyo 43113 K-Pawp Concert. Uåpnet pen eske. Røverkjøp spør du meg.

 

Vær oppmerksom på:

 

Inntektene går til den veledige organisasjonen Fairy Bricks, som organiserer donasjoner av LEGO til syke barn på sykehus over hele Europa, også i Norge. Brikkelauget har levert store pakker med LEGO på vegne av FB over hele Norge. Bli med og gjør en forskjell! Beløpet vil overrekkes FB under Norges største LEGO-arrangement På Kloss Hold i Trondheim i april.

 

Til budgivere: dersom dere ønsker det, kan dere donere budet deres selv om dere ikke vinner. Merk i så fall budet med «I❤️FairyBricks». Oppgjør vil skje direkte til Brikkelaugets egen Vipps-konto (etter avtale). Avgifter / transaksjonskostnader trekkes fra før beløpet utbetales Fairy Bricks.

 

Jeg spanderer eventuell frakt (kun på denne auksjonen) / kan levere til På Kloss Hold eller den kan hentes på 5173 Loddefjord. Så det er bare til å by med hjertet som noen sier. 🙂

 

Auksjonen går ut til fredag 17. mars kl 21:00

Er du ikke på Facebook, men ønsker å gi en slant? Ta kontakt med oss på konkurranse@brikkefrue.no, så vil vi videreformidle informasjon.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder