Guinness World Records

Guinness World Records – LEGO

Har du vurdert å sette en Guinness World Records i LEGO? Vel, det er satt mange rekorder med LEGO som er godkjent av Guinness World Records. Den siste kun for noen uker siden, raskeste som bygger settet 10276 Colosseum. Colosseum settet kom ut i 2020 og er i skrivende stund det største LEGO settet i antall brikker på 9036 brikker. I løpet av 2021 vil 31203 Verdenskart ta over den rekorden med 11695 brikker.

Paul Ufema (USA) fra All New Bricks klarte å bygge 10276 Colosseum på den utrolige tiden 13 timer og 37 minutter. Han hadde ikke bygget Colosseum settet tidligere, så regner med at den tiden vil bli slått om ikke lenge.

Guinness World Records

Her har jeg funnet flere videoer på YouTube kanelen til Guinness World Records. Hvilke imponerer deg mest? Kommenter gjerne nedenfor.

Det er ikke alle rekorder som er dokumentert på YouTube kanalen til Guinness World Records. Men du kan søke de opp på Guinness World Records sine nettsider:  https://www.guinnessworldrecords.com/

Om Guinness World Records

Guinness rekordbok er en bok som utgis årlig, og som inneholder lister over internasjonalt anerkjente rekorder. Den engelskspråklige originalutgaven het tidligere Guinness Book of Records, men har nå fått navnet Guinness World Records. Utvalget av rekorder omfatter både menneskelige prestasjoner og naturlige fenomener.

Boken utgis i Norge av Schibsted Forlag og ligger som en typisk julegavebok hvert år på bestselgerlistene i desember.

Boken holder selv en verdensrekord som den mestselgende bok med opphavsrett gjennom alle tider. Med dens utgave av 2017 er den i sin 62. år i utgivelse, publisert i 100 land og på 23 språk. De internasjonale rettigheten har gått hinsides trykte utgaver til også å omfattede fjernsynsserier og museer. Populariteten i merkevaren har ført til at Guinness rekordbok har blitt den fremste autoriteten i katalogisering og verifisering av et enormt antall verdensrekorder; organisasjonen har ansatte som opptrer som offisielle dommere av rekorder som har autoritet til å verifisere autentisiteten i å sette og bryte rekorder.

Dette er et utdrag hentet fra Wikipedia

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder