10325 Alpehytte

Icons: 10325 Alpehytte

Årets vinterlandsby- eller jule-sett som det også kalles, offentliggjort på LEGO sine nettsider. Denne gangen får vi en alpehytte med en utedo. Som vanlige er det masse detaljer på disse settene. I 10325 Alpinhytte følger det med  fem minifigurer og figurer av en katt, et ekorn og en fugl.

Andre jule sett som fortsatt er å få tak i hos LEGO er: 10308 Julepyntet hovedgate, 10293 Julenissebesøk, 10290 Pickup, 40499 Julenissens slede, 40573 Juletre, 21330 LEGO® Ideas Home Alone. Det er også flere andre små jule sett å få kjøpt hos LEGO. Det er også mulig å få tak i noen av de tidligere settene hos andre butikker og på bruktmarkedet. Oversikt over andre steder å handle finner du på Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…

Så har du ikke startet din vinterlandsby er mulighetene der fortsatt.

Har du vinterlandby eller andre julesett du setter fram før jul?
 • Add your answer
Ønsker du en full oversikt over alle settene til en vinterlandsby?

Les også: Julekalendere 2023

Les mer om 10325 Alpehytte

Norsk navn: Alpehytte
Engelsk navn: Alpine Lodge
Sett nr: 10325 
Blir gitt ut: 1. oktober for Insiders medlemmer, 4 oktober for alle.
Alder: 18+
Tema: Icons
Antall deler: 1517
Antall minifigurer: 5
lego.com eksklusive?: Ja
Størrelse
Høyde: 21 cm (8″)
Bredde: 16 cm (6″)
Lengde: 24 cm (9.5″)

Prisene er:
Norge: 1399,90 kr
Sverige: 1420,00 kr
Danmark: 950,00 kr.
Euro: 99,99 €
Storbritannia: £89.99
USA: $99.99
Canada: 129.99 CAD
Australia: $169.99

LEGO sine bilder av 10325 Alpehytte

 

LEGO skriver dette om 10325 Alpehytte

Velkommen til LEGO® Icons Alpehytte (10325), det nyeste settet i den populære LEGO Winter Village kolleksjonen. Settet byr på en fin byggestund med en koselig Bed and Breakfast-hytte med snø på taket, komfortable gjesterom og peisbål med lysende vedkubber.

 

Fantastisk detaljert
Hyttemodellen i tre etasjer har en møblert resepsjon med innsjekking, peisbål med lysende vedkubber og kaffemaskin. I andre etasje er det gjesterom med peisbål med lysende vedkubber og to senger, mens i loftsetasjen i tredje er det et soverom. Utenfor hytta er det vedlager, skiboks, skøyteis og utedo samt snøscooter, juletre, fem minifigurer og figurer av en fugl, en katt og et ekorn.

 

En julemodell for hele familien
Skap rom for avslapning med et førsteklasses LEGO sett, som passer perfekt som gave til alle som liker LEGO Winter Village kolleksjonen. Settet inneholder separate byggeinstruksjoner for barn og voksne.

 

 • En juleprosjekt for hele familien – tilbring kvalitetstid sammen mens dere bygger det detaljerte settet LEGO® Icons Alpehytte (10325)
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en treetasjes alpehytte, utendørs skøytebane, utedo, snøscooter og tilhenger samt juletre, fem minifigurer og figurer av en katt, et ekorn og en fugl
 • Detaljer og funksjoner – trykk på pipen for å tenne peisbålet i resepsjonen og gjesterommet i andre etasje
 • En LEGO® gave – settet passer som gave til bursdag og andre anledninger for voksne fans av LEGO byggesett og LEGO Winter Village kolleksjonen
 • Størrelse – hyttemodellen er 21 cm høy, 24 cm bred og 16 cm dyp
 • Tilbehør – settet inkluderer juletre, juletrepynt og en gjestebok
 • Digitale byggeinstruksjoner – appen LEGO® Builder inkluderer en digital versjon av byggeinstruksjonene som følger med settet
 • Engasjerende LEGO® prosjekter for voksne og familier – dette byggesettet er med i en serie med avanserte modeller laget spesielt for voksne, familier og venner
 • Kvalitetsmaterialer – LEGO® byggeklosser lages av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet høyest av alt. Derfor testes alle LEGO® deler grundig, slik at du kan være trygg på at denne hotellmodellen er både sikker og solid

 

 

LEGO sin pressemelding om 10325 Alpehytte

Billund – 19. september 2023: I dag avslører LEGO Group LEGO® Icons Alpine Lodge-settet, det perfekte displaysettet for høytiden. Et fengslende tillegg til høytiden som representerer essensen av et sjarmerende og finurlig vinterlandskap, LEGO Icons Alpine lodge er det siste tilskuddet til Winter Village Collection.

 

Dette settet på 1517 deler er fullpakket med en rekke fantastiske funksjoner, hovedsaklig den snødekte hytta, som er omgitt av varmt interiør, for eksempel en bar som tilbyr varme drikker, en koselig sitteplass foran peisen og et lite juletre.

 

Spennende nok er det en lys murstein inne i hytta, og den kan aktiveres ved å trykke på toppen av skorsteinen, der den lyser opp to forskjellige seksjoner, peisen i første etasje og den lille peisen på barnerommet. Uterommet inneholder en liten frossen dam med en trebrygge, snømann, trær, et skrivebord hvor du kan leie noen skøyter og et uthus.

 

En snøscooter er også inkludert i settet, med en tilhenger som kan brukes til å kjøre juletrærne fra markedet eller bare for å ha det gøy å kjøre rundt i snølandskapet. Vintermodellen kommer også med fire nydelige minifigurer, inkludert en hytteansatt, og tre gjester: ett barn med foreldrene og det andre alene.

 

LEGO® Icons Winter Village-settet er perfekt å bygge sammen som en familie, med den viktigste snødekte hyttemodellen som passer best for voksne, med de mindre byggeelementene perfekt for barn.

 

Kilder: LEGO, LEGO Group

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Hver dag kommer det ut et innlegg med Dagens minifigur, du finner full oversikt over de her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook og Instagram

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

    

 

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

God jul og husk å ta vare på hverandre ❤️
Nå har vi begynt på desember, mange gruer seg til jul av forskjellige årsaker. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange sliter psykisk og/eller fysisk. Hva kan vi gjøre for å hjelpe?

Har du ikke økonomi til å vippse?
Det er mange i den båten, så ikke føl deg presset til å måtte vippse noen. Men det finnes andre ting vi kan gjøre. Du kan hjelpe en nabo med å hente posten, gå ut med søpla? Mange eldre, syke og funksjonshemmede sliter med slike ting, spesielt på vinteren med snø og is. Når tok du sist en kaffe med noen du vet er ensomme? Når tok du en telefon til en venn eller familie medlem å spurte hvordan det går?

Har du noen kroner å avse?
Da kan du donere til et veldedig formål som står deg nær.

Eller du kan gi til Fairy Bricks, de samler inn penger til å kjøpe LEGO sett som de gir til barn på sykehusene. Tidligere år har det blitt delt ut mange hundre LEGO sett på rundt 20 sykehus i Norge.

Hjelpetelefoner/chat:
Kirkens SOS Norge: Telefon 22 40 00 40 (døgnåpen)
Kirkens SOS Norge Chat: https://www.kirkens-sos.no/ (døgnåpen)

Mental Helse Hjelpetelefonen: 116 123 (døgnåpen)
Mental Helse Chat: https://www.sidetmedord.no/ (døgnåpen)

Røde Kors, Kors på halsen Telefon 800 333 21 Mandag til fredag kl 14-22. Her kan alle opp til 18 år ta kontakt.

Alarmtelefon for barn og unge: Telefon Alarmtelefonen på 116 111 (døgnåpen)
Alarmtelefon for barn og unge Chat: https://www.116111.no/ (døgnåpen)

Oversikt over flere hjelpetelefoner/chat her: https://psykiskhelse.no/trenger-du-hjelp/hjelpetelefoner-og-nettsteder/

Ved øyeblikkelig hjelp: 113

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder