Icons: 10326 Naturhistorisk museum

Icons: 10326 Naturhistorisk museum

Det er bestandig store spekulasjoner på sosiale medier på hvilken modul sett som kommer. Nå vet vi hva neste er, det er 10326 Naturhistorisk museum. Dette modul settet blir det så lagt det største modul settet fra LEGO. De aller fleste modul byggene er på baseplatene 32×32 studs. 10326 Naturhistorisk museum er på hele 48×32 studs, og om jeg har gjort researchen min skikkelig er det kun 10255 Assembly Square som er i samme størrelse, de andre er på 32×32 studs.

Det er med 7 minifigurer, pluss 2 minifigurer som er statuer i dette settet, det er også med en hund. Den ene minifiguren har beinprotese, det har vi så langt kun sett i 2 andre minifigurer. Det er cty1628 fra sett 60364 Street Skate Park og cty1482 fra 60347 Grocery Store.

I de forskjellige avdelingen i museumet er det micro bygg av kjente LEGO sett fra 80 og 90 tallet. Vi ser blant annet Classic Space, Castle og Pirates. I tillegg til masse andre detaljer.

Designer av dette settet er Chris McVeigh, han har tidligere designet modul settet 10278 Police Station fra 2021. Han har også vært med på å designe flere av jule settene og blomster settene. I videoene nedenfor er det intervjuer av Chris McVeigh hvor han forteller med om 10326 Naturhistorisk museum.

Normalt kommer modul settene i januar, men denne gangen kommer den ut 1 desember med mulighet for forhåndsbestilling allerede nå.

 

 

Norsk navn: Naturhistorisk museum
Engelsk navn: Natural History Museum
Sett nr: 10326 
Blir gitt ut: 1. desember 2023, kan forhåndsbestilles nå
Alder: 18+
Tema: Icons
Antall deler: 4014
Antall minifigurer: 7
lego.com eksklusive?: Ja
Størrelse
Høyde: 31 cm (12″)
Bredde: 25 cm (10″)
Lengde: 39 cm (15″)

Pris pr del i Norske kr: 0,81.-

Prisene er: 
Norge: 3249,90 kr
Sverige: 3400,00 kr
Danmark: 2350,00 kr.
Euro: 299,99 €
Storbritannia: £259.99
USA: $299.99
Canada: 389.99 CAD
Australia: $449.99

LEGO sine bilder

 

LEGO skriver dette om 10326 Naturhistorisk museum

Oppdag et sted hvor du kan slappe av med LEGO® Icons Naturhistorisk museum (10326) modellbyggesettet for voksne. Tilskuddet til Modular Buildings-serien er fullt av ikoniske detaljer og en rekke klossebygde utstillinger, blant annet et brachiosaurus-skjelett som ruver i det to etasjer høye atriet.

 

Opplev en tilfredsstillende reise med dette kule LEGO settet mens du bygger hver minste detalj av museet og utstillingene, kloss for kloss. Første etasje byr på en rekke naturhistoriske utstillinger, mens andre etasje fokuserer på verdensrommet og vitenskap samt en egen utstilling med referanser til klassiske LEGO sett. Taket rommer kuratorens kontor og to takvinduer som fyller bygningen med lys. Settet består også av syv minifigurer til historiefortelling og utstilling.

 

Dette settet er et fordypende prosjekt for deg og en fantastisk bursdagsgave til noen som elsker historie- og vitenskapsmuseer. Se det store utvalget av LEGO byggesett for voksne.

 

  • Bygg et museum – Nyt en avslappende aktivitet med LEGO® Icons Naturhistorisk museum byggesettet, skapt for voksne
  • Hva inneholder esken – Alt du trenger for å bygge et LEGO® Icons museum med en rekke klossebygde vitenskaps- og historieutstillinger samt syv minifigurer.
  • Egenskaper og funksjoner – Fans av kule LEGO® sett kommer til å elske denne byggemodellen med takvinduer som fyller de to etasjene med lys, og fremhever det enorme brachiosaurus-skjelettet.
  • Kreativt byggesett – Fordyp deg i kreativitet mens du bygger hver minste detalj, kloss for kloss, og still ut byggverket et sted hvor alle kan få glede av det.
  • LEGO® gaveidé for noen som elsker museer og historie – Gi dette LEGO Icons Naturhistorisk museum byggesettet som en gave til voksne fans av geologi, astronomi, vitenskap og dinosaurer
  • Inneholder digitale byggeinstruksjoner – LEGO® Builder appen kommer med en digital versjon av byggeinstruksjonene som følger med LEGO Icons byggesettet
  • LEGO® prosjekter for voksne – Dette LEGO Icons prosjektet er en del av Modular Buildings serien med avanserte byggesett for voksne

Størrelse – Modellen består av 4014 deler og er 31 cm høy, 39 cm bred og 25 cm dyp

 

Et sett av historiske proporsjoner
Oppdag det første museet i Modulære bygninger-samlingen. Bygningen rommer en rekke klossbygde utstillinger og har doble takvinduer som slipper inn lys i begge etasjene, til det ruvende brachiosaurusskjelettet og de andre skattene i museet.

Bygg og utforsk utstillingene, sammen med sju minifigurer og en leken hund

 

 

LEGO sin pressemelding om 10326 Naturhistorisk museum

Låse opp historie Kloss for Kloss: LEGO- Group avduker det etterlengtede settet med LEGO Icons Natural History Museum

Billund – 30. oktober 2023: I dag kunngjør LEGO Group ankomsten av sitt største modulære sett i antall deler og et av de mest etterspurte bygningstemaene av fans – LEGO® Icons Naturhistorisk museum settet.

LEGO Icons Naturhistorisk museum settet er det perfekte tillegget til LEGO Modular Buildings Collection, og har frisk arkitektur, nye byggeteknikker og utallige morsomme historier. Den to-etasjers modellen inkluderer to atrier, et avtakbart tak og mellomgulv, og er fullpakket med klossebygde utstillinger og detaljer.

Til høyre for inngangen blir besøkende ønsket velkommen av et gigantisk klossebygget Brachiosaurus-skjelett. Denne dinosauren er så stor at halsen hever seg over første etasje og strekker seg inn i andre. Den er flankert av flere mindre utstillinger, inkludert en sabeltannhodeskalle, et fossil og ja, til og med dinosauregg. Oppe på avsatsen viser museets geologiseksjon et fargerikt utvalg av kvarts, geoder, stalagmitter og setter søkelyset på et utsnitt av jorden og dens smeltede kjerne.

På vei opp til andre etasje kan du se et stort kart over planeten som viser den projiserte banen til en ny rakett, en detaljert orrery av solsystemet og et diorama av en fremtidig rombase. Oppe på taket forteller museets kurator om sine opplevelser og reiser i sitt detaljerte kontor og skriver memoarer.

Gjør deg klar til å dra på en reise fra fortiden til fremtiden og feire viktige øyeblikk i verdenshistorien med LEGO Icons Naturhistorisk museum settet.

 

0

Kilder: LEGO Group, LEGO

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder