21339 BTS Dynamite

Nytt sett i IDEAS serien, 21339 BTS Dynamite

Det 56 IDEAS settet har nå kommet,  21339 BTS Dynamite. På sosiale medier rundt omkring i verden meldes det at dette settet er utsolgt mange steder. Foreløpig er den å få kjøpt hos LEGO.com i Norge.

I dette settet skjer det mye, det er avtakbare scenen, en smultringbutikken, en isbilen og platebutikk for å nevne noe. Pluss 7 minifigurer som er hele banet BTS. Nå skal jeg inrømme at jeg ikke har hørt om BTS før dette settet kom 🙈 Men andre BrikkeFrue vist godt hvem disse guttene er 😊

Har du ikke hørt om BTS eller er ikke den store fan av de? Lengre ned i dette innlegget finner du musikkvideoen Dynamite til BTS. Det er masse fine klosser i dette settet til å bygge noe annet. Har du planer om å bygge 21339 BTS Dynamite så er det greit å være klar over at det er hele 4 ark med klistremerker til dette settet 😯

Les mer om 21339 BTS Dynamite

Norsk navn: BTS Dynamite
Engelsk navn: BTS Dynamite
Sett nr: 21339
Blir gitt ut: 1. mars 2023
Alder: 18+
Tema: ICONS
Antall deler: 749
Antall minifigurer: 7
lego.com eksklusive?: Ja
Størrelse:
Høyde: 14 cm (6″)
Bredde: 16 cm (7″)
Lengde: 38 cm (15″)

Prisene er:
Norge: 1299,00 kr
Sverige: 1299,00 kr
Danmark: 899,00 kr.
Euro: 99,99 €
Storbritannia: £89.99
USA: $99.99
Canada: 129.99 CAD
Australia: $169.99

 

Bilder fra LEGO

 

LEGO skiver dette om 21339 BTS Dynamite

Fang den glade energien til de moderne popikonene RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V og Jung Kook med musikkvideosettet LEGO® Ideas BTS Dynamite (21339). Finn din egen byggerytme, og gjenskap fargerike scener fra videoen til gruppens toppselgende singel Dynamite med LEGO klosseversjoner av diskoteket, platebutikken donut-butikken, isbilen og mye mer. Plasser LEGO minifigurer av gruppens medlemmer på forskjellige steder i modellen, eller sett dem på den spesielle scenen og drei på hjulet for å se dem danse.

 

Akkurat som i videoen til Dynamite
Denne leke- og utstillingsmodellen er en god gaveidé til alle som elsker BTS. Den er full av autentiske detaljer, inkludert BTS-plater i platebutikken, byggbare palmetrær og basketballkurven foran veggen med veggmaleri. Det er byggeinstruksjoner i esken og i LEGO Builder appen, som gir en gøyal og enkel byggeprosess.

 

Velkommen til sonen
Utforsk LEGO Sett for voksne – en nøye utvalgt samling av spennende modeller. Uansett interesse finnes det et sett for deg.

 

  • Musikkvideosettet LEGO® Ideas BTS Dynamite (21339) – bygg en hyllest til BTS ved å gjenskape scener fra musikkvideoen til verdenshiten deres, Dynamite, med dette leke- og utstillingssettet
  • LEGO® minifigurer av alle medlemmene i BTS – RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V og Jung Kook med hvert sitt mikrofonelement
  • Bygg scener fra videoen – LEGO® klosseversjoner av diskoteket, platebutikken og donut-butikken, alle med autentiske detaljer, samt isbilen, basketballkurven og to palmetrær
  • Gjenskap BTS som danser sammen – plasser alle BTS minifigurene på den avtakbare scenen, og drei på hjulet for å se dem danse sammen
  • Gøyal gaveidé – skjem bort deg selv eller overrask en annen med dette LEGO® Ideas samlersettet med 749 deler. Settet passer til bursdag, jul og som overraskelse til alle som elsker BTS eller liker å bygge med LEGO klosser
  • Som skapt for lek og utstilling – den byggbare hovedmodellen er 14 cm høy, 38 cm bred og 16 cm dyp
  • Trinnvis veiledning – inneholder et hefte med illustrerte instruksjoner, historien om BTS og deres vei til internasjonal berømmelse samt intervjuer med settets fandesignere og LEGO® designere
  • Valgt av LEGO® fans – dette byggesettet for voksne er en av mange LEGO® Ideas modeller, som alle er laget av en fan-designer, stemt fram av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet
  • Førsteklasses kvalitet – LEGO® klosser etterlever strenge bransjestandarder for kvalitet, noe som gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller
  • Sikkerhetsgaranti – alle LEGO® komponenter testes grundig og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder

Videre skriver LEGO:

Gi liv til kreativiteten med det nye settet LEGO® Ideas BTS Dynamite

I år feirer de moderne popikonene fra BTS tiårsjubileum.

Bandet fikk først stjernestatusen i Sør-Korea, og rullet popmusikken inn i fremtiden med den svært kreative energien og lyden.

Hitsingelen «Dynamite» nådde toppen av listene i 2020, og debuterte som nummer én på Billboard-listen. Men det var musikkvideoen til «Dynamite» som slo rekorder – den samlet flere visninger på YouTube i løpet av de første 24 timene enn noen annen musikkvideo …

Videoen spredte budskapet om egenkjærlighet, selvutfoldelse og gode vibber, og inspirerte en helt ny generasjon.

BTS er nå et av de største bandene på planeten.

Fordi både LEGO Gruppen og BTS fremmer kreativitet (og har det gøy), er vi glade for å kunngjøre det nye samarbeidet med bandet. Ønsk det nye LEGO® Ideas BTS Dynamite velkommen!

Nå kan du gi lys til kreativiteten din – hedre bandet med dette fantastiske, nye settet, som er basert på den originale musikkvideoen. Her ser du hvordan …

* Start «Dynamite»-intro *

 

Bandmedlemmene i miniformat

Vi har sju superstjerner å takke for denne megahiten. Sangen, dansingen – de gode vibbene smitter over på oss.

Derfor kommer selvfølgelig settet også med sju minifigurer, som representerer bandet. Alle er nøye utformet til hver minste detalj, inkludert de eksklusive frisyredelene til hver av gutta.

Men ikke la oss glemme bandets «glow up»-stil. Motivet på overkroppen til minifigurene representerer bandets retroantrekk i disco-scenene. Finner du favoritten din?

Fun fact: BTS-gutta er innovative krefter innen musikk, og har fans over hele verden. Det kule med dette LEGO Ideas settet er at det opprinnelig ble designet av to fans – Josh (JBBrickFanatic) og Jacob (BangtanBricks). Det er et BTS-lisensiert produkt i særklasse.

 

Jamming i platebutikken

BTS mottok sin første Grammy-nominasjon med «Dynamite». Det er jo passende, siden en del av musikkvideoen foregår i en platebutikk.

I LEGO® versjonen av butikken finner du overraskelser som platealbum i miniutgave, selvsagt bygget av klosser, og blant annet «Dynamite» på LP.

 

Spill basket

På siden av platebutikken er det en referanse til basketballbanen fra videoen, med det fargerike og iøynefallende veggmaleriet.

Du kan gjenskape de forskjellige scenene med BTS-minifigurene, og stolt vise fram resultatet ved siden av din egen platesamling.

 

Ta deg en donut!

Hvis du har sett musikkvideoen til «Dynamite» like mange ganger som oss, vet du at den inneholder noen artige kulisser og nøye innøvd koreografi.

I LEGO® settet finner du en fullt utstyrt donutsjappe med DONUT-skiltet fra videoen, og selvfølgelig en egen donut!

Det følger med masse fargerike LEGO klosser, blant annet i pastell, som passer perfekt til fargepaletten i musikkvideoen – og settet kommer i tillegg med palmer du kan skape skikkelig sommerstemning med.

 

Ta en tur i isbilen

Musikkvideoen er et musikalsk mesterverk, og vi håper du kan hygge deg med å gi den liv med LEGO® klosser. For å gjøre det så autentisk som mulig, kunne vi ikke glemme å inkludere den minneverdige isbilen utenfor (med det gigantiske store isbilskiltet på toppen).

Og ja – vi laget den med klosser …

Er du LEGO VIP medlem, får du også gratis digitale nedlastinger og morsomme byggeinstruksjoner. Med dem kan du bygge din helt egen LEGO donut!

 

Klar til å opptre!

BTS vet virkelig hvordan de lager et show, og du kan gjenskape rå dansemoves på scenen bygget av klosser. Det kuleste med scenen er kanskje at den kommer med en dansefunksjon som gjør at minifigurene kan bevege seg synkront – akkurat som det ekte bandet gjør! Ganske kult, om vi får si det selv.

Scenen i seg selv kan brukes til å vise fram minifigurene, slik at bandet kan danse på pulten din hele dagen.

Det er på tide å bli kreativ og gjenskape musikkvideoen med settet LEGO Ideas BTS Dynamite.

Om BTS

Wikipedia skiver dette om BTS:

BTS (koreansk: 방탄소년단, romanisert: Bangtan Sonyeondan), er en sørkoreansk k-pop-guttegruppe under plateselskapet Big Hit Labels. BTS er kjent for å bryte tradisjonelle k-pop-normer ved å gi ut låter som tar tak i grunnleggende sosiale spørsmål. Bandet ble grunnlagt fra 2010 og debuterte i 2013.

 

Gruppen består av syv medlemmer med hvert sitt scenenavn: RM (tidligere kjent som «Rap Monster»), Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V og Jungkook. Deres ekte navn er Kim Namjoon (RM), Kim Seokjin (Jin), Min Yoongi (Suga), Jung Hoseok (J-Hope), Park Jimin (Jimin), Kim Taehyung (V) og Jeon Jungkook (Jungkook).

 

BTS har slått flere rekorder med musikken sin. 12. april 2019 satte de rekord for den mest sette youtube-videoen på 24 timer med musikkvideoen for «Boy with Luv». Musikkvideoen fikk 78 millioner visninger det første døgnet.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder