Titanium klossen

LEGO Masters Australia startet opp med sesong 4 18. april 2022. Nytt av året er Titanium klossen. Det kommer ikke noen spoilere i dette innlegget angående hvordan de forskjellige deltakerne gjør det.

Deltakerne er sesong 4 er:
Caleb (21) og Alex (25)
Andrew (38) og Crystal (30)
Paul (50) og Trent (45)
Branko (48) og Max (17)
Kirsti (44) og Daniel (42)
Joss (23) og Henry (20)
Lexi (33) og Rachael (37)
Gene (32) og Nick (30)

Når kommer LEGO Masters Australia sesong 4 på TV2 Play?

Vi har sent spørsmålet «Når kommer LEGO Masters Australia sesong 4 på TV 2 Play?» til Tv2 Play. Dette er svaret:
«Dette er foreløpig ikke bestemt, så jeg anbefaler deg å følge med på sidene våre, og gjerne høre med oss på et senere tidspunkt 🥰«

 

Titanium Brick: Alt du trenger å vite om den nye kraften på LEGO Masters

Vi har hatt gull klossen og platina klossen, men i år går vi til titanium.

Titanium klossen kan se ut som din vanlige skifergrå LEGO®-bit, men i LEGO Masters-konkurransen kommer den med en ettertraktet kraft.

Verten Hamish Blake kunngjorde i år at det er en ny kloss å hente som vil gi lagene en fordel, og den ble avslørt på en spektakulær måte.

Sittende på toppen av en mosegrodd stein ble klossen senket ned fra taket foran lagene, som du kan forvente var det stor interesse for den.

«Titanium klossen vil være tilgjengelig for hver eneste bygg, som betyr at hvis du vinner den i dag, kan et annet lag vinne den av deg i morgen,» forklarte Hamish til lagene.

«Det vil holde deg trygg ved eliminering, men i år vil du aldri vite når en eliminering kommer. Vi kommer til å gi deg dem.»

 

De uventede elimineringene vil legge til et nytt overraskelses element som kommer til å ryste opp showet som aldri før.

Hamish forklarte at det vil bety at flere lag vil bygge inn utfordringer enn noen gang før.

«Du ønsker å holde på denne klossen når vi forteller deg at det er en eliminering. Du vil fortsatt bygge inn den bygningen fordi du vil vinne klossen på nytt for neste natt,» sa Hamish.

«Dette betyr at i år bygger hvert lag i hvert bygg, og hvis du kommer deg til de tre siste, vil du uten tvil ha brukt denne klossen godt for å komme til finalen.»

 

Dette er en stor forandring fra gull- og platina klossene som har vært med i tidligere sesonger. Tradisjonelt har disse klossene blitt vunnet av et lag i en tidlig utfordring.

Det laget har da vært i stand til å holde på det så lenge de ville, og spilt det når de ville for å redde seg selv fra eliminering.

Titanium klossen vil også bringe med seg noen mindre krefter. Ofte i et ikke-elimineringsbygg, vil teamet som for øyeblikket har Titanium klossen bli gitt en fordel som kan hjelpe dem å holde på den.

 

Hamish Blake forklarer den gyldne klossen fra LEGO Masters

Nøyaktig hvordan det kan spilles i konkurransen.
De åtte LEGO® Masters lagene kjempet om den gyldne klossen i den første utfordringen i serien. Verten Hamish Blake avslørte han nøyaktig hvilken kraft klossen har.

«Den [klossen] kan spilles av alle lag for å unngå å bygge inn en eliminasjons utfordring. Det garanterer at du hopper videre til neste utfordring.

«Det er utrolig. Det er den beste tingen å slå på TV,» sa Hamish. Han spøkte også til deltakerne at det var «en slags kul idé vi har kommet opp med på dette showet som ingen andre show gjør.»

 

Hvis du lurte på hvordan du kan få tak i en egen gylden kloss, har Hamish en ekstra innsikt.

«Det er ikke bare en LEGO-kloss malt gull… Ja, nei det er den. Men den er gjennomsyret av så hellige krefter at du tror det nesten er en LEGO-kloss av rent gull.

«Det er vanlig tyngde, men det er så overbevisende spraymalingen at du forbereder deg på en tyngre kloss,» konkluderte Hamish.

 
LEGO Masters ‘Bricktionary’

Bli oppdatert på vanlige LEGO-begreper

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder