100 år med Disney

LEGO skal feire 100 år med Disney ved å dele det lekne vidunderet til LEGO® Disney

Siden 1999 har LEGO samarbeidet med Disney om Disney LEGO sett. Alt i fra DUPLO, Star Wars, CMF til LEGO sett fra kjente filmer som Frozen og Cars. LEGO har allerede nå lagt ut et sett på sine nettsider som kommer 1. februar for å feire Disneys 100 år.

LEGO feire Disney med settet LEGO® BrickHeadz™ Disney 100-årsjubileum. Vi regner med at det vil komme flere sett utover året, men dette er det første i jubileumsåret.

40622 Disneys 100-årsjubileum
Dette settet inneholder Oswald the Lucky Rabbit som er Disneys første karakter, Mikke Mus som er den første animerte karakteren, Snøhvit som er stjernen i Disneys første langfilm og Tingeling som er den første Disneyland maskoten.

 

Norsk navn: Disneys 100-årsjubileum
Engelsk navn: Disney 100th Celebration
Sett nr: 40622
Blir gitt ut: 1.februar 2023
Alder: 10+
Tema: BrickHeadz
Antall deler: 501
Antall minifigurer: 0
lego.com eksklusive?: Nei
Størrelse:
Høyde: 9 cm (3.5″)

Prisene er:
Norge: 499,00 kr
Sverige: 499,00 kr
Danmark: 349,00 kr.
Euro: 39,99 €
Storbritannia: £39.99
USA: $39.99
Canada: 49.99 CAD
Australia: $69.99

LEGO sin pressemelding

The LEGO Group skal feire 100 år med Disney ved å dele The Playful Wonder til LEGO® Disney

Når Disney markerer sitt 100-årsjubileum i 2023, vil LEGO-konsernet bli med på feiringen ved å invitere familier til å dele vidunderet med historiefortelling, fantasi og kreativ lek som LEGO® Disney har inspirert de siste 24 årene.

 

Ved å bruke det ultimate kreative mediet til LEGO®-klossen, vil de to langvarige partnerne hedre Disney-fanens favoritt øyeblikk, fange magien til spennende nye Disney-historier og bringe venner og familie sammen for å drømme, bygge og skape med magiske nye LEGO® Disney-produkter og leke opplevelser avduket gjennom 2023.

 

«Siden vi lanserte vår første LEGO® DUPLO® Ole Brumm-serien i 1999, har LEGO Disney inspirert til gledelig lek for Disney- og LEGO-fans i alle aldre. Fra seilaser over høye hav og tapre oppdrag, til den fascinerende magien til Disney Princess-slott, har LEGO Disney fortryllet familier over hele verden ved å bringe fantasi til liv og inspirere nye eventyr ved å bruke LEGO-klossen.» Casper Rafn Voigt, produktsjef for LEGO Disney i LEGO Group, kommenterte: «Vi er beæret over å samarbeide med Disney for å feire denne betydningsfulle anledningen mens vi fortsetter å skape magiske og uforglemmelige fortelleropplevelser sammen.»

 

The LEGO Group slutter seg til en rekke andre globale merker for Disney 100 Years of Wonder-feiringen som hedrer historiefortellerne, fansen og familiene som sammen vekker undringen og magien til Disney.

Disney skriver følgende på sin D23 The official Disney fan club side:

Walt Disney Company vil markere sitt 100-årsjubileum i 2023, tidsbestemt til grunnleggelsen av Walt Disney og Roy O. Disney 16. oktober 1923. Året 2023 vil feire reisen og historiefortellingen til Disneys kreative visjonærer gjennom tiårene, samt fansen og familiene som har brakt Disney inn i deres hjerter for å skape gode minner i løpet av de siste 100 årene.

 

I 2023 vil Disney100 introdusere nye opplevelser med elskede karakterer sammen med hjertevarmende nye historier for å glede publikum og gjester over hele verden. Det vil også være en rekke spennende arrangementer rundt om i verden for å markere denne milepælen.

 

Disney er glade for å hedre sin 100 års bursdag i 2023 ved å fortsette å bringe både nye og tidløse historier til live for fansen som har utløst magien og undringen som er Disney siden selskapets grunnleggelse 16. oktober 1923. Det er mye mer i vente, som Disney ser frem til å dele snart.

 

Tre leker

Etter at dette innlegget ble laget er jeg blitt gjort oppmerksom på at LEGO har laget blant annet Pluto og Mikke i tre figurer. Dette var på 30 til 50 tallet. 

Kilder: LEGO Group, LEGO, D23

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder