Pressemelding: LEGO Group oppfordrer alle til å gi superkraften i lek denne høytiden i en ny festlig merkevarefilm

Pressemelding: LEGO Group oppfordrer alle til å gi superkraften i lek denne høytiden i en ny festlig merkevarefilm

LEGO Groups fortsetter sin Play Is Your Superpower-kampanje som er laget for å oppmuntre voksne til å prioritere lek for barna i livet deres.

Sammen med Holiday-kampanjen kjører LEGO Group sin syvende årlige #BuildToGive initiativ. #BuildToGive vil oppmuntre barn og familier globalt til å bygge et LEGO-hjerte for å gi et LEGO-sett til et barn i nød. Når den er bygget, kan du ganske enkelt dele på sosiale medier eller LEGO Life ved å bruke hashtaggen #BuildToGive før slutten av desember. Initiativet vil gi 1,5 millioner barn over hele verden på sykehus, barnehjem eller sårbare samfunn sjansen til å leke denne høytiden. Les mer om dette på: LEGO.com/BuildToGive.

 

Les også: Pressemelding: Leketid er under trussel: LEGO Group nye lek er din superkraft-kampanje oppfordrer familier til å omprioritere leken

 

Den 30 sekunder lange filmen er den siste milepælen i merkevarens bredere Play Is Your Superpower-kampanje, som tar sikte på å oppmuntre voksne til å prioritere lek for barna i deres liv. Filmen ligger på LEGO.

 

Billund – 1. november 2023: LEGO Group har i dag sluppet sin nyeste feriefilm, som oppfordrer alle til å gi lekens superkraft denne høytiden. Denne siste delen av merkevarens tredelte Play Is Your Superpower-kampanje viser hvordan LEGO®-lekeopplevelsen bringer en episk ny dimensjon til festlige familie øyeblikk, og forvandler det vanlige til det ekstraordinære.

 

LEGO Group helten Play Is Your Superpower-kampanje film, utgitt i september, fortalte historien om hvordan bedrifts verdenen ble opplyst til fordelene ved lek ved å se dens innvirkning gjennom øynene til seks eventyrlystne barn. For denne festlige oppfølgingen er super barna tilbake på oppdraget sitt for å slippe løs kreativitet og spre glede gjennom lek denne høytiden.

 

Produsert i samarbeid mellom LEGO Groups kreative byrå, Our LEGO Agency (OLA), og det prisbelønte byrået Droga5 Dublin, en del av Accenture Song – de heroiske barna slår seg sammen med et nabolag med både barn og voksne. En episk snøballkamp mellom naboer viser superkreftene som lek tilfører de i alle aldre, med alle oppmuntret til å omfavne og bli involvert i moroa. Med LEGO-gaver i hjertet av handlingen, inkluderer filmen også referanser til populære LEGO®-serier, partnere og produkter, inkludert LEGO® DREAMZzz™, LEGO® Technic™, LEGO® NINJAGO®, LEGO® Star Wars™, LEGO® Friends og LEGO® Disney.

 

Filmen viser hvordan lek låser opp superkrefter, eller ferdigheter, hos barn som hjelper dem å trives nå og i fremtiden. Uavhengig av barnets interesse, er de forent i sitt oppdrag om å spre lek denne høytiden med sin kreativitet, selvtillit og problemløsningsevne låst opp av et LEGO-sett som passer perfekt til deres lidenskap, enten det er plass, natur, spill, eventyr eller vennskap .

 

Julia Goldin, Chief Product and Marketing Officer i LEGO Group, sa: «I over 90 år har LEGO Group sluppet løs kreativitet og fantasi hos barn. Vi tror at kreativ eksperimentering gjennom lek bidrar til å låse opp «superkrefter» – som selvtillit, kreativitet og kommunikasjon – og at disse ferdighetene kommer barn til gode for livet. For ferie kampanjen vår i år ønsket vi å vise at LEGO-lek kan gjøre det vanlige til det ekstraordinære, og gjøre det mulig for barn å tenke nytt og gjenoppbygge sin verden gjennom lek. Hva er vel bedre å gi i gave enn lekens superkraft?»

 

Nic Taylor, SVP og sjef for LEGO-byrået vårt, sa: «I vår Play Is Your Superpower-kampanje viste våre fantastiske Superkids verden at lek er avgjørende for å drive alles potensiale og at det kan låse opp en supermakt som ligger i oss alle. Gjennom overraskende vendinger i ferie kampanjen vår, fortsetter vår festlige film å demonstrere lekens transformative kraft, og mer spesifikt hvordan LEGO-lek er en gave som alle vil elske.»

 

Jen Speirs, Chief Creative Officer, Droga5 Dublin-delen av Accenture Song, sa: «Da vi først møtte Superkids, hadde de en stor jobb å gjøre… for å vise hele verden at lek er en supermakt. Nå får de bare slippe seg løs i en full-on, snøball-dekket feiring av super ladet LEGO-lek. I en serie med episke, actionfylte filmer er de her for å vise oss at LEGO er den ultimate gaven å velge denne høytiden, fordi den bringer mennesker i alle aldre sammen, vekker kreativitet, gir næring til lidenskaper – og bringer en helt ny nivå av moro og overraskelse. Virkelig en supermakt.»

 

LEGO Groups Play Is Your Superpower-kampanje er laget for å oppmuntre voksne til å prioritere lek for barna i livet deres. Den fullt integrerte globale kampanjen vil gå på tvers av en rekke kanaler, inkludert TV, digitalt, utenfor hjemmet, kino, PR, influencer, sosialt og e-handel i løpet av høytiden.

 

Ved siden av filmlanseringen vil LEGO Group slippe løs en leken ferie i verden denne høytiden gjennom aktiveringer i butikk og digital detaljhandel og shopper, inkludert å bringe filmen til live for forbrukere i New York og London med interaktive leke opplevelser på flaggskipet Fifth Avenue og Leicester Square butikker.

 

Sammen med Holiday-kampanjen kjører LEGO Group syvende årlige #BuildToGive-initiativ. #BuildToGive vil oppmuntre barn og familier globalt til å bygge et LEGO-hjerte for å gi et LEGO-sett til et barn i nød. Når den er bygget, kan du ganske enkelt dele på sosiale medier eller LEGO Life ved å bruke hashtaggen #BuildToGive før slutten av desember. Initiativet vil gi 1,5 millioner barn over hele verden på sykehus, barnehjem eller sårbare samfunn sjansen til å leke denne høytiden. For å finne ut mer, besøk: LEGO.com/BuildToGive.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Hver dag kommer det ut et innlegg med Dagens minifigur, du finner full oversikt over de her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook og Instagram

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

    

 

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

God jul og husk å ta vare på hverandre ❤️
Nå har vi begynt på desember, mange gruer seg til jul av forskjellige årsaker. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange sliter psykisk og/eller fysisk. Hva kan vi gjøre for å hjelpe?

Har du ikke økonomi til å vippse?
Det er mange i den båten, så ikke føl deg presset til å måtte vippse noen. Men det finnes andre ting vi kan gjøre. Du kan hjelpe en nabo med å hente posten, gå ut med søpla? Mange eldre, syke og funksjonshemmede sliter med slike ting, spesielt på vinteren med snø og is. Når tok du sist en kaffe med noen du vet er ensomme? Når tok du en telefon til en venn eller familie medlem å spurte hvordan det går?

Har du noen kroner å avse?
Da kan du donere til et veldedig formål som står deg nær.

Eller du kan gi til Fairy Bricks, de samler inn penger til å kjøpe LEGO sett som de gir til barn på sykehusene. Tidligere år har det blitt delt ut mange hundre LEGO sett på rundt 20 sykehus i Norge.

Hjelpetelefoner/chat:
Kirkens SOS Norge: Telefon 22 40 00 40 (døgnåpen)
Kirkens SOS Norge Chat: https://www.kirkens-sos.no/ (døgnåpen)

Mental Helse Hjelpetelefonen: 116 123 (døgnåpen)
Mental Helse Chat: https://www.sidetmedord.no/ (døgnåpen)

Røde Kors, Kors på halsen Telefon 800 333 21 Mandag til fredag kl 14-22. Her kan alle opp til 18 år ta kontakt.

Alarmtelefon for barn og unge: Telefon Alarmtelefonen på 116 111 (døgnåpen)
Alarmtelefon for barn og unge Chat: https://www.116111.no/ (døgnåpen)

Oversikt over flere hjelpetelefoner/chat her: https://psykiskhelse.no/trenger-du-hjelp/hjelpetelefoner-og-nettsteder/

Ved øyeblikkelig hjelp: 113

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder