I LEGO LIFE magasinet finner du tegneserier med LEGO, artige bygg, aktiviteter og plakat. Magasinet er beregnet på barn, men det er sikkert noen AFOLs som vil synes det er underholdene også. 

I 2018 ble det gitt ut 5 utgaver, i 2019 og 2020 4 utgaver. På siden til USA ligger det også en spesial utgave som kom høsten 2020. Magasinet er i utgangspunkter beregnet for barn mellom 4 og 9 år. Men fra nummer 4 i 2020, delte de det opp i to kategorier. En for de under 7 år og en for de over 7 år. Begge versjoner ligger til nedlastning på linkene nedenfor.

LEGO LIFE magasinet er dessverre ikke mulig å få tilsendt til Norge. Men bor du i USA, Canada, England, Irland, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Sveits, Belgia, Nederland, Danmark, Sverige, Australia og New Zealand kan ditt barn få LEGO Life magasin i posten. Om det vil komme til Norge er jeg usikker på, men følg med på https://www.lego.com/nb-no/life/app. Der kan du laste ned Appen LEGO LIFE, både iPhone og Android er tilgjengelig.

LEGO LIFE magasinet i PDF format

Men vi i Norge har tilgang til LEGO LIFE magasinet i PDF format. Det finnes iallefall på dansk og engelsk (USA). På disse linkene kan du laste ned magasinet i PDF.

Dansk: https://www.lego.com/da-dk/life/magazine/archive
USA: https://www.lego.com/en-us/life/magazine/archive

Pleier du eller ditt barn å lese LEGO LIFE Magasinet?
  • Add your answer

Denne videoen er fra mai 2017. Så noen forandringer i appen er det siden den gang.

LEGO LIFE magasinet

LEGO LIFE magasinet

Flere LEGO innlegg finner du her.
Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder