På Kloss Hold 2023

På Kloss Hold 2023, 22. april til 23. april.

Nå er det få dager igjen til årets På Kloss Hold 2023 arrangeres. Rundt i Norge sitter nå mange som bygger for harde livet for å bli klar til å stille ut sine verk. Blir de ferdige? Vel det er bare en måte å finne ut av, det er å dra innom Charlottenlundhallen i Trondheim til helgen. Dette er Norges største og beste utstilling av LEGO-modeller og arrangeres av Brikkelauget.

120 utstillere fra inn- og utland, store og små modeller, amatører og proffe, vil du finne under et tak denne helgen. I tillegg finner du flere av de Norske LEGO butikkene som har tatt med seg masse LEGO du kan få kjøpt.

Hva kan du forvente å se denne helgen?

Arrangøren skriver at det blir:

– Det blir en diger by/tog layout på nesten 50 kvadratmeter.
– Du vil kunne oppleve en GBC-utstilling hvor du kan følge små LEGO-baller reise gjennom et virvar av tekniske innretninger.
– En gruppe utstillere har gått sammen om å lage en fornøyelsespark.
– En annen gruppe utstillere har gått sammen om å bygge et stort tårn med leiligheter.
– Det blir roboter, muppets, astronauter, bygninger, biler, festninger, arkitektoniske perler, sagbruk, hester, Ninjago, Star Wars, Technic, Friends, LEGO-kunst og masse mer!
Vi har til og med hørt rykter om at Doc Brown har ladet bilen og stilt inn tidsmaskinen sin til ta en tur innom!

Og jeg mistenker at du kan se en eller annen deltaker fra LEGO Masters også 😊

Åpningstider

Utstillingen er åpen fra kl 11.00 til kl 16.00 både lørdag og søndag. Inngangsbillett: 80 kr (gratis for barn under 3 år) og parkering: 30 kr. Adressen til Charlottenlundhallen er Tunvegen 19, 7058 Trondheim.

Nyttige linker

På Kloss hold sin nettside
På Kloss Hold arrangement på Facebook
På Kloss Hold på Facebook
På Kloss Hold hastag på Instagram

Hva er På Kloss Hold 2023 (PKH)?

På Kloss Hold skriver dette om sitt arrangement:

På Kloss Hold er det største AFOL-arrangementet i Norge og i år er det 11. gang vi holder dette arrangementet!
I år er arrangementet tilbake til den vanlige varigheten på tre dager. Vi har vanligvis rundt 100 AFOLer fra 12 land som deltar. Publikum kan besøke utstillingen lørdag og søndag, og vi forventer 3-4000 besøkende i løpet av de to dagene.

 

PKH handler om å vise mangfoldet i LEGO-hobbyen vår til besøkende, møte gamle og nye venner å bli inspirert. Det ideelle norske rLUG Brikkelauget er arrangør av dette arrangementet, men det er åpent for alle medlemmer av enhver rLUG over hele verden. Pengene som samles inn av dette arrangementet går tilbake til arrangementet og Brikkelauget. Vi bruker penger på en gave pose og mat til deltakerne, vår måte å si «takk» for at du tok med deg LEGO og hjelper oss med å gjøre dette til et fantastisk arrangement.

 

Vi har også flere konkurranser – beste MOC, beste utstilling, etc., med noen fine LEGO-premier. Under arrangementet har vi også noen presentasjoner, workshops og intervjuer med både norske og internasjonale foredragsholdere og gjester. Og lørdag kveld er det AFOL-middag: Mat, auksjon, konkurranse, priser, quiz, moro og latter. Men det er én ting de fleste deltakere elsker mer enn noe annet med PKH: De andre deltakerne, som får arrangementet til å føles som det gjør. Den er lavmælt og vennlig, så hvis du går rundt og snakker med andre deltakere, er jeg ganske sikker på at du får noen nye LEGO-venner.

Sosiale medier

Hvis du legger ut bilder og video fra På Kloss Hold 2023 på sosiale medier, tips oss så kan vi dele de videre 🙂

[democracy id=»55″]

 

Her er noen videoer fra På Kloss Hold 2022. 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder