Our LEGO® Stories

Podcast: Our LEGO® Stories

Vil du ha noe å høre på når du bygger i helgen? Da har du 2 timer med podcast her direkte fra LEGO. Disse podcast episodene kom ut høsten 2021, men like aktuelle.

Litt om episodene

Teaser
Våre LEGO® Stories er en helt ny podcast fra LEGO Group. I denne pilotsesongen vil vi gi et innblikk i hva vi gjør for å ha en positiv innvirkning på verden og hvordan vi bringer LEGO-produkter til live. Verten er Julie Foster, som er medlem av vårt kommunikasjonsteam, og Loren I. Shuster, vår CPO og Head of Corporate Affairs.

Episode 1
Barn er alltid på jakt etter noe nytt, så hvordan sikrer vi at lekeopplevelsene våre fortsatt er relevante når LEGO Group fyller 89 år i år. I denne episoden snakker vi med oppfinnerne bak LEGO® VIDIYO™, vårt nye musikkbaserte leketema som vi laget i samarbeid med Universal Music Group.

Episode 2
Som George Bernard Shaw en gang sa: «Vi slutter ikke å spille fordi vi blir gamle, vi blir gamle fordi vi slutter å spille». Samfunnet vårt for voksne fans av LEGO® (AFOL) har funnet ut av dette for lenge siden; de sluttet aldri å leke og de fortsetter å inspirere oss med sine fantastiske kreasjoner. Finn ut hvor stor innflytelse dette fellesskapet har på noen av avgjørelsene vi tar, og møt to voksne fans som LEGO-spill viste seg å være en game-changer for.

Episode 3
Mens barn, familier og fans bygger med LEGO®-klosser mer enn noen gang før, har de fleste av interaksjonene våre med dem flyttet online. Få et innblikk i hvordan vi bygger lekne og trygge digitale relasjoner med dagens forbrukere og lærer morgendagens byggere hvordan de kan være gode digitale borgere. Vi vil også finne ut hvorfor vårt digitale teams smidige arbeidsmodell er en vinnende formel for kommersiell suksess og kunde tilfredshet.

Episode 4
Når barn former sin verden med LEGO®-klosser, er det vårt ansvar som voksne å ta vare på verden de skal arve. Vi har satt oss en ambisjon om å lage LEGO-produkter av helt bærekraftige materialer innen 2030.

I denne episoden finner vi ut hva folkene våre gjør for å nå dette målet, hindringene vi jobber for å overvinne, og vår splitter nye prototype, som kanskje bare er nøkkelen til en bærekraftig løsning.

Episode 5
Hvert år går 25 % av overskuddet vårt til LEGO Foundation for å bli reinvestert i aktiviteter som lar oss påvirke flere barn med Learning-through-Play. I denne episoden finner vi ut hva LEGO Foundation gjør for å hjelpe autistiske barn med å bygge sosiale kommunikasjonsferdigheter, utvikle vennskap og forbedre velvære – alt med bruk av Learning-through-Play og LEGO® klosser.

Episode 6
I LEGO Group tror vi at ledelse er for alle, ikke bare ledere for mennesker. Det er fordi å være leder ikke bare er en tittel; det er en tankegang.
I denne episoden oppdager vi hvordan noen av våre fantastiske kolleger omfavner leder tankegangen og hvordan en leder for folk inspirerer og utvikler teamet sitt i dette unike miljøet.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder