Pressemelding: Gjør deg klar for 4. mai: Her er hva som skjer for LEGO® Star Wars™

Pressemelding: Gjør deg klar for 4. mai: Her er hva som skjer for LEGO® Star Wars™

Det er snart 4. mai det er den store Star Wars dagen og det vil komme flere nye Star Wars sett ut i mai. De fleste av disse settene kommer ut 1. mai for Insiders medlemmer og 4. mai for alle. Husk at det er gratis å bli Insiders medlem hos LEGO.

Vi skal se nærmere på flere av disse settene de nærmeste dagene, så følg med 😊

 

 

LEGO sin pressemelding:

Gjør deg klar for 4. mai: Her er hva som skjer for LEGO® Star Wars™

Billund, 15. april 2024: Ettersom feiringen av LEGO Star Wars 25-årsjubileum fortsetter gjennom hele året, bør fans holde fast i TIE Interceptorene sine ettersom mye spennende skjer. May the 4th be with you!

 

Nye 25-års jubileumsprodukter kommer for 4. mai:
TIE Interceptor-byggesettet som var en del av den første lanseringen av Ultimate Collector Series i 2000 er tilbake i en ny og redesignet versjon. Beundrere av Star Wars: Return of the Jedi™ kan gjenoppleve handlingen i filmen, mens de gjenskaper de karakteristiske vingene, den detaljerte cockpiten og laserkanonene til det praktfulle LEGO Star Wars TIE Interceptor™ byggesettet.

 

Settet med 1931 deler er imponerende 40 centimeter/16 tommer langt og leveres komplett med en eksklusiv TIE Pilot-minifigur og musedroid-figur, for øyeblikket begrenset til dette settet. Modellen er montert på et stativ med en trykt plakett og inkluderer en trykt kloss (3,2 centimeter/ 1,3 tommer bred, 0,8 centimeter/ 0,3 tommer lang og 3,2 centimeter/ 1,3 tommer høy) med LEGO Star Wars jubileumslogo.

 

Fans av Star Wars: The Phantom Menace™ kan dykke ned i å bygge et dynamisk øyeblikksbilde av Tatooine med Mos Espa Podrace™ Diorama byggesett. Displaysettet med 718 deler inkluderer Anakin Skywalker, Arch Canyon og en plakett med Qui-Gon Jinns råd: «Husk. Konsentrer deg om øyeblikket. Føle. ikke tenk. Bruk instinktene dine.»

 

For de som allerede har våget seg til den mørke siden, kan Darth Maul’s Sith Infiltrator™ byggesett med 640 deler være ideelt. Vifter kan folde ut vingene og trekke inn landingsutstyret for å fly, avfyre de 2 fjærbelastede skytterne og trykke på avtrekkeren for å slippe 3 DRK-1 sondedroider fra det fremre rommet.

 

Alternativt kan fans sjekke ut den klosse bygde ødeleggerdroiden, Droideka™-settet med 583 deler. De som foretrekker visningsfigurer som er bygget av klosser, kan også nytes med settet med seks samleobjekter fra LEGO BrickHeadz™ med karakterene Jar Jar Binks, Anakin Skywalker, Queen Amidala, Captain Panaka, Qui-Gon Jinn og Darth Maul.

 

For Star Wars: Revenge of the Sith™-fans finnes det også et BrickHeadz™ Clone Commander Cody-sett.

 

Alle som er team Grogu vil være glade for at de nå kan fordype seg i byggeopplevelsen til 221-delers BARC Speeder™ Escape sammen med Kelleran Beq.

 

Og 4. mai-feiringen fortsetter i LEGO Fortnite, med spennende nytt LEGO Star Wars-innhold å oppdage i overlevelsesspillet som begynner 3. mai. Fans bør holde seg til stjernene i LEGO Fortnite senere i måneden!

 

Også lansert for forhåndsbestilling 1. mai er den nye LEGO Star Wars Coffee Table Book, The Force of Creativity – 312-siders innbundet bok i en kasse med kollektive minner som tar fansen med på en reise gjennom intervjuer med mer enn 50 bidragsytere fra LEGO Group og Lucasfilm. Boken inkluderer utviklingskunst, karakterdesign og gir fansen et ekte innblikk i LEGO Star Wars-galaksen. Boken vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling her.

 

«Den 4. mai være med alle LEGO Star Wars-fans! Vi er glade for å fortsette feiringen av 25-årsjubileet med et spennende utvalg av nye sett, arrangementer og opplevelser som fansen kan glede seg over. Jeg gleder meg til å se hvordan fans velger å feire alt som er LEGO Star Wars på denne ikoniske dagen rundt om i verden, sier Mike Ilacqua, produktsjef for LEGO Star Wars-produkter i LEGO Group.

 

Fans er også invitert til å bli med på 25-sekunders filmfestival, som vil være åpen til 22. april og kulminerer 4. mai når festivalen virkelig starter, med alle videoer på LEGO YouTube-kanalen, samt høydepunkter på LEGO.com .

 

Filmfestivalen inviterer fans til å sende inn sitt eget 25-sekunders klipp som gjenskaper deres favoritt Star Wars momenter eller skaper en ny med LEGO Star Wars-byggesett og minifigurer de verdsetter.

 

Fra 1. til 5. mai vil LEGO Star Wars-fans motta alle tre gave med kjøp når de kjøper den nye LEGO Star Wars TIE Interceptor™: inkludert Battle of Yavin-samlerobjektet som viser Darth Vaders cockpitutsikt, Trade Federation Troop Carrier-settet til minne om 25-årsjubileet av Star Wars: The Phantom Menace og AAT™-byggesettet. Disse tilbudene faller sammen med LEGO Star Wars mai den 4. Livestream-arrangementet med spesialtilbud, sett avsløringer, designer presentasjoner og spennende gaver som et signert TIE Interceptor™-sett i USA, Storbritannia og Tyskland 1. mai.

 

De nye LEGO Star Wars-produktene vil være tilgjengelige fra 1. mai 2024. LEGO Star Wars TIE Interceptor-settet er eksklusivt tilgjengelig i LEGO-butikker og online på LEGO.com med LEGO Insiders tidlig tilgang fra 1. mai 2024, og alle kunder fra 4. mai 2024 . www.LEGO.com/Star-Wars

Kilder: LEGO Group

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder