Pressemelding: Eventyret bygger: LEGO® Fortnite er live!

Pressemelding: Eventyret bygger: LEGO® Fortnite er live!

LEGO meldte tidligere at de har inngått et samarbeid med Fortnite. Nå er spillet LIVE.

Når vi får LEGO sett med Fortnite er så langt ikke kommet ut noe dato på. 

 

Dette skriver LEGO om Fortnite på sine nettsider:

LEGO® Fortnite® er her!
Kast deg ut i en verden med ubegrenset fantasi – og lamaer – med LEGO® Fortnite® spillet! Hva vil du bygge?

 

Hva er LEGO® Fortnite®?
Kort sagt … det er det ultimate bygge- og overlevesesspillet!

Oppdag åpne klosselandskap som forener kreativitet og rampestreker. Samle ressurser, bekjemp skapninger og bruk fantasien for å bygge den ultimate klossebasen. Utforsk verdenen alene eller spill med opptil syv venner mens du bygger, ødelegger og bygger om!

 

Finn det i Fortnite®
Vil du vite hvordan du spiller LEGO® Fortnite® spillet? Bare gå dit du vanligvis spiller Fortnite … jepp, så enkelt er det!

Mer om LEGO® Fortnite® https://www.lego.com/nb-no/themes/fortnite/about

LEGO sin pressemelding:

LEGO® Fortnite er live nå – et helt nytt overlevelsesspill i Fortnite. Dette er den første lekeopplevelsen som kommer fra det langsiktige partnerskapet mellom Epic Games og LEGO Group for å utvikle morsomme og trygge digitale rom for barn og familier.

Innenfor LEGO Fortnite kan spillere utforske store, åpne verdener der magien til LEGO-bygging og Fortnite kolliderer. Du kan:

  • Spill som noen av dine favoritt Fortnite-karakterer, som Brite Bomber, Cuddle Team Leader og Raven – men i LEGO Style
  • Samle mat og ressurser, lag gjenstander og kjempe mot fiender alene eller sammen med venner
  • Bygg ly for forsvar og tilpass din ultimate hjemmebase, og rekrutter deretter landsbyboere for å samle materialer og hjelpe dem med å overleve natten
  • Gjør deg klar og slipp ned i dype grotter på jakt etter sjeldne ressurser, skjulte områder og fiender

 

LEGO Fortnite-reisen har så vidt begynt, med ny verdens bygging, spill funksjoner og flere LEGO Style-antrekk som kommer i oppdateringer fra begynnelsen av 2024. Fortnite er tilgjengelig for å spille gratis på PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X |S, Nintendo Switch™, PC på Epic Games Store og skybaserte spillstrømmetjenester.

 

LEGO Fortnite er vurdert til E10+ av ESRB. Alle opplevelser i Fortnite, inkludert LEGO Fortnite, bruker Epic Games foreldrekontroll og sikkerhetsfunksjoner.

 

LEGO Fortnite er bygget inne i Fortnite og drevet av Unreal Engine 5, og drar fordel av funksjoner som kaosfysikk og ødeleggelse for å gi spillerne muligheten til å plassere, koble til og bryte fra hverandre klosser akkurat som de ville gjort i den virkelige verden.

 

Spillet bruker World Partition til å streame alle 95 kvadratkilometer med spillbar plass (det er 19 ganger størrelsen på Fortnite Battle Royale Island!), og bruker rammeverket Procedural Content Generation (PCG) for å dynamisk lage detaljerte miljøer.

 

Som en del av lanseringen av LEGO Fortnite har det dukket opp fire gigantiske LEGO-klossbyggede Supply Lamaer i New York, London, Tokyo og Sydney – hver av dem er 12 fot høye og består av 234 623 LEGO-klosser, som veier 1019 kg og har blitt bygget. bruker over 850+ arbeidstimer. Fans som besøker Lamaene i løpet av lanseringshelgen kan delta i morsomme familiebyggingsaktiviteter, så lenge beholdningen rekker.

 

LEGO Group bruker allerede Unreal Engine på tvers av sin brede portefølje av leke- og innholdsopplevelser, inkludert LEGO DREAMZzz™ og LEGO NINJAGO™. De to selskapene bruker også Unreal Engine til å bygge digitale tvillinger for tusenvis av fysiske LEGO-elementer, og jobber med å gjøre disse tilgjengelige for skapere på tvers av Fortnite-økosystemet i både UEFN og Fortnites kreative verktøy i 2024, for å bygge bro mellom fysiske verdener. og digital lek som aldri før.

 

LEGO Group og Epic Games vil avduke flere flere LEGO-temaspill inne i Fortnite fra begynnelsen av neste år.

 

Niels B. Christiansen, administrerende direktør i LEGO Group, sa: «Vårt partnerskap med Epic Games er fokusert på å utvikle digitale lekeopplevelser som er designet for å være morsomme og trygge, og som har potensialet til å bygge bro over verdener av fysisk og digital lek for å inspirere barn. Sammen med Epic Games bygger vi digitale verdener designet med barn i tankene fra begynnelsen – vi håper andre skapere og merkevarer blir inspirert til å gjøre det samme.»

 

Tim Sweeney, administrerende direktør og grunnlegger, Epic Games sa: «LEGO Fortnite tilbyr spillere en ny måte å uttrykke seg gjennom verdensbygging og er et viktig skritt fremover i utviklingen av Fortnite-økosystemet. Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med LEGO Group for å bygge oppslukende digitale lekerom som er morsomme for barn og alle typer spillere.»

 

Følg med på www.linktr.ee/LEGOFortnite for LEGO Fortnite-oppdateringer.

LEGO sine bilder fra Fortnite

 

Kilder: LEGO Group

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder