LEGO Group samarbeider med internasjonale musikere for å skape ny musikksjanger – R&B – ‘Rhythm & Bricks’

LEGO Group samarbeider med internasjonale musikere for å skape ny musikksjanger – R&B – ‘Rhythm & Bricks’

LEGO Group samarbeider nå med internasjonale musikere for å lage musikk som passer til bygging eller ellers i livet når du ønsker å slappe av.

Finnes du ikke den nye musikken avslappende kan du gå inn på vår musikk side og finne deg en annen musikklista å lytte på. Vi legger stadig til nye musikklister.

Pressemeldingen

Dette er pressemeldingen til LEGO om LEGO Group samarbeider med internasjonale musikere for å skape ny musikksjanger – R&B – ‘Rhythm & Bricks’:

Musikalske LEGO®-klosslyder smeltet sammen av Tom Misch og andre artister, for å skape en ny lo-fi-sjanger, Rhythm & Bricks – det ultimate lydsporet for stressede voksne å finne flyten sin.

 

Billund – 28. september 2023: Lyden av LEGO-klosser har blitt tilpasset til en ny sjanger av lo-fi-musikk av den globalt anerkjente låtskriveren og multiinstrumentalisten Tom Misch, den danske elektroniske trioen WhoMadeWho og andre artister, kalt rhythm and bricks.

 

Rhythm and bricks har de ikoniske lydene av LEGO-klosser, tilsatt instrumentering og artisteri for å lage det ultimate lydsporet for å hjelpe voksne med å slippe og finne flyten.

 

Utgivelsen av den nye sjangeren kommer som et svar på Play Well-undersøkelser fra LEGO Group, som fant at 1 av 3 voksne over hele verden føler seg stresset ukentlig (34 %), og 98 % av voksne er enige om at musikk er en viktig måte å slappe av på.

 

Som en del av den eksperimentelle musikken har Misch laget et originalt spor med flytende jazzgitarer og beats, ved hjelp av gjenkjennelige LEGO-lyder, for å headline et nytt rytme- og klossalbum, tilgjengelig på Spotify, med musikk fra Misch, WhoMadeWho og flere.

 

I tillegg til lydsporet som er tilgjengelig via Spotify, har Mischs spor også blitt omtalt i en musikkvideo i LEGO Groups nye «Find Your Flow»-kampanje som har som mål å nå voksne som trenger å slappe av.

 

Rhythm & Bricks på Spotify med Misch og WhoMadeWho finner du her: www.open.spotify.com/playlist/6Bhdn2Xw5quf9HCR1c6Sv0

Se musikkvideoen «Find Your Flow», med Mischs spor her: www.youtube.com/watch?v=oMKg3INhrw0&feature=youtu.be

 

Et ytterligere samarbeid med YouTube-sensasjonen LOFI Girl, for en times lang overtakelse av Rhythm & Bricks av kanalen deres 19. september, vil se LEGO Group bringe sjangeren til et populært nytt publikum i Lo-Fi-musikkrommet, og hjelpe voksne med å finne flyten sin med en LEGO-klosse på sosiale medier-hiten.

 

58 % av voksne i forskningen sa også at det å finne nye måter å slappe av på har blitt viktigere i livet deres de siste tre årene, mens 8 av 10 (78 %) mener at det å gjøre noe kreativt eller manuelt føles mer tilfredsstillende enn å gjøre noe passiv (f.eks. ser på TV).

 

«Å finne måter å slappe av og slappe av spiller en stor rolle i å hjelpe meg til å tenke kreativt og holde tankene mine rolige og fokuserte,» sa Tom Misch. «Jeg tok utfordringen med å inkludere LEGO Kloss-lyder som et inspirasjonspunkt for å begynne å komponere musikken. Derfra lagde jeg trommene og bygde gitar- og vokallag for å fullføre sangen. Forhåpentligvis skaper det et fint lydspor som slapper av byggere som kan føle seg stresset eller engstelig!»

 

«Finn din flyt-kampanjen handler om å hjelpe voksne med å oppdage de avslappende, kreative fordelene ved manuelle hobbyer, som å bygge med LEGO-klosser,» sa Genevieve Capa Cruz, leder for voksne produkter i LEGO-Group. «Rhythm & Bricks-musikken skapt av Tom og andre fantastiske artister fanger perfekt denne måten å tenke på og fordype dere i en givende oppgave, og håper den inspirerer voksne til å finne tiden til å slå av, uansett hva deres lidenskaper og interesser måtte være.»

 

I følge den nylige lekebrønnforskningen, gir LEGO-bygging en rekke fordeler for voksne:

  • Den hjelper voksne med å slappe av og være rolige (88 %), koble av fra gjøremål og arbeid (86 %) og være kreative (90 %).
  • Mange voksne undersøker måter å slappe av på (80 %) og erkjenner at det å gjøre noe kreativt eller manuelt føles mer tilfredsstillende (78 %).
  • 86 % av voksne sier at lek hjelper dem å slappe av og slappe av.
  • 85 % sier lek gir dem en pause fra hverdagen, gjøremål og bekymringer.
  • 92 % av voksne føler at aktiviteter relatert til deres hobbyer og interesser hjelper dem å slappe av.

 

Kilder: LEGO Group

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Hver dag kommer det ut et innlegg med Dagens minifigur, du finner full oversikt over de her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook og Instagram

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

    

 

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

God jul og husk å ta vare på hverandre ❤️
Nå har vi begynt på desember, mange gruer seg til jul av forskjellige årsaker. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange sliter psykisk og/eller fysisk. Hva kan vi gjøre for å hjelpe?

Har du ikke økonomi til å vippse?
Det er mange i den båten, så ikke føl deg presset til å måtte vippse noen. Men det finnes andre ting vi kan gjøre. Du kan hjelpe en nabo med å hente posten, gå ut med søpla? Mange eldre, syke og funksjonshemmede sliter med slike ting, spesielt på vinteren med snø og is. Når tok du sist en kaffe med noen du vet er ensomme? Når tok du en telefon til en venn eller familie medlem å spurte hvordan det går?

Har du noen kroner å avse?
Da kan du donere til et veldedig formål som står deg nær.

Eller du kan gi til Fairy Bricks, de samler inn penger til å kjøpe LEGO sett som de gir til barn på sykehusene. Tidligere år har det blitt delt ut mange hundre LEGO sett på rundt 20 sykehus i Norge.

Hjelpetelefoner/chat:
Kirkens SOS Norge: Telefon 22 40 00 40 (døgnåpen)
Kirkens SOS Norge Chat: https://www.kirkens-sos.no/ (døgnåpen)

Mental Helse Hjelpetelefonen: 116 123 (døgnåpen)
Mental Helse Chat: https://www.sidetmedord.no/ (døgnåpen)

Røde Kors, Kors på halsen Telefon 800 333 21 Mandag til fredag kl 14-22. Her kan alle opp til 18 år ta kontakt.

Alarmtelefon for barn og unge: Telefon Alarmtelefonen på 116 111 (døgnåpen)
Alarmtelefon for barn og unge Chat: https://www.116111.no/ (døgnåpen)

Oversikt over flere hjelpetelefoner/chat her: https://psykiskhelse.no/trenger-du-hjelp/hjelpetelefoner-og-nettsteder/

Ved øyeblikkelig hjelp: 113

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder