Pressemelding: LEGO Group mest anerkjente selskapet i verden 2024

Pressemelding: LEGO Group mest anerkjente selskapet i verden 2024

For andre år på rad er LEGO Group det mest anerkjente selskapet i verden i følge RepTrak sin årlige rapport. I 2022 var LEGO Group på 3 plass, mens i 2023 og 2024 på første plass.

Hva er RepTrak?

RepTrak (tidligere Reputation Institute) er et selskap som publiserer rapporter om omdømmet til selskaper og steder, basert på forbrukerundersøkelser og mediedekning. –Wikipedia

 

LEGO sin pressemelding

LEGO Group anerkjent som det mest anerkjente selskapet i verden for andre år på rad

BILLUND, 11. april 2024: I dag er LEGO Group rangert som det mest anerkjente selskapet i verden i den årlige Global RepTrak®100-undersøkelsen utgitt av RepTrak Company™.

 

Administrerende direktør i LEGO Group, Niels B. Christiansen, sa: «Jeg er veldig stolt over at LEGO Group har blitt kåret til verdens mest anerkjente selskap igjen i 2024. Dette er et vitnesbyrd om engasjementet til våre kolleger som alle spiller en rolle i bygge en bærekraftig fremtid og en bedre verden for våre barn å arve. Sammen jobber vi for å skape positiv, varig innvirkning og inspirere morgendagens byggere.»

 

Dette er andre året på rad at LEGO Group er rangert som nummer én, og det åttende året på rad har LEGO Group blitt rangert blant de tre beste.

 

Den globale RepTrak®-rapporten utviklet av RepTrak Company™ rangerer de 100 mest anerkjente selskapene. Rapporten er verdens mest omfattende omdømmestudie, satt sammen de siste 13 årene ved hjelp av RepTraks dybdeanalyse. RepTrak samler data fra mer enn 230 000 vurderinger rundt persepsjon på en rekke elementer av omdømme, inkludert ESG, Workplace Fairness, lederskap, merkevarebygging og mer.

 

Skjermbilder fra RepTrak:

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder