Ny attraksjon på LEGO House

Ny attraksjon på LEGO House

I dag har LEGO Group kommet med en pressemelding om ny attraksjon på LEGO House.

Pressemelding i sin helhet her:

LEGO® House sparker i gang 2024-sesongen med en ny opplevelse for å forme fremtiden gjennom lek og fantasi.

‘Build the Change’ er det mest ambisiøse tillegget til LEGO House siden åpningen i 2017

• Den nye aktiviteten har som mål å inspirere LEGO®-fans i alle aldre til å artikulere sine egne ideer om ulike aktuelle temaer som bærekraft og biologisk mangfold gjennom lek og fantasi.
• Den svært målrettede historien til aktiviteten underbygger LEGO® Houses ambisjon om å skape opplevelser og rom som gir tilgang til læring gjennom lek.

 

Billund, Danmark, 29. januar 2024: LEGO House ønsker starten på 2024-sesongen velkommen ved å samarbeide med LEGO Groups Build the Change-initiativ for å introdusere en ny opplevelse i den blå sonen, som fremmer kognitiv læring gjennom lek. LEGO House åpnet i 2017 som den ultimate LEGO-opplevelsen i Billund, Danmark, hvor LEGO-klossen ble oppfunnet for mer enn 90 år siden. Siden starten har LEGO House fortsatt å utvikle seg, og fra i dag vil denne nye Build the Change in the Blue Zone være tilgjengelig for LEGO-fans i alle aldre.

 

Den nye aktiviteten, som har vært under utvikling i over ett år, er et nært samarbeid med LEGO Groups Build the Change-program, som opprinnelig ble lansert i 2007. Tar ledelsen fra det originale programmet designet for barn, samtidig som det forsterker LEGO Houses rolle som hjemmet til The Brick, er målet med denne nye aktiviteten å gi gjestene en meningsfull vei til å formulere sine ambisjoner for fremtiden ved hjelp av LEGO-klosser. Det lar dem takle kulturelt relevante emner og starte meningsfulle samtaler, sentrert rundt bærekraft.

 

«LEGO House er delt inn i opplevelsessoner, designet for å bygge de fem fleksible ferdighetene som barn lærer mens de leker, og hjelpe dem å ta fatt på fremtiden med selvtillit. I den blå sonen engasjerer du dine kognitive ferdigheter i å løse problemer og håndtere utfordringer. Build the Change oppmuntrer til bruk av fantasi for å løse problemer og oppmuntrer til å tenke på nye og kreative måter for å finne innovative løsninger.» sier Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør i LEGO House.

 

Det har vært en drøm helt fra begynnelsen av å bringe en Build the Change-opplevelse til LEGO House «The Home of the Brick». Det var imidlertid avgjørende for LEGO House Experience-teamet å utforme en versjon av Build the Change som appellerer til alle aldersgrupper og som hele tiden kan utvikle seg for å dekke nye emner over tid:

 

«LEGO House er alltid i utvikling, og med denne nye aktiviteten har vi virkelig gått en ekstra mil for å utvikle en unik målrettet opplevelse som våre gjester aldri har sett noe lignende før. Build the Change-programmet handler om å gi barn en stemme og gi en leken og praktisk tilnærming til aktuelle emner. Imidlertid er LEGO House-versjonen designet for å være like engasjerende for alle aldre,» sier Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør i LEGO House, fortsetter:

 

«Vi har som mål å inspirere morgendagens byggherrer, og vi håper at denne nye aktiviteten vil føre til meningsfulle samtaler, både under byggeprosessen og etterpå. Vi kan virkelig ikke vente med å se gjester i alle aldre nærme seg den nye opplevelsen med nysgjerrighet og engasjement.»

 

 

Utfordringer i den virkelige verden løses gjennom lek
Build the Change at LEGO House skiller seg ut på grunn av både en iøynefallende fysisk design og en avansert bruk av teknologi inkorporert «bak kulissene» som gjør opplevelsen engasjerende og overraskende interaktiv. Også Build the Change på LEGO House vil kontinuerlig utvikle seg basert på tilbakemeldinger fra gjester, og forme en fellesskaps drevet aktivitet ved å legge til aktuelle utfordringer med jevne mellomrom. Build the Change vil fortsette å utfordre besøkende med nye oppgaver og nye historielinjer.

 

Når du går inn i Build the Change, som ligger i LEGO Houses blå sone, hilser en LEGO minifigur deg velkommen med en kreativ oppgave. Utfordringene varierer hver gang, men du kan for eksempel bli bedt om å lage et miljøvennlig kjøretøy som opererer på bananskall. Med et fargerikt utvalg av LEGO klosser til din disposisjon, lager du ditt innovative design. Når det bananskall drevne kjøretøyet ditt er ferdig, venter en ny minifigur for å fange kreasjonen din digitalt og høre om ditt unike designkonsept. Ved å utnytte banebrytende teknologi blir LEGO-kjøretøyet ditt digitalt animert og vist på den store skjermen, mens minifiguren muntert fremhever og feirer den oppfinnsomme løsningen din.

 

«Denne opplevelsen er LEGO Houses ferske tilnærming til å engasjere seg i Build the Change-programmet. Vi har ikke innlemmet dette nivået av interaktivitet og innovasjon før. I tillegg har vi med denne nye erfaringen muligheten til kontinuerlig å tilpasse og forbedre opplevelsen – utviklingen vil ikke stoppe, sier Søren Bering Andersen, leder for erfaring i LEGO House.

 

 

Designet for å utvikle seg
Det er klart at viktige temaer endres over tid og nye dukker opp. Derfor er Build the Change designet for å utvikle seg kontinuerlig – ikke minst for å sikre gjestene en ny og engasjerende opplevelse ved hvert besøk. For å samle det første settet med innsikt kan besøkende stemme på potensielle temaer på en spesialutstilling på LEGO Square – den offentlige og billettfrie delen av LEGO House. Utstillingen, som er åpen fra 27. januar til 4. mars 2024, tilbyr også en eksklusiv «kikk bak gardinene» om hvordan Build the Change ble konseptualisert for LEGO House som viser designmock-ups, skisser og mer.

Her kan du lese mer om Build the Change
https://www.lego.com/sustainability/children/build-the-change
https://legohouse.com/what-s-on/build-the-change/

 

Kilder: LEGO Group

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder