Sorteringsboks for LEGO

Sorteringsboks for LEGO

Lei av å sortere LEGO? Da har du det perfekte hjelpemiddelet her! 😊 Det ganske nyoppstartede firmaet Leksmart.no, som holder til på Nøtterøy i Norge, selger nå «Oppbevaring og sortering for LEGO i tre». Hvor mye en AFOL kommer til å oppbevare LEGO i den kan diskuteres, men til barn er den topp til det. Kommer ikke til å skrive så mye om oppbevaringsdelen, men heller sorteringsdelen av denne, heretter kalt «sorteringsboks». 

Dette er et affiliate, men jeg kommer utelukkende med mine meninger om sorteringsboksen! Med affiliate menes det at om du bruker mine linker fra dette innlegget til Leksmart.no vil jeg få en liten % av salget. Det gjelder hele nettbutikken til Leksmart.no. Så har du likevel planer om å handle sortingsboksen eller andre produkter hos Leksmart.no setter jeg stor pris på om du bruker mine linker og dermed støtter arbeidet med BrikkeFrue.no.

Rett før helgen mottok jeg min sorteringsboks fra Leksmart.no, har nå i helgen testet den, og så langt fornøyd. Fra jeg bestilte, til sorteringsboksen lå klar til henting, gikk det 2 dager. Og det med GRATIS frakt 🥰 Jeg kjøpte en demo vare, så min var allerede ferdig montert. Den kommer ellers flatpakket, og det følger med verktøy og skruer for å montere den. Har du montert IKEA-møbler før, så er dette barnemat.

Du finner sorteringsboksen i denne linken til Leksmart.no. De har også masse andre leker, møbler og interiør i tre.

Om Leksmart.no: Vi har klatrestativ, lekehus, huskesett og møbler for barn i alle aldre. Alt er håndlaget i Europa, CE-sertifisert og bærekraftig produsert uten bruk av kjemikalier 🌱🤩

Vår visjon er at flere barn skal oppleve mestring og at de utvikler seg fysisk og kognitivt gjennom fri lek.

Min erfaring med Sorteringsboksen

Før du leser videre, så ja vi hos BrikkeFrue anbefaler dette produktet til sortering av LEGO 🤩

Litt om sorteringsboksen. Det er 3 lag bokser med hull i, hvor hullene er i forskjellige størrelser. Den største er på 3,7 cm, den mellomste er på 2,4 cm og den minste er på 1,3 cm.

Her ser vi alle delene oppe på hverandre, unntatt lokket. Hullene er på litt forskjellige plasser i forhold til neste lag.

Her er alle lagene unntatt lokket.

Største hullet på 3,7 cm

Mellomste hullet på 2,4 cm

Minste hullet på 1,3 cm

I det største hullet går 4 studs rett igjennom.

I det mellomste hullet går 3 studs fin igjennom.

I det minste hullet går ikke 2 studs igjennom, men en vanlig kloss i høyden går i gjennom. Det ser ikke slik ut på dette bildet, men jeg testet og 1×2 klossen gikk fint igjennom.

Her la jeg i litt for mye LEGO til at den er effektiv…

Dette gikk igjennom de største hullene

Dette gikk i gjennom de mellomste hullene

Her ser vi de som gikk igjennom de minste hullene.

Jeg hadde en 15 liters boks stående med ymse klosser i, jeg fikk plass til ca. 10 liter på toppen, men da var det vanskelige å få ristet igjennom klossene. Så her lønner det seg å ta noen never om gangen, for så å riste løs.

Ønsker du flere størrelser på hullene så du får sortert enda bedre, kan du kjøpe 2 sorteringsbokser og borre opp hullene noe. Sporene i de forskjellige lagene er like, så det er ikke noe problem å sette inn flere lag. Det vurderer jeg å gjøre.

 

Nå gleder jeg meg til å få sortert masse LEGO vi har liggende! 🤩 

Dette skriver Leksmart.no om sorteringboksen:

Oppbevaring og sortering for LEGO® i tre er et essensielt redskap for alle LEGO-entusiaster. Uansett om du er en ung bygger eller en voksen samler, vil denne sortereren effektivisere byggeprosessen og holde samlingen din organisert. Ikke bare er det et nyttig verktøy, men det minimalistiske designet gjør den også til et perfekt tillegg til ethvert lekerom eller soverom.

 

Dette nyttige verktøyet inkluderer 4 forskjellige rom for deler av forskjellige former og størrelser. Alt som trengs er bare å riste boksen, og alle delene vil sorteres etter størrelse. Aldri mer vil du måtte lete etter den manglende biten! Med denne sorteringsboksen, kan du lagre alle klossene dine på ett sted uten å måtte lete etter dem rundt i hele huset.

 

Hold LEGO-samlingen din organisert og ryddig med denne essensielle sorteringsboksen. Ikke bare vil den effektivisere byggeprosessen, men det stilfulle og minimalistiske designet gjør den til et flott tillegg til ethvert rom. Den perfekte gaven til LEGO-entusiaster i alle aldre!

 

Materialer, størrelse og vekt

Materialer og design
Laget av slitesterkt tre, er denne sorteringsboksen laget for å tåle mange timers lek og konstruksjon. Den naturlige tre-finishen gjør den til en stilig oppbevaringsløsning som passer i ethvert rom. Den har et minimalistisk design som lar deg fokusere på byggeklossene.

Dimensjoner
Sorteringsboksen har en praktisk størrelse og plass til mange LEGO® deler:
Total dimensjoner: 30 cm x 30 cm x 30 cm (uten topphåndtaket – 29 cm)
Topp skuff: 30 cm x 30 cm x 10 cm
To medium skuffer: 30 cm x 30 cm x 7,5 cm
Bunn skuff: 30 cm x 30 cm x 5 cm

Vekt: 4,1 kg

 

Anmeldelse

En anmeldelse som Sorteringsboks for LEGO har fått hos Leksmart

 

Bilder fra Leksmart.no

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder