Stop-Motion: Benny bygger 10497 Galaxy Explorer

Stop-Motion: Benny bygger 10497 Galaxy Explorer

På YouTube og flere andre sosiale medier finner vi en kanal som heter TheJumiFilm. Med til sammen over 1 million følgere når TheJumiFilm ut til mange med sine stop motion LEGO filmer. TheJumiFilm har siden november 2013 lagt ut stop motion LEGO filmer på sine sosiale medier. Bildet over er fra TheJumiFilm sitt kontor når han jobber.

The Jumi Film på sosiale medier

InstagramYouTubeFacebookTikTokThreadsDiscord

Hva er Stop motion?

Stop motion er en animasjonsfilmteknikk hvor man fotograferer gjenstander bilde for bilde med en liten forflytning av f.eks en minifigur for å skape en illusjon av bevegelse og liv når bildene etterpå vises som sammenhengende film.
Stop motion er brukt helt tilbake til 1800 tallet, så dette er ingen ny teknikk. Den mest kjente filmen i Norge som har brukt stop motion er nok Flåklypa Grand Prix. Barne-TV serien «To gode naboer » og filmen King Kong fra 1933 brukte også stop motion for å nevne noen.

Benny bygger 10497 Galaxy Explorer

I 2023 kom han ut med en film hvor Benny bygger spaceship sin 10497 Galaxy Explorer i stop motion. Inspirasjonen for å lage denne stop motion filmen er fra The LEGO Movie scenen der Benny bygger et romskip, som TheJumiFilm er stor fan av. For å bygge 10497 Galaxy Explorer i stop motion, brukte TheJumiFilm 8 dager på å bygge og tok 2190 bilder og deretter rediger disse til en film. Stop motion filmen er laget slik at det ser ut som det er Benny som bygger 10497 Galaxy Explorer. Den ferdige filmen ble på hele 2 minutter og 38 sekunder.

Kilder: NRKLEGO

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder