Vinnerne av LEGO Masters USA sesong 4 vil få bygget sitt gjort til et ekte LEGO sett

Vinnerne av LEGO Masters USA sesong 4 vil få bygget sitt gjort til et ekte LEGO sett

28. september kommer 4 sesong av LEGO Masters USA på tv i USA. Tidligere har TV2 play sendt sesong 1 og 2 på sin streaming, men sesong 3 har ikke kommet der. Men det ser ut som du kan se alle sesongene av LEGO Masters USA på Hulu, uten at jeg har fått testet det enda. Ofte legger folk ut episoder på YouTube, men de blir som regel fjernet etter kort tid.

LEGO Masters USA sesong 4

I traileren forklarer LEGO Masters-verten Will Arnett at vinneren av sesongen vil se sin finale bygg forvandlet til et faktisk LEGO-sett, noe som er en stor ære, kanskje en større ære enn trofeet og premien på 100 000 dollar. Av det jeg vet er det første gang i LEGO Masters historie verden over at et bygg fra tv-showet blir til et LEGO sett.

I trailerne nedenfor vil det vises noen av byggene som blir bygget i sesong 4, så ønsker du ikke noen avsløringer, så ikke se på de.

Som tidligere sesonger av LEGO Masters USA er programleder Will Arnett og dommerne Amy Corbett og Jamie Berard. Sesong 4 av LEGO Masters USA har premiere på FOX torsdag 28. september 2023 for de i Nord-Amerika.

Deltakere

Det er ikke kommet noen full liste på deltakere enda, men av trailerne som har kommet ser jeg YouTuber Chris kjent fra YouTube kanalen DuckBricks. Det er ikke første gang vi ser kjente LEGO Youtubere i LEGO Masters. Boone Langston fra Boone Builds var med i LEGO Masters USA sesong 1.

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder