BrikkeFruene på tur til Kloss22

Masse bilder fra BrikkeFruene på tur til Kloss22

Helt siden Kloss21 har BrikkeFruene gledet seg til Kloss22. Planen var å være på Kloss22 hele helgen slik som i fjor. Men i september ble ene BrikkeFrua alvorlig syk å måtte en tur på sykehuset. Rett etter sykehusoppholdet ente begge BrikkeFruene med Corona. Så at vi klarte å dra på Kloss22 en dag setter vi stor pris på 🙂

Lørdag 29 oktober kjørte vi tidlig hjemmefra og var på Hellerudsletta like etter åpning. Da var det allerede kommet masse folk, noe som gleder et LEGO hjerte.

Det tok ikke lang tid før vi traff på kjente og ukjente som ville ha en LEGO prat og flere takket for den jobben vi gjør her med BrikkeFrue. Det setter vi stor pris på at folk sier 🙂  Har du ønsker eller forslag til innlegg vi kan skrive om her på BrikkeFrue er det bare å ta kontakt.

Kloss22

Også i år var programmet for Kloss full av aktiviteter og ting å se på. I brikkegropa var det 100 tusenvis av klosser, her kunne barn og voksne bygge det de ville. Usikker på om det var flest barn eller voksne der på noen av tidspunktene vi var bortom 😀  Ved siden av denne brikkegropa var det bilbane som på LEGO Masters, der barna kunne lage biler og se hvem av bilene som gikk raskest. Her var det mange ivrige barn.

Det var Stop Motion-kino med eget område der alle kunne lage sine egen Stop Motion video.

Fairy Bricks hadde tombola, her betalte du kr 50.- og du vant enten en minifigur, liten premie eller stor premie. Her var alle vinnere 🙂 Fairy Bricks har tombola rundt om kring for å samle inn penger. Disse pengene blir brukt på å kjøpe LEGO som de gir til barn på sykehusene. Tidligere i år ble det delt ut mange hundre LEGO sett på til sammen 17 sykehus i Norge. Fikk du ikke deltatt på tombolaen på Kloss? Fortvil ikke du kan fortsatt støtte Fairy Bricks på vipps 743284. Fairy Bricks sammarbeider selvsagt med Brikkelauget i Norge.

Besøkende og utstillere

Kloss22 hadde over 5000 besøkende fordelt på lørdag og søndag. Noe som er over dobbelt så mye som i fjor. Det var hele 49 utstillere, som hadde alt fra eldre LEGO til det aller siste. Og fra de minste byggene på noen få ti talls klosser til de store byggene på flere 1000 talls klosser. Noen var sett som LEGO har gitt ut, mens andre var det vi kaller MOC, My Own Creation.

Av utstillere var det mange av de norske LEGO Masters deltakerne som var tilstede. Vinnerne Joakim og Ebbe hadde sitt bygg fra finalen på utstilling sammen med LEGO pokalen.

 

LEGO miljø

Som vi har nevnt i tidligere innlegg her på BrikkeFrue kan vi ikke annet enn å skryte hemningsløs av LEGO miljøet i Norge ❤️ Her er alle vedkommende uansett funksjonsevne, religion eller legning. 

LEGO butikker på Kloss

Brikkebutikken, CF Bricks og Klossehuset hadde egne stands hvor de hadde tatt med seg masse LEGO til salgs. Her var det konstant kø når vi var bortom. Det var også en Bricklink butikk der som solgte løs LEGO. Alle hadde både nytt og gammelt til salgs. 

Bilder

Vi tok mange 100 bilder på Kloss22. Vi har valgt å dele de opp litt, da vi synes at noen av utstillerne fortjener egne innlegg. Egentlig fortjener ALLE et eget innlegg, men da har vi det gående til Kloss23 😅

Space, eldre LEGO og New York utstillingene vil få egne innlegg som kommer de neste innleggene her. Så lønner seg å følge med.

 

Kilder: kloss22.no

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder