Outland i Oslo

Neste butikk ut i serien «BrikkeFruene på tur» er Outland i Oslo

Tidligere har vi vært hos Brikkeparadis i Moss og Outland i Fredrikstad. Nå har turen kommet til Outland i Oslo. Vi var på helgetur i Oslo i februar. Så da måtte vi innom Outland i Oslo for å se utvalget av LEGO der.

De har en bra utvalg av LEGO sett, noen av eldre årgang, men mer av nyere sett. De har også en del Storage Brick, altså store klosser som kan brukes til oppbevaring. Det hadde de ikke i Fredrikstad av det vi fikk med oss. De har også en uåpnet 10190 Market Street fra 2007, her må du grave dypt i lommeboka, men hvor kult hadde det ikke vært å ha den? 😁

Som i Fredrikstad har de monter med forskjellige minifigurer, disse er av litt mer spjeldene å få tak i.

Så er du i Oslo bør du ta turen innom 😀

PaB (pick a brick) vegg

Før vi kom til Outland i Oslo hadde vi hørt at de hadde en PaB vegg, så spenningen var stor, hva har de der? Her ble vi skuffet, joda de hadde jo noen bokser med løs LEGO som vi kunne plukke fra. Men klossene var fra typiske Classic sett. Skulle du trenge noen få ordinære klosser kan det være nyttig for deg, men for en ivrig AFOL er det mer nyttig å kjøpe noen Classic sett istedenfor. De hadde også minifigur deler, disse var det kun mulig å kjøpe om du satt de sammen til en hel minifigur. Prisen på løs klosser er kr 99.- pr hg og kr 39.- pr minifigur.

Priser

Som vi nevnte i forrige ukes innlegg om Outland i Fredrikstad er prisene hos Outland er stort sett de samme som på lego.com. Noen unntak kan forekomme.

CMF

Ikke en eneste en pose med CMF minifigurer fant vi 😢 Verken av den nye serie 24 eller av noe av de eldre seriene. Dette ble vi skuffet over.

Fremkommelighet

Rett på innsiden av dørene ble vi møtt med byggearbeid. Her jobber de med å få på plass en heis, da butikken ligger i underetasjen. Outland i Oslo skriver på sine Facebook sider:

Vi har nå startet ombygging av inngangspartiet vårt, og blir dermed en liten anleggsplass i 2-3 måneder. I denne perioden kommer vi til å fjerne de gamle rulletrappene, sette inn nye og bygge opp en handikapheis. Planen er at de eksisterende rulletrappene tas ut av drift fra 13. februar, og fra da av har vi kun trapp som fører deg ned i butikken. Det kan i byggeperioden også være andre midlertidige løsninger som påvirker tilgangen til butikken, MEN vi holder åpent hele tiden!
 
Dette vil naturligvis ikke være optimalt for alle, men håper på forståelse og vil strekke oss så langt som mulig for å hjelpe alle som ønsker å handle hos oss. Hvis alt går som det skal, vil vi fra starten av mai ha en fungerende heis som gjør butikken vår tilgjengelig for absolutt alle!
I mellomtiden fortsetter vi med å tilby bærehjelp av barnevogner ned i butikken, eller muligheten til å få en ansatt til å plukke varer i butikken og betale med vipps for dere som ikke har mulighet til å komme ned i det hele tatt.
Når vi kom inn i selve butikken var det god plass, så når heis og rulletrapp er på plass igjen vil det bli greit å komme fram med rullestol, rullator og barnevogn 😃
Du finner Outland Oslo i Grensen 5 (parallell gata til Karl Johans gate), 0159 Oslo, den ligger 3 minutter gange fra Oslo Domkirke.
 

Bilder fra Outland i Oslo 18. februar 2023

 

 

Spør om lov til å ta bilder

Når vi tar bilder i butikker vi er innom, spør vi bestandig om lov om å få ta bilder. Så langt har det ikke vært noe problem, men vi passer på at kunder eller ansatte ikke kommer med på bilder.

Vi har ikke fått noen form for betaling for å skrive disse innleggene. Så vi skriver våre meninger.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder