Kloss22 - Space utstilling

Kloss22 – Space utstilling

Vi har tidliger skrevet om Kloss22, denne gangen skal vi se på Space utstillingen. Å ja jeg vet dette er sent…. Men bedre sent enn aldri? 😅

Pål Risebrobakken og Petter Lerdahl sto for årets Space utstilling. Space utstilling besto av hovedsakelig eldre Classic Space, men også flere versjoner av den nye 10497 Galaxy Explorer. Pål viste også fram sin LL938 Super Galaxy Explorer, denne er laget av 2 sett 10497 Galaxy Explorer, pluss noen ekstra klosser. Vi skal se nærmere på LL938 litt senere.

De tidligere innleggene våre om Kloss22 med bildegallerier er, BrikkeFruene på tur til Kloss22Kloss22 – Norsk LEGO utstillingen og Kloss22 – New York utstillingen.

Bilder

Dessverre var det flere utstillinger som sto ved store vinduer uten gardiner og sola skinte inn. Det gjorde det vanskelig å se utstillingen og ta gode bilder. Så jeg håper at ved neste utstilling at dette ikke blir et problem.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder