Podcast: Bits N’ Bricks

Podcast: Bits N’ Bricks

Sist vi så på Podcast om LEGO var i februar, så du har kanskje hørt de ferdige å trenger noe nytt? Denne gangen ser vi på de som LEGO legger ut på LEGO Gaming. Første episode av Bits N’ Bricks kom ut i desember 2020. Siden den gang har det til nå kommet ut 50 episoder.

Du finner disse Podcastene på flere plattformer, YouTube, Spotify, Castbox, Podimo, uk.radio.net har de i alle fall. Så bruker du noen annen Podcast plattform søk de opp å se om du finner de der.

 

Hva er Bits N’ Bricks

Bits N’ Bricks er en vanlig LEGO® Games-podcast som dykker ned i historien til LEGO-konsernets flere tiår lange arbeid innen digital lek, avdekker fantastiske historier, samtaler med skapere og et vell av verdifull innsikt. Vertene dine, journalist Brian Crecente og dokumentaristen Ethan Vincent, utforsker innovasjon i LEGO Group gjennom linsen til spill og undersøker fortiden og nåtiden for å lære og bedre forstå mulige fremtidige scenarier for digital lek.

 

Velkommen til LEGO Gaming-kanalen! Det stemmer, en kanal dedikert til alt som har med LEGO Games å gjøre. Hvor fantastisk er det?! Hold på kontrollerene dine mens vi tar deg gjennom en verden av eksklusive forhåndsvisninger, utviklergjennomganger, trailere, retro LEGO-spill og spennende begivenhetsdekning!

Nedenfor har jeg lagt inn de 10 første episodene av Bits N’ Bricks, så kan du begynne allerede nå å høre på de.

Hvilke LEGO Podcaster hører du på? Kommenter nedenfor.

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder