Bilder fra Build to Give kampanjen 2023 #BuildToGive

Bilder fra Build to Give kampanjen 2023 #BuildToGive

Siden 2017 har LEGO invitert fans i alle aldre, til å lage bygg av et bestemt tema rundt høytidene som en del av deres #BuildToGive-kampanje. I november og desember 2023 var temaet hjerter.

For hvert hjerte som deles på sosiale medier eller på LEGO Life med hashtaggen #BuildtoGive før 31. desember, vil LEGO Group donere et LEGO-sett til et barn som trenger lek. Målet med initiativet er å gi 1,5 millioner barn over hele verden på sykehus, barnehjem eller sårbare lokalsamfunn sjansen til å leke denne høytiden. Settene distribueres gjennom LEGO Groups nettverk av lokale veldedighetspartnere i 24 land rundt om i verden. Mer enn 6,5 millioner LEGO-sett har blitt donert gjennom LEGO Groups #BuildToGive-initiativ siden 2017.

Det ligger mange 1000 bilder på sosiale medier med hashtaggen #BuildtoGive, så her jeg funnet noen av de for å dele med dere.

Build to Give tidligere år

Siden 2017 har LEGO hatt Build to Give kampanjen, fra 2017 til 2020 var det juletrepynt som var tema. I 2021 var det stjerner, i 2022 pakker og nå i 2023 hjerter. Så hva blir det i 2024? Vel det får vi ikke vite før til høsten.

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder