Påmelding til KLOSSexpo 2023 er åpen

Påmelding til KLOSSexpo 2023 er åpen

For tredje året på rad blir det LEGO messe på Hellerudsletta og nå har påmeldingen startet for årets utstilling. Har du en MOC stående som du har lyst til å stille ut? Nå har du muligheten. Du må ikke være medlem av Brikkelauget for å stille ut, men på generelt grunnlag anbefaler vi alle LEGO interesserte å melde seg inn.

KLOSSexpo arrangeres 11. – 12. november på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Hva er KLOSSexpo? 

En av hovedpersonene bak KLOSSexpo er Joakim Wang kjent som vinner fra LEGO Masters Norge sammen med sin sønn Ebbe Wang. På de 2 foregående KLOSS messene har det vært flere deltakere fra LEGO Master tilstede, hvor da flere av de har utstilt sine bygg.

KLOSSexpo skriver dette om seg selv:

DETTE ER KLOSS
Joy & Co AS står bak konseptet KLOSS. I byrået jobber store LEGOentusiaster som ønsker å bruke sin kompetanse til å spre LEGOglede til flest mulig! Slik ble LEGOmessen KLOSSexpo til. Gjennom samarbeid og gode relasjoner har vi sørget for at det ypperste av at Norges LEGOmiljø bidrar til å skape en unik opplevelse.

 

Sammen med gode partnere på lokaler, teknikk og ikke minst LEGObygg vil vi gjøre KLOSSexpo til et naturlig samlingspunkt for LEGOentusiaster fra hele landet.

 

OM JOY & CO AS
Joy & Co skaper ultimate møter mellom avsender og mottaker. Joy & Co utvikler og produserer arrangementer med tilhørende tjenester, konsepter og løsninger for digital markedsføring. Vi gjør det vi sier og holder det vi lover.

 

Hva var vel mer naturlig enn å utvikle KLOSS, som med LEGO som tema skaper det ultimate møte mellom klosser og byggeglade mennesker?

Noen av LEGO Master deltakere på Kloss22

Hvordan kan utstillere kan melde seg på til KLOSSexpo 2023?

Påmelding til KLOSSexpo 2023 er fra 10. august til 1. november, men vet du allerede nå at du ønsker å stille ut meld deg på nå. Utstillingslokale er på hele 5000m2, så her er det plass stil MANGE! Både Norske og utenlandske utstillere er velkommen. 

KLOSSexpo skriver dette på sine nettsider om utstilling og påmelding:

UTSTILLERE

På KLOSSexpo ønsker vi din hjelp til å lage en utrolig utstilling, med LEGOmodeller fra deltakere som vil vise frem hva de kan.

 

Brikkelauget er igjen KLOSS sin samarbeidspartner og står for planlegging og gjennomføring av årets utstillinger. Det vil være forskjellige kategorier og layouts som blir planlagt i ukene fremover. Mye av dette vil foregå på Brikkelauget sin hjemmeside og Discord, men vi vil også holde dere som ikke er medlem i Brikkelauget informert her på vår side. Påmelding av bygg starter 10. august 2023 og er åpen frem til 1. november 2023.

 

Vi ønsker LEGOentusiaster fra inn- og utland velkommen til KLOSS!

På KLOSSexpo kan vi leke med LEGO på hele 5000m2. Hva som skal stilles ut er opp til dere utstillere og Brikkelauget. Men vi har allerede noen planer og tanker over hva som hadde vært morsomt å få til.

 

– Star Wars! Lyst til å være med å lage et superfett Star Wars-rom? Vi satser stort og håper du kan bidra med dine Star Wars bygg. Alt voktes godt av 501 bataljon.

– Tog? Ja takk, tog er gøy!

– Ja, og GBC! Dette må jo med. Hvor mange klarer vi?

Det er gratis å melde på bygg enten du vil stille i eller utenfor konkurranse.

Ønsker du ytterligere informasjon eller om det er noe du lurer på ta kontakt med oss på info@klossexpo.no

 

HVEM KAN DELTA?
Vi ønsker alle LEGOentusiaster velkommen til KLOSS!

 

KLOSS er en arena for AFOLs (Adult Fans of LEGO) – enten du bygger MOCs eller sett, om du samler LEGO eller hva som helst ønsker vi ditt bidrag på KLOSS.

 

Har du en imponerende egenkreasjon? Eller har du bare lyst til å vise frem samlingen din? Nøl ikke med å stille med egne bygg uansett hva det måtte være. Kort sagt vil vi ha utstillinger av alt som kan lages av LEGO!

 

Det er en forutsetning at alle byggverk består utelukkende av originale LEGO-klosser og -deler. Delene bør ikke modifiseres utover maling, klistremerker eller trykk.

Du må sende inn beskrivelse og gjerne bilder hvis du har av det du skal stille ut. Beskrivelsen må også inkludere mål på bygget: lengde, bredde og høyde.

 

HVA SKAL KLOSS VÆRE FOR VÅRE UTSTILLERE?
KLOSS handler først og fremst om LEGO!

Vi ønsker å lage en sosial happening med LEGO i fokus. Vi ønsker å være et samlingspunkt, en lekeplass, en opplevelse for LEGOentusiaster i alle aldre, der både mangfold, kreativitet og LEGOekspertise kommer til uttrykk.

 

Vi vil legge til rette for å sikre en så god opplevelse som mulig for alle. Som i fjor stiller vi med riggemat og lunsj for våre utstillere, det er fri parkering rett utenfor – og info om LEGOmoro på lørdag kveld kommer!

 

Trenger du transport? KLOSS kan stille med varebil fra sentrale knutepunkter hvis det er nok bygg til å fylle en bil. Bergen? Stavanger? Kristiansand? Gøteborg? Ta kontakt.

 

Som utstiller håper vi også du vil bidra med enkle praktiske gjøremål under arrangementet – «ta i et tak» der trengs underveis, hjelpe oss med å holde et lite øye med utstillingene og bidra til at alt ser bra ut.

 

PÅMELDING
Her kan du melde på ditt bidrag til utstillingen – fyll ut skjemaet og send inn! Dersom du ønsker å delta med flere bygg/utstillinger sender du én påmelding pr. bidrag.

PS. Er du medlem av Brikkelauget? Oppgi gjerne nick’et ditt ved påmelding!

Meld deg på

Har du ikke vært på de tidligere KLOSS messene? Vi har skrevet flere innlegg om disse hvor flere av de er med masse bilder og video.

2021: BrikkeFruene på tur til Kloss21LEGO butikkene på Kloss21Slik ser det ut på Kloss21 Fredags kveldBrikkeFruene skal kloss på Kloss21

2022: Kloss22 – Space utstillingBricks of Norway sine videoer fra Kloss22Kloss22 – Norsk LEGO utstillingenKloss22 – New York utstillingenBrikkeFruene på tur til Kloss22

Besøkende

Har du ikke planer om å stille ut, men ønsker å komme å se på alle utstillere og kanskje kjøpe litt LEGO hos LEGO butikkene som er der? Da må du følge med på BrikkeFrue, vi kommer med mer informasjon framover 😃

Fra fjorårets utstilling

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder