75313 AT-AT

26. november kommer den hittil største 75313 AT-AT. Den er på hele 6785 brikker.

Dette er det nest største Star Wars settet så lang, kun 75192 UCS Millennium Falcon med sine 7541 brikker som er større i Star Wars serien.  75313 AT-AT er ikke den første AT-AT som LEGO har laget. Den første kom allerede i 2003, 4489 AT-AT – Mini med sine 98 brikker og 4483-1 – AT-AT [Black Box] med 1070 brikker.

Den tidligere største AT-AT settet kom i 2020, 75288 AT-AT med sine 1267 brikker. Så den nye 75313 AT-AT som kommer 26. november er betydelig større enn sine forgjengere.

75313 AT-AT har masse funksjoner, blant annet bevegelig hode og bein. Detaljert interiør med mulighet til å sette minifigurer i både kropp og hode. 

Navn: AT-AT
Sett nr: 75313
Blir gitt ut: 26. november 2021
Alder: 18+
Tema: Star Wars
Antall brikker: 6785
Høyde: 62cm / 24.5 inches
Bredde: 24cm / 9.5 inches
Lengde: 69cm / 27 inches
Antall minifigurer: 9, Luke Skywalker, General Veers, to AT-AT-førere, en Snowtrooper Commander og fire Snowtrooper minifigurer

Prisene er:
Norge: 8999,00 kr
Sverige: 8999,00 kr
Danmark: 6299,00 kr.
Storbritannia: £749.99
USA: $799.99
Canada: 949.99 CAD
EU: 799,99 €
Australia: $1299.99

LEGO skiver følgende om 75313 AT-AT:

Dette er AT-AT-walkeren (75313) som alle LEGO® Star Wars™ fans har ventet på. Denne episke Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line – akkurat som i slaget om Hoth.

 

Med plass til Imperiets hærstyrker
AT-AT er 62 cm høy og kan åpnes, slik at du kan se det detaljerte interiøret. Det er plass til 40 LEGO minifigurer i kroppen (General Veers og Luke Skywalker er to av til sammen ni minifigurer i settet), fire speedersykler (det følger med to) og en tung E-Web repeterblaster. Hodet/cockpiten har sete til to LEGO minifigurer og plass til en til. Navneplaten er prikken over i-en på denne flotte utstillingsmodellen.

 

En super gave
Dette LEGO Star Wars samlersettet for voksne passer som en spesiell gave til deg selv, Star Wars-fans og alle som liker avanserte LEGO modeller. Det inkluderer tydelige instruksjoner som gjør byggeprosessen til en morsom og engasjerende opplevelse.

 • Bygg og still ut den aller første LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series versjonen av en AT-AT (75313) fra slaget om Hoth i filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake.
 • Inkluderer LEGO® Star Wars™ minifigurer av General Veers, Luke Skywalker, en snøsoldatkommandør, fire snøsoldater og to AT-AT-førere. Inkluderer også en informasjonsplate som er en fin avslutning på et flott blikkfang.
 • Denne episke, byggbare modellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, luker som kan åpnes, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line.
 • AT-AT har paneler som kan tas av for adgang til interiøret.
 • Det er plass til 40 LEGO® minifigurer i kroppen, fire speedersykler (to følger med) og en tung E-Web repeterblaster.
 • Settet består av 6785 deler og byr på en avansert og givende byggeopplevelse. Modellen er flott som bursdags- eller høytidsgave til deg selv, Star Wars™ entusiaster og erfarne LEGO® byggere.
 • Modellen er 62 cm høy, 69 cm lang og 24 cm bred, og dette LEGO® Star Wars™ UCS-settet er et spektakulært blikkfang uansett hvor du plasserer det.
 • Er du en Star Wars™ fan som ikke er vant til å bygge LEGO® sett? Null problem. Settet inkluderer tydelige instruksjoner som gjør at du kan bygge hele denne komplekse modellen, trinn for trinn.
 • LEGO® Star Wars™ samlersett for voksne er utviklet for kresne hobbybyggere som liker å bygge gøyale modeller for å slappe av og bruke kreativiteten sin.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som gjør at de alltid er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller krevende, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

 

 

Kilder: LEGO Group 

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Hver dag kommer det ut et innlegg med Dagens minifigur, du finner full oversikt over de her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook og Instagram

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

    

 

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

God jul og husk å ta vare på hverandre ❤️
Nå har vi begynt på desember, mange gruer seg til jul av forskjellige årsaker. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange sliter psykisk og/eller fysisk. Hva kan vi gjøre for å hjelpe?

Har du ikke økonomi til å vippse?
Det er mange i den båten, så ikke føl deg presset til å måtte vippse noen. Men det finnes andre ting vi kan gjøre. Du kan hjelpe en nabo med å hente posten, gå ut med søpla? Mange eldre, syke og funksjonshemmede sliter med slike ting, spesielt på vinteren med snø og is. Når tok du sist en kaffe med noen du vet er ensomme? Når tok du en telefon til en venn eller familie medlem å spurte hvordan det går?

Har du noen kroner å avse?
Da kan du donere til et veldedig formål som står deg nær.

Eller du kan gi til Fairy Bricks, de samler inn penger til å kjøpe LEGO sett som de gir til barn på sykehusene. Tidligere år har det blitt delt ut mange hundre LEGO sett på rundt 20 sykehus i Norge.

Hjelpetelefoner/chat:
Kirkens SOS Norge: Telefon 22 40 00 40 (døgnåpen)
Kirkens SOS Norge Chat: https://www.kirkens-sos.no/ (døgnåpen)

Mental Helse Hjelpetelefonen: 116 123 (døgnåpen)
Mental Helse Chat: https://www.sidetmedord.no/ (døgnåpen)

Røde Kors, Kors på halsen Telefon 800 333 21 Mandag til fredag kl 14-22. Her kan alle opp til 18 år ta kontakt.

Alarmtelefon for barn og unge: Telefon Alarmtelefonen på 116 111 (døgnåpen)
Alarmtelefon for barn og unge Chat: https://www.116111.no/ (døgnåpen)

Oversikt over flere hjelpetelefoner/chat her: https://psykiskhelse.no/trenger-du-hjelp/hjelpetelefoner-og-nettsteder/

Ved øyeblikkelig hjelp: 113

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder