75313 AT-AT

26. november kommer den hittil største 75313 AT-AT. Den er på hele 6785 brikker.

Dette er det nest største Star Wars settet så lang, kun 75192 UCS Millennium Falcon med sine 7541 brikker som er større i Star Wars serien.  75313 AT-AT er ikke den første AT-AT som LEGO har laget. Den første kom allerede i 2003, 4489 AT-AT – Mini med sine 98 brikker og 4483-1 – AT-AT [Black Box] med 1070 brikker.

Den tidligere største AT-AT settet kom i 2020, 75288 AT-AT med sine 1267 brikker. Så den nye 75313 AT-AT som kommer 26. november er betydelig større enn sine forgjengere.

75313 AT-AT har masse funksjoner, blant annet bevegelig hode og bein. Detaljert interiør med mulighet til å sette minifigurer i både kropp og hode. 

Navn: AT-AT
Sett nr: 75313
Blir gitt ut: 26. november 2021
Alder: 18+
Tema: Star Wars
Antall brikker: 6785
Høyde: 62cm / 24.5 inches
Bredde: 24cm / 9.5 inches
Lengde: 69cm / 27 inches
Antall minifigurer: 9, Luke Skywalker, General Veers, to AT-AT-førere, en Snowtrooper Commander og fire Snowtrooper minifigurer

Prisene er:
Norge: 8999,00 kr
Sverige: 8999,00 kr
Danmark: 6299,00 kr.
Storbritannia: £749.99
USA: $799.99
Canada: 949.99 CAD
EU: 799,99 €
Australia: $1299.99

LEGO skiver følgende om 75313 AT-AT:

Dette er AT-AT-walkeren (75313) som alle LEGO® Star Wars™ fans har ventet på. Denne episke Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line – akkurat som i slaget om Hoth.

 

Med plass til Imperiets hærstyrker
AT-AT er 62 cm høy og kan åpnes, slik at du kan se det detaljerte interiøret. Det er plass til 40 LEGO minifigurer i kroppen (General Veers og Luke Skywalker er to av til sammen ni minifigurer i settet), fire speedersykler (det følger med to) og en tung E-Web repeterblaster. Hodet/cockpiten har sete til to LEGO minifigurer og plass til en til. Navneplaten er prikken over i-en på denne flotte utstillingsmodellen.

 

En super gave
Dette LEGO Star Wars samlersettet for voksne passer som en spesiell gave til deg selv, Star Wars-fans og alle som liker avanserte LEGO modeller. Det inkluderer tydelige instruksjoner som gjør byggeprosessen til en morsom og engasjerende opplevelse.

  • Bygg og still ut den aller første LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series versjonen av en AT-AT (75313) fra slaget om Hoth i filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake.
  • Inkluderer LEGO® Star Wars™ minifigurer av General Veers, Luke Skywalker, en snøsoldatkommandør, fire snøsoldater og to AT-AT-førere. Inkluderer også en informasjonsplate som er en fin avslutning på et flott blikkfang.
  • Denne episke, byggbare modellen har bein og hode som kan settes i ulike posisjoner, luker som kan åpnes, kanoner med realistisk rekyl, roterende kanoner, bombeluke og en krok som festes til Luke Skywalkers line.
  • AT-AT har paneler som kan tas av for adgang til interiøret.
  • Det er plass til 40 LEGO® minifigurer i kroppen, fire speedersykler (to følger med) og en tung E-Web repeterblaster.
  • Settet består av 6785 deler og byr på en avansert og givende byggeopplevelse. Modellen er flott som bursdags- eller høytidsgave til deg selv, Star Wars™ entusiaster og erfarne LEGO® byggere.
  • Modellen er 62 cm høy, 69 cm lang og 24 cm bred, og dette LEGO® Star Wars™ UCS-settet er et spektakulært blikkfang uansett hvor du plasserer det.
  • Er du en Star Wars™ fan som ikke er vant til å bygge LEGO® sett? Null problem. Settet inkluderer tydelige instruksjoner som gjør at du kan bygge hele denne komplekse modellen, trinn for trinn.
  • LEGO® Star Wars™ samlersett for voksne er utviklet for kresne hobbybyggere som liker å bygge gøyale modeller for å slappe av og bruke kreativiteten sin.
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som gjør at de alltid er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre.
  • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller krevende, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

 

 

Kilder: LEGO Group 

 

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Vi legger ut nye innlegg nesten hver dag! 

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook, Instagram, Threads og TikTok.

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

https://www.tiktok.com/@brikkefrue      

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder