76391

2. september kommer 76391 Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer (Hogwarts™ Icons – Collectors’ Edition).

LEGO® HARRY POTTER ™ HOGWARTS ™ ICONS COLLECTORS EDITION feirer to tiår for WIZARDING WORLD LEGO MAGIC

LEGO-gruppen feirer 20 år med LEGO® Harry Potter ™ med avsløringen av LEGO Harry Potter ™ Hogwarts ™ Icons Collectors ‘Edition, en intrikat displaymodell og en perfekt hyllest til fan-favoritten Wizarding World.

Det detaljerte nye settet følger eventyrene til Harry Potter og vennene hans, og fanger noen av de mest ikoniske karakterene og øyeblikkene i en fantastisk modell. Settet inneholder også flere kjente gjenstander funnet i trollmannsverdenen de siste to tiårene.

Stolt i midten av settet er Harrys lojale ugle, Hedwig ™, som holder fast i det beryktede Galtvort brevet. Fansen vil også finne Harrys tryllestav og briller, en sjokoladefrosk, et pottebrett med fem eliksirer flasker og ingredienser, samt Tom Venster dagbok, gullsnoppen og et skoleskjerf som kan tilpasses ethvert Galtvort huset..

Kombinasjonen egner seg til et slående display på 3010 brikker, som er over 44 cm høye, 50 cm brede og 33 cm dype, og har et skreddersydd stativ og festlige fliser for å markere 20 -årsjubileet for LEGO Harry Potter.

I tillegg kommer settet også med en trio med eksklusive jubileumsgyldne LEGO minifigurer, inkludert Albus Humlesnurr ™, Minerva McSnurp og Rubeus Gygrid ™, sett sammen i den første scenen i Harry Potter og de vissteins stein.

LEGO Designer Marcos Bessa sa om settet: «Den tidløse magien til Harry Potter forlater deg aldri, og dette nye LEGO settet er vår måte å feire 20 år med LEGO Harry Potter og de fantastiske menneskene og tingene som finnes i det.»

«Hvert element i settet er fylt med minner, fra å vinne rumpeldunk-kamper til ikoniske ingredienser for eliksirer, for ikke å snakke om å få det viktige brevet. Å bygge Hogwarts Icons Collectors ’Edition settet vil garantert bringe gode minner tilbake til både Wizarding World og LEGO fans med dette vakre midtpunktet.”

Akkurat i tide til den nye terminen på Galtvorts vil LEGO Harry Potter Hogwarts Icons Collector’s Edition Set være tilgjengelig fra 2. september 2021 fra LEGO Stores og www.lego.com/harrypotter til en veiledende pris på 249,99 GBP / 249,99 EUR / 249,99 USD / 2799.- NOK / 2799.- SEK / 1999.- DK.

Ytterligere produktinformasjon
YTTERLIGERE PRODUKTINFO: LEGO® HARRY POTTER ™ HOGWARTS ™ ICONS – COLLECTORS EDITION (76391)

Alder: 18+
Modellmål: Høyde: 44 cm, Bredde: 50 cm og Dybde: 33 cm
Antall brikker: 3010 brikker
Inkluderer ikoniske gjenstander:
•  Harrys tryllestav og briller, en sjokoladefrosk, et brett med potions, Tom Venster dagbok, Gullsnoppen, et Galtvort skjerf, Hedwig ™ med et brev til Galtvort og mer.
• Tre eksklusive jubileumsgyldne minifigurer: Albus Humlesnurr ™, Minerva McSnurp og Rubeus Gygrid ™
• Stå med en flis som feirer 20 år med LEGO Harry Potter ™
Pris: 249,99 EUR / 249,99 USD / 2799.- NOK / 2799.- SEK / 1999.- DK.

Foreløpig ligger 76391 Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer settet ute på LEGO sine sider som eksklusive. Det vil si at det kun blir solgt på LEGO sine nettsider og i de offisielle LEGO butikkene de første månedene. Du vil motta 2099 VIP poeng når du kjøper den på LEGO sine nettsider eller i en de offisielle LEGO butikkene om du er VIP medlem. Å bli VIP medlem er gratis. 

 

Kilde: LEGO

Du finner full oversikt over alle LEGO innlegg på BrikkeFrue i menyen, eller du kan klikke her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Flickr, Facebook og Instagram

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder