ICONS: 10329 Miniatyrplanter

ICONS: 10329 Miniatyrplanter

Vi har i flere år fått botaniske LEGO sett, 1. desember kommer det et nytt sett 10329 Miniatyrplanter. Denne gangen får vi blomster i potter med 9 forskjellige planter, settet består av ørken-, tropiske og kjøttetende blomsterarter i en byggbar terrakottafarget beholder. Men som tittelen på settet er så er dette miniatyr blomster. Så det jeg lurer på er om det er mulig å bygge en stor potteplante av dette settet?

Det er flere artige bruk av klosser også kalt NPU (nice parts usage) som blir brukt i dette settet, epålett (Epaulette) som normalt brukes til minifigurene blir nå brut som blomst. Sommerfugler, minifigur sixpence og minifigur hjelmer er brukt som blomster. Hårbørsten som vi ofte ser i Friends sett er brukt som blader.

Pleier du å kjøpe de botaniske settene?

Forhåndsbestill

Du kan forhåndsbestill 10329 Miniatyrplanter nå, den blir tilgjengelig fra 1. desember 2023

 

Norsk navn: Miniatyrplanter
Engelsk navn: Tiny Plants
Sett nr: 10329
Blir gitt ut: 1. desember 2023. Kan forhåndsbestilles nå.
Alder: 18+
Tema: ICONS
Antall deler: 758
Antall minifigurer: 0
lego.com eksklusive?: Nei
Størrelse
Den høyeste planen er på 16 cm høy og største potten er på 10 cm i diameter. 

Pris pr del i Norske kr: 0,85.-

Prisene er:
Norge: 649,90 kr
Sverige: 650,00 kr
Danmark: 450,00 kr.
Euro: 49,99 €
Storbritannia: £44.99
USA: $49.99
Canada: 69.99 CAD
Australia: $99.99

LEGO sine bilder 10329 Miniatyrplanter

 

LEGO skriver dette om 10329 Miniatyrplanter

Lag en elegant, vedlikeholdsfri blomsterdekorasjon med dette dekorative byggesettet for voksne. LEGO® Icons Miniatyrplanter (10329) byggeprosjektet består av ørken-, tropiske og kjøttetende blomsterarter i en byggbar terrakottafarget beholder. Koble av mens du bygger hver av de ni plantene, og still dem ut hjemme eller på kontoret.

 

Dette settet er en flott gave til planteentusiaster og et perfekt prosjekt å kose seg med sammen med venner og familie. Det passer både nye og erfarne byggere, og består av ulike modeller for enkel, middels og avansert byggekompleksitet. LEGO Builder appen har en digital versjon av byggeinstruksjonene til settet.

 

Ta en pause fra hverdagen med byggbare modeller fra LEGO Botanical Collection, en del av den inspirerende serien av LEGO byggesett designet spesifikt for voksne.

 

  • Dekorative byggesett for voksne – Koble av eller kos deg med venner og familie med en avslappende byggeopplevelse med byggesettet LEGO® Icons Miniatyrplanter
  • Kreativ bygging for planteentusiaster – Dette settet inneholder alt du trenger for å bygge ny planter basert på ørken-, tropiske og kjøttetende arter i en byggbar terrakottafarget potte.
  • LEGO® Icons sett for nye og erfarne byggere – Velg ulike modeller for en enkel, middels eller avansert byggekompleksitet.
  • Vedlikeholdsfri dekorasjon til hjemmet eller kontoret – Sett farge på omgivelsene med denne byggbare, vedlikeholdsfrie blomsterdekorasjonen
  • En avslappende gaveidé – LEGO® Icons Miniatyrplanter-byggesettet er en flott bursdagsgave eller oppmerksomhet til voksne fans av LEGO byggesett og blomster
  • Kommer med digitale byggeinstruksjoner – LEGO® Builder appen inkluderer en digital versjon av byggeinstruksjonene som følger med settet.
  • Planter laget av planter – Dette settet er en del av LEGO® Botanical Collection, som inkluderer plastelementer laget av bærekraftig dyrkede sukkerrør
  • Mål – Den høyeste planten i dette byggesettet på 758 deler (inkludert beholderen) er 16 cm høy, 10 cm bred og 6 cm dyp

 

Se kreativiteten vokse
Du trenger ikke grønne fingre for å bygge disse ni miniatyrplantene som vil spre glede i hjemmet ditt. LEGO® Icons Miniatyrplanter består av ulike ørken-, tropiske og til og med kjøttetende plantearter med tilhørende terrakottafargede potter. Settet er en flott gave for hageentusiaster og planteelskere, og det er et perfekt byggeprosjekt sammen med venner og familie, med ulike modeller for enkel, middels og avansert byggekompleksitet.
 
Regnskogarter

Tropiske planter som pengetre (Crassula), gjøkesyre og flamingoblomst trives i varme og fuktige forhold.

 

Fascinerende modeller

Kjøttetende planter som venusfluefanger, rød soldugg og kannebærere kan lokke og fange byttet sitt.

 

Ørkenplanter

Sukkulenter, fikenkaktus og vortekaktus trives i varme klima med mye vind og svært lite regn.

 

Kilder: LEGO

Under LEGO i menyen finner du alle innlegg på BrikkeFrue.

Hver dag kommer det ut et innlegg med Dagens minifigur, du finner full oversikt over de her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Facebook og Instagram

Tips oss gjerne på hva vi kan skrive om 😊

    

 

Fysiske LEGO butikker i Norge: Brikkebutikken på Kongsvinger, CF Bricks i Oslo, Klossehuset i Lier og Brikkeparadis i Moss
I innlegget «Hvor kan du kjøpe LEGO? Nytt og brukt…» finner du alt du trenger å vite om disse butikkene og mye mer til.

Bricklink: Norske butikkerSvenske butikker og Danske butikker. Finn ditt land på Bricklink.

God jul og husk å ta vare på hverandre ❤️
Nå har vi begynt på desember, mange gruer seg til jul av forskjellige årsaker. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange sliter psykisk og/eller fysisk. Hva kan vi gjøre for å hjelpe?

Har du ikke økonomi til å vippse?
Det er mange i den båten, så ikke føl deg presset til å måtte vippse noen. Men det finnes andre ting vi kan gjøre. Du kan hjelpe en nabo med å hente posten, gå ut med søpla? Mange eldre, syke og funksjonshemmede sliter med slike ting, spesielt på vinteren med snø og is. Når tok du sist en kaffe med noen du vet er ensomme? Når tok du en telefon til en venn eller familie medlem å spurte hvordan det går?

Har du noen kroner å avse?
Da kan du donere til et veldedig formål som står deg nær.

Eller du kan gi til Fairy Bricks, de samler inn penger til å kjøpe LEGO sett som de gir til barn på sykehusene. Tidligere år har det blitt delt ut mange hundre LEGO sett på rundt 20 sykehus i Norge.

Hjelpetelefoner/chat:
Kirkens SOS Norge: Telefon 22 40 00 40 (døgnåpen)
Kirkens SOS Norge Chat: https://www.kirkens-sos.no/ (døgnåpen)

Mental Helse Hjelpetelefonen: 116 123 (døgnåpen)
Mental Helse Chat: https://www.sidetmedord.no/ (døgnåpen)

Røde Kors, Kors på halsen Telefon 800 333 21 Mandag til fredag kl 14-22. Her kan alle opp til 18 år ta kontakt.

Alarmtelefon for barn og unge: Telefon Alarmtelefonen på 116 111 (døgnåpen)
Alarmtelefon for barn og unge Chat: https://www.116111.no/ (døgnåpen)

Oversikt over flere hjelpetelefoner/chat her: https://psykiskhelse.no/trenger-du-hjelp/hjelpetelefoner-og-nettsteder/

Ved øyeblikkelig hjelp: 113

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder