10291

I dag kom nyheten at LEGO gir ut 10291 Queer Eye – leiligheten til Fab 5 1. oktober 2021. Det har vært rykter at den skal komme i et par måneder. Så i dag kom bekreftelsen fra LEGO 🙂

I dagens pressemelding skriver LEGO dette om 10291 Queer Eye, hele pressemeldingen kan du lese her.

Settet er laget i samarbeid med Queer Eye -skaperne Scout Productions i et partnerskap som ble utarbeidet av showets lisensbyrå IMG. Det vil være tilgjengelig globalt fra 1. oktober på www.LEGO.com, LEGO -butikker og utvalgte detaljhandelspartnere.

Matthew Ashton, visepresident for design i LEGO Group og hoveddesigner av det nye settet, jobbet tett med Fab Five og er stolt over samarbeidet og det det står for.

 

Han sa: “Queer Eye har hatt en så positiv innvirkning på så mange menneskers liv, og derfor er vi glade for dette samarbeidet. Det minner oss om at vi må ta oss tid til å feire godhet og hjelpe til med å bygge hverandre opp. I dette settet har vi fanget opp temaer som er sentrale for både LEGO Group og showet – omsorg, kreativitet, læring og moro. Mens Fab Five gjenoppbygger menneskers liv, er vi på et oppdrag for å inspirere folk til å bli kreative og hjelpe til med å gjenoppbygge en mer positiv verden. «

 

Autentiske detaljer og fantastisk hår
Settet gjenskaper det originale loftet fra sesong 1 og 2 i showet, der Bobby Berk, Tan France, Antoni Porowski, Karamo Brown og Jonathan Van Ness først samlet seg som Fab Five for å ta fatt på et oppdrag for å forandre folks liv til det bedre.

Bobby Berk, gruppens interiørarkitekt sa: “LEGO -klosser spilte en så viktig rolle i min barndom. Å klikke de små brikkene sammen satte virkelig i gang fantasien og kreativiteten min. Å samarbeide med LEGO -teamet var en absolutt drøm som gikk i oppfyllelse! Det ville være et barns drøm, og nå er det min virkelighet. ”

Matthew Ashton er designeren bak 40516 Everyone Is Awesome som kom ut tidligere i år. Matthew Ashton er visepresident for design i LEGO Group og designer av modellen Everyone Is Awesome og nå Queer Eye – The Fab 5 Loft.
I løpet av sine imponerende tjue år her har han vært ansvarlig for utviklingen av flere temaer, Collectible Minifigures og vært involvert i produksjonen av LEGO Movie og oppfølgere. Han har også vært hoveddommer på LEGO Masters UK.

Navn:  Queer Eye – leiligheten til Fab 5 (Queer Eye – The Fab 5 Loft)
Sett nr: 1029
Blir gitt ut: 1. oktober 2021
Alder: 18+
Tema: Creator Expert
Antall brikker: 974
Høyde: 4″ (9cm)
Lengde: 14″ (35cm)
Bredde: 9″ (21cm)
Antall minifigurer: 7

Pris:
Norge: 1349,00 kr
Sverige: 1299,00 kr
Danmark: 899,00 kr.
Storbritannia: £89.99
USA: $99.99
Euro: 899,00 kr.

Dette skriver LEGO på sine nettsider om 10291 Queer Eye – leiligheten til Fab 5

Kaller alle som elsker Netflix-serien Queer Eye! Nå er det din tur til å vise hvem du er. Bli med Fab 5 på et givende byggeprosjekt med settet LEGO® Queer Eye – leiligheten til Fab 5 (10291). Oppdag de mange referansene til serien og medlemmenes ulike talenter mens du gjenskaper det detaljerte interiøret i den originale takleiligheten. Her finner du en kjøkkenøy til Antoni, et klesstativ til Tan, Jonathans snurrende frisørstol og Karamos sofa og scrapbook. Og det hele er godkjent av Bobby, han hjalp nemlig til med å designe dette helt spesielle LEGO interiøret.

 

Nyt litt egentid
Ingen episode av Queer Eye er komplett uten en makeover. Så i tillegg til at du får med minifigurversjoner av hvert av medlemmene i Fab 5 (pluss hunden Bruley), inkluderer den byggbare modellen to minifigurer av Kathi Dooley (en veldig spesiell gjest i en veldig spesiell episode!). Det følger også med et forvandlingsrom så du kan gjenskape Kathis følelsesladde «før og etter»-øyeblikk.

Kilder: lego.com

Du finner full oversikt over alle LEGO innlegg på BrikkeFrue i menyen, eller du kan klikke her.

Lurer du på hvem som driver BrikkeFrue? Du kan lese om oss her 🙂 
Du finner BrikkeFrue på Flickr, Facebook og Instagram

Translate »
Facebook

Pin It on Pinterest

Følg oss
Se bilder